Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ

ΣΤΙΣ "ΕΠΑΛΞΕΙΣ" ΚΑΙ Ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
   Ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του και ο Παπυργιακός όπου μετά από χρόνια αγωνιστικής απραξίας, με την περυσινή του συμμετοχή στην Γ΄κατηγορία σαν τριταθλητής και με την αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών κέρδισε την "προαγωγή" για την Β΄ στην οποία θέλει να σταθεροποιηθεί και να κερδίσει ότι καλύτερο μπορεί σε αυτό το πρωτάθλημα.
   Προπονητής θα είναι ο Σπ. Τζωρτζάτος ο οποίος έχει αρχίσει το τρέξιμο των ποδοσφαιριστών του ώστε να είναι έτοιμοι όταν θα χρειαστεί.
   Η ομάδα έκανε πολλές και καλές μεταγραφές κάτι που αναμένεται να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της που είναι η παραμονή αλλά και η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας. Μιας Ακαδημίας  όπου γίνεται πολύ σημαντική δουλειά από τον Ανδρέα Κοκκόση.
   Στην ομάδα εντάχθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Τ. Τούρλας από Ομαλά, Γ. Απέργης, Γ. Βαγγελάτος, Καπετανάκης, Στεφανάτος, Κοκκόσης, Ψωμούλιας από Α.Ε.Κ., Κουγιανός από Φωκάτα, Κλωνής από Διλινάτα, Σακκής από Πυλαριακό, Διον. Παγουλάτος από Δόξα Διλινάτων, Παγουλάτος Θ., Γασπαρινάτος Γ. Α.Ο.Κ.Ι. και Ερμάλ από Εύγερο, ενώ σαν μια πολύ καλή μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί και η επιστροφή του Ηλ. Δημητριάδη. 
      Έδρα της ομάδας θα είναι το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου