Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Π.Ο. 2012: ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ.

Διαξιφισμοί στην ΕΠΟ για Αχαΐα, Σέρρες και Beach Soccer

 Ένσταση Β. Μαζαράκη και "κόντρα" με τον Χατζηαποστόλου









   Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, στο οποίο εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες ενόψει των αρχαιρεσιών της 6ης Οκτωβρίου δημιουργήθηκε ένταση, που αφορούσε τις ενώσεις Αχαΐας, Σερρών και Beach Soccer.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Ν. Προύντζος (υποψήφιος με την παράταξή Σαρρή) αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας να τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας Σαρρή και ο πρόεδρός του, Γ. Σταυρόπουλος να είναι υποψήφιος με την παράταξη Γκαγκάτση.
Επίσης, είπε ότι δεν θα πρέπει ο κ. Σταυρόπουλος να ψηφίσει εκ μέρους της ΕΠΣ Αχαΐας.
Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου (ΕΠΣ Κιλκίς – υποψήφιος με την παράταξη Γκαγκάτση) είπε ότι και εμείς μπορούμε να αμφισβητήσουμε την έγγραφη υποστήριξη που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών στην παράταξη Σαρρή από την στιγμή που το Δ.Σ. της Ένωσης δεν έβγαλε τέτοια απόφαση.
Ο Β. Μαζαράκης (ΕΠΣ Κεφαλονιάς – υποψήφιος με την παράταξη Σαρρή) υπέβαλε προφορική ένσταση για την ένωση Beach Soccer (ο πρόεδρός της Κ. Μότσης είναι υποψήφιος ως αναπληρωματικό μέλος με την παράταξ Γκαγκάτση) λέγοντας ότι δεν λειτουργεί όπως οι άλλες ενώσεις και ότι δεν πρέπει να θεωρείται ένωση.
Ο Β. Χατζηαποστόλου επιτέθηκε στον Β. Μαζαράκη λέγοντας ότι "αυτά τα λέει τώρα που έχει μπερδευτεί με τους νέους του φίλους"!
Η μόνη υποψηφιότητα που δεν εγκρίθηκε ήταν αυτή του Δημήτρη Σαρρή της ΕΠΣ Αχαΐας, ο οποίος δεν κατέθεσε ποινικό μητρώο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου