Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

"ΦΙΛΙΚΑ" 3-0 Ο “ΠΑΓΚΕ” ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ










   Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Ο Παγκεφαλληνιακός καλύτερος και πιο “φρέσκος” επικράτησε των Διλινάτων που δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή μέρα με σκορ 3-0.
   Στο α΄ημίχρονο ο “Παγκέ” ήταν πολύ ανώτερος του αντιπάλου του, πάταγε καλύτερα στο γήπεδο, φάνηκε πιο έτοιμος και είχε την κατοχή της μπάλας.
  Στο β΄ οι πολλές αλλαγές τόσο του Ν. Βουτσινά όσο και του Τ. Φωή συνετέλεσαν να πέσει αρκετά το θέαμα και τα Διλινάτα να ισορροπήσουν αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο τους.     Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και πέτυχαν άλλα δυο τέρματα.
    Φάσεις και γκολ
   Το σκορ για τους γηπεδούχους θα ανοίξει πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 3΄όταν στην πολύ ωραία προσπάθεια του Ν. Κίριου από αριστερά όπου η σέντρα του οποίου στην μικρή περιοχή θα βρει αφύκλακτο τον Τσιγαρίδα που δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει τον Μίχο για το 1-0.
   Ένα λάθος του Πετεινάτου στο 15' παραλίγο να στοιχίσει την ισοφάριση της ομάδας του όταν έχασε την μπάλα ανάμεσα σε κέντρο και μεγάλη περιοχή από τον Γ. Αναλυτή ο οποίος προχώρησε αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή και πλάγια αποκρούει υπέροχα στην δεξιά του γωνία ο Κομποθέκρας.
   Απ' ευθείας κόρνερ του Ίνγκλις στο 21' θα διώξει πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Μίχος.
  Κάθετη πολύ έξυπνη πάσα του Φιοράτου στο 27΄στον Γ. Αναλυτή με τον Κομποθέκρα να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του νεαρού επιθετικού των Διλινάτων.
   Σέντρα από αριστερά του Ν. Κίριου στο 30' θα φέρει τον Δελακά απέναντι από τον Μίχο αλλά το πλασέ του είναι κακό και θα περάσει άουτ.
   Στο β΄ημίχρονο όπως προαναφέραμε τα Διλινάτα ισορρόπησαν, οι φάσεις ήταν λιγοστές με τον “Παγκέ” όμως να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και να πετυχαίνει άλλα δυο γκολ.
  Στο 48' νέα κάθετη πάσα του Τούρλα στην αριστερά πλευρά στον Ροζάριο, νεαρός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων θα μπεί στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει παράλληλα στο ύψος της μικρής περιοχής στον Βουκελάτο ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ θα στείλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλιάϊ και το 2-0.
   Τέλος στο 65' ο “Πάγκε” θα πετύχει και τρίτο τέρμα με διπλή προσπάθεια του Βουκελάτου και όμορφο πλασέ για το τελικό 3-0.
  Στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι τη λήξη του αγώνα υπήρχαν κάποιες μικροευκαιρίες αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.
   Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι είχε διάρκεια 70΄ (35' κάθε ημίχρονο).
   Οι συνθέσεις:
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Κομποθέκρας, Κουλουμπής Ν., Κιρίος Ν., Παπαθεοδωρόπουλος, Πετεινάτος, Κατσιγιώργης, Ζαίμης, Τσιγαρίδας, Τούρλας, Ίνγκλις, Δελακάς, (έπαιξαν και οι: Ροζάριο, Νουρεντίνι, Αντωνίου, Μανωλάτος, Κουλουμπής Γερ., Κουλουμπής Ορ., Βουκελάτος, Νεόφυτος, Θωμάς, Γιαννάτος και Αρμάντο).
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Μίχος, Καλαφάτης Θ., Δούκας, Κουνάδης, Μανώλης, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Χρ., Φιοράτος, Ψαριανός, Παππάς, Αναλυτής Γ., (έπαιξαν και οι: Αλιάϊ, Τσάκος, Σκριβάνος, Τζωρτζάτος Σπ., Κατσούρης, Χουάν, Παρασκευόπουλος και Κιρίος Στ.).
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ SPORTSTHEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου