Κυριακή, Αυγούστου 26

ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΙ" Η Α.Ε.Κ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΑ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ" 
ΤΗΣ Η ΦΕΤΙΝΗ Α.Ε.Κ.
 Με Πολλ(άκη)ές υποσχέσεις 1-0 στην Βέροια
Sportsthea-αποστολή στην Βέροια.
   Tα "αποκαλυπτήρια" της Α.Ε.Κ. στην Βέροια για τη φετινή περίοδο συνοδεύτηκαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με απόλυτη επιτυχία αφού εκτός της νίκης με σκορ 1-0 επί της U-21 της Βέροιας (που λίγο σκέφτονται στην ομάδα) η εμφάνιση και για την περίοδο που διανύει η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και εξέπληξε θετικά ακόμη και τον προπονητή της.
      Αξίζει να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο αγώνα έγιναν και δοκιμές κάποιων προς ένταξη ποδοσφαιριστών.
    Η Α.Ε.Κ. όπως είπαμε είχε πάρα πολύ καλή απόδοση και άφησε μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.
     Το sportsthea  ήταν στην Μακεδονική πρωτεύουσα και σας παρουσιάζει το γκολ και τις φάσεις από του συγκεκριμένου αγώνα.

     Φάσεις και γκολ
    Στο 27΄ είχαμε την πρώτη καλή φάση του αγώνα και αυτή από την πλευρά των φιλοξενούμενων όταν σε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων ο Πολλάκης ξέφυγε και προχώρησε κόβοντας παράλληλα την μπάλα στην περιοχή προς τον Κοτίνη το πλασέ του οποίου από καλή θέση καταλήγει άουτ.
     Στο 28΄είναι η σειρά των γηπεδούχων να χάσουν μια καλή ευκαιρία όταν το λάθος διώξιμο του Χασάη θα εκμεταλλευθούν οι γηπεδούχοι αλλά το σουτ του Αναγνώστου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Άννινος.
  Στο 39΄εκτέλεση φάουλ από πλάγια και αριστερά για την Α.Ε.Κ. του Αντωνόπουλου θα βρει τον Χασάη αμαρκάριστο στην μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του νεαρού επιθετικού θα καταλήξει σε μια πολύ εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μπαμπαϊτη σε κόρνερ.
     Ένα κόρνερ που τελικά στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 39΄θα φέρει και  το μοναδικό γκολ του αγώνα.
     Την εκτέλεση ανέλαβε ο ταλαντούχος αμυντικός της Α.Ε.Κ. Π. Κουμαριώτης στέλνοντας παράλληλα την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων και τον Πολλάκη να σπρώχνει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
     Στο 49΄η κεφαλιά του Λίτσι των γηπεδούχων θα καταλήξει λίγο άουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Άννινος. Στο β΄ημίχρονο όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε αρκετά η απόδοση των δυο ομάδων λόγω της κούρασης (η ομάδα μας έφτασε λίγο πριν την έναρξη στην Βέροια) αλλά και της υπερβολικής ζέστης και μαζί το θέαμα με αποτέλεσμα να μην έχουμε πολλές ευκαιρίες.Η μοναδική ευκαιρία του β΄ημιχρόνου ήταν και αυτή για την Α.Ε.Κ. όταν η ατομική ενέργεια του Αραπέλη θα βρει μόνο τον Πολλάκη στη μικρή περιοχή χωρίς όμως να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αφού δε μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα.   
     Οι συνθέσεις:
U-21 Βέροιας: (Γαϊτάνος), Μπαμπαϊτης, Αναστασιάδης, Μουρατίδης, Πέϊκος, Σαρακατσάνος, Τακίδης, Λίτσι, Ανανώστου, Ντόγος, Παρσόπουλος, Τσόλκας. (Χρησιμοποιήθηκαν και όσους είχε στην διάθεση του).
Α.Ε.Κ.: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Χασάη, Ψάλτης, Π. Κουμαριώτης, Κούκλας, Αραπέλης, Περιβολάρης, Αντωνόπουλος, Χρίστο, Πολλάκης, Κοτίνης, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Στεφανάτος, Μπουγάς, Σουρβάνος, Θωμάς, Κρούτης, Μοσχονάς και Καλπάκης).
     Στο τέλος του αγώνα ο νεαρός προπονητής της Α.Ε.Κ. δήλωσε στον sportsthea: 
     "Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα μου. από αυτό το παιχνίδι πήραμε αυτά που μας ενδιέφεραν και θα είναι αναγκαία στην συνέχεια. εν τω μεταξύ δοκιμάσαμε και κάποια προς ένταξη νέα παιδιά και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε πάρα πολύ καλά".

      # Αύριο το πρωί η Α.Ε.Κ. θα δώσει άλλον έναν σημαντικό αγώνα με ομάδα των ακαδημιών της Βέροιας και ακολούθως θα επιστρέψει στην βάση της. 
        #  Επίσης αύριο το βράδυ θα υπάρξει στον sportsthea  αναλυτικό ρεπορτάζ από το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους δυο παραπάνω αγώνες.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου