Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30

1 ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ SPORTSTHEA

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΜΑΣ
Κλείσαμε ένα χρόνο λειτουργίας
   Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που μια παρέα φίλων αποφασίσαμε την δημιουργία ενός αθλητικού blog και όπως αναφέραμε και στην πρώτη μας επικοινωνία τότε σκοπός του ήταν:

"α) να βοηθήσει την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού στα νησιά μας και να αναδείξει πιθανά προβλήματα συμβάλλοντας στην επίλυση τους. 
β) να βοηθήσει στην προώθηση της ιδέας του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ» και του FAIR PLAY στον αθλητισμό. 
γ) να παρουσιάσει τα αθλητικά γεγονότα των νησιών μας με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα χωρίς εμπάθειες και αποκλεισμούς. 
Στο σημείο αυτό πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι δεν είμαστε επαγγελματίες ούτε αποκομίζουμε κάποιο όφελος από αυτή μας την προσπάθεια. 
Το Blog θα δίνει βήμα σε όλους αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά και να μην θίγουν πρόσωπα και υπολήψεις κάτι που δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. 
Τα e-mail  ή οι καταγγελίες σας θα πρέπει να είναι επώνυμες γιατί διαφορετικά δεν θα αναρτώνται. 
Τέλος επιζητούμε την συνεργασία και τη συμβολή σας ώστε να πετύχουμε τους παραπάνω στόχους."
   Ένα χρόνο πια μετά θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέσα από αρκετές δυσκολίες τα καταφέραμε αρκετά παίρνοντας δύναμη από την αγάπη και την δική σας στήριξη. Για αυτό σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά στηρίζοντας κάθε προσπάθεια του τοπικού αθλητισμού και της νεολαίας των νησιών μας παραμένοντας σταθεροί στα πιστεύω και τις απόψεις μας.
Από την ομάδα του sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου