Τετάρτη, Αυγούστου 22

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1957 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ν.Ο.Α.- ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 281 00
ΤΗΛ/ FAX: 2671022874,       e-mail: noarg@otenet.gr
Μέλος:    Κ.Ο.Ε.  -    Ε.Ι.Ο       –    Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.    -           
Ε.Ο.Κ-Κ – Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.
Τμήματα: ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ- ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ –ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ -     ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ  – ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ-  
ΚΑΝΟΕ- ΚΑΓΙΑΚ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΑΦΜ 090222858 – ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 
    Αργοστόλι 22/08/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
O Nαυτικός Όμιλος Αργοστολίου είναι υποχρεωμένος να ευχαριστήσει όλους τους συντλεστές οι οποίοι συνέβαλαν άρτια στη διεξαγωγή – διοργάνωση και επιτυχία των τμημάτων κατά την θερινή περίοδο και αναφερόμαστε συγκεκριμένα για τα τμήματα: 
Α. Εκμάθηση κολύμβησης για μικρά παιδιά τον προπονητή κ. Γεράσιμο Βαρτελάτο – Καθ. Φυσικής Αγωγής – και εξιδεικευμένος στο άθλημα της κολύμβησης και επιπλέον παλιό καταξιωμένο με πολλές διακρίσεις κολυμβητή του ομίλου μας. 
Β. Sports Camp ΝΟΑ με συνεργάτες τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ , τη Ναυτική Σχολή (για την ευγενή παραχώρηση των εγκαταστάσεων), το οποίο λειτούργησε από 18/6/2012 έως 18/8/2012 με εξαιρετική επιτυχία γιατί οι συντελεστές – εκπαιδευτές του προγράμματος είναι έμπειροι επί σειρά ετών αλλά και με αγάπη προς το σύλλογο και στα παιδιά. 
Παράλληλα οι εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, στις οποίες στεγάζονται τα αθλήματα Ιστιοπλοία, Καγιάκ, Κωπηλασία, προσέφεραν στα παιδιά χαρά αυτό που χρειάζεται για το καλοκαίρι τους, δηλ. το στοιχείο θάλασσα και ύπαιθρο.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τόσα χρόνια και φυσικά τους χορηγούς μας στην υλοποίηση του δύσκολου έργου μας. 
Γ. Αqua Aerobic: μετά την ειδική εκπαίδευση της άθλησης στο νερό και την πρόταση για τη δημιουργία του τμήματος, ο κ. Γεράσιμος Βαρτελάτος υλοποίησε μέσω του ομίλου μας το πρόγραμμα με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Να κάνουμε γνωστό ότι το πρόγραμμα αυτό συνεχίζεται για όλη τη χρονιά. 
 Κάνουμε γνωστό στους γονείς , στα παιδιά ότι όλα τα τμήματα μας συνεχίζονται ολοχρονικά από το άρτιο, εκπαιδευμένο αλλά και εξιδεικευμένο (με τις αντίστοιχες άδειες ασκήσεως επαγγέλματος) προσωπικό, όπως επίσης η Διοίκηση του Ν.Ο.Αργοστολίου με τη μακροχρόνια πείρα της λειτουργεί όλα τα τμήματα με νομιμότητα , από πλευράς αθλητικού Νόμου και Γ.Γ. Αθλητισμού. 
Εφιστούμε την προσοχή στους φίλους μας να εξετάζουν με σχολαστικότητα ποιοί εκτελούν και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες να εκπαιδεύον τα παιδιά και μάλιστα δηλώνοντας ότι δεν εκτελούν αθλητισμό, δεν κάνουν τον πρωταθλητισμό, αλλά απλώς να χαίρονται το άθλημα. Αυτές αποτελούν επικίνδυνες δηλώσεις, για τα παιδιά και για το φίλαθλο πνεύμα. Μάλιστα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αφού έφτασε καταγγελία περί αυτού του θέματος καταδίκασε τη χρήση του κολυμβητηρίου παράλληλα με τον ΝΟΑργοστολίου από τον οποιοδήποτε σύλλογο, κατατάσσει αυτές τις περιπτώσεις στις ώρες κοινού. Το πνέυμα της    Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι : ότι εφόσον ο οποιοσδήποτε σύλλογος δεν είναι      πρώτον  αναγνωρισμένος στην ομοσπονδία, δεύτερον ο προπονητής δεν έχει ειδικότητα και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τρίτον δεν υπάρχουν δελτία υγείας αθλητών  τότε απαγορεύεται από το Νόμο να κάνει χρήση της πισίνας και σε ενάντια περίπτωση έχει ποινικές ευθύνες, ο Πρόεδρος του κολυμβητηρίου.
 Για τους παραπάνω λόγους και εμείς με τη σειρά μας παρακαλούμε τη Διοίκηση του κολυμβητηρίου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η λειτουργία του κολυμβητηρίου να είναι νόμιμη και να σταματήσει αυτή η υποβάθμιση του αθλήματος.      
Απο το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου