Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΛΥΒΟΛΟ Η Α.Ε.Κ. ΑΝΕΤΑ 9-0 ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ










Super Πολλάκης πέτυχε 4 γκολ
   Καταιγιστική η Α.Ε.Κ. στο φιλικό που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο τα Διλινάτα και το σκορ να σταματάει τελικά στο 9-0!!!!
   Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου σε νέα επίδειξη δύναμης δεν άφησε σε κανέναν περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι το "αφεντικό" την νέα περίοδο σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου.

   Πειστική παρουσία με καλό ποδόσφαιρο, την μπάλα κάτω, εύκολο σκοράρισμα και προπάντων δεν σπαταλούσε τις φάσεις. Βέβαια τα Διλινάτα σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν την περυσινή ομάδα και ο Τ. Φωής έδειχνε έντονα προβληματισμένος. Και φυσικά δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία  για την νέα κακή εμφάνιση η απουσία κάποιων ποδοσφαιριστών της. 
   Φάσεις και γκολ
   Μόλις στο 4' η Α.Ε.Κ. πήρε "κεφάλι" στο σκορ όταν ο Περιβολάρης σεντράρει από δεξιά στην μεγάλη περιοχή ο Πολλάκης από ελεγχόμενη θέση θα πλασάρει τον Μίχο για το 1-0.
   Στο 20΄σε μια φάση ίδια με το πρώτο γκολ και τον Π. Κουμαριώτη αυτή την φορά να σεντράρει παράλληλα στην μικρή περιοχή για τον Πολλάκη που θα κάνει τα προσωπικά του τέρματα  αλλά και της ομάδας του δυο με ωραίο πλασέ (2-0).
   Πέναλτι για την Α.Ε.Κ. στο 32΄σε ανατροπή του Κούκλη από τον Θ. Καλαφάτη μέσα στην περιοχή και τον Μοσχονά εκτελεστή να ευστοχεί πετυχαίνοντας με ωραία εκτέλεση το 3-0.
   Στο 34΄το σκορ θα ανέβει στο 4-0 όταν σε παράλληλη πάσα από αριστερά ο Πολλάκης μόνος μέσα στην μικρή περιοχή πετυχαίνει χατ τρικ με εύκολο πλασέ.   
   Τελευταία φάση για το α' ημίχρονο στο 40' για τα Διλινάτα που προσπάθησαν να απειλήσουν με πολύ δυνατό σουτ του Τσάκου και τον Λ. Καλαφάτη να αποκρούσει έξοχα με τα πόδια.
   Στο β' ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν με την Α.Ε.Κ. να κυνηγάει τις φάσεις και τα γκολ καταφέρνοντας να πετύχει άλλα πέντε γκολ. Το θέαμα πάντως έπεσε αφού έγιναν πολλές αλλαγές από τους δυο προπονητές.
  Έτσι στο 56' ο Κοσμάτος θα δώσει δεξιά στον Πολλάκη αυτός θα κάνει παράλληλη πάσα στον Κούκλη που από το ύψος της του πέναλτι μόνος πλασάρει άουτ.
   Η Α.Ε.Κ. στο 58' θα έχει οριζόντιο δοκάρι σε διαγώνιο σουτ του Κούκλη.
  Το σκορ θα γίνει 5-0 για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου στο 66' όταν το γύρισμα από αριστερά του Αντωνόπουλου θα δώσει την δυνατότητα στον Πολλάκη με ένα πολύ όμορφο γκολ με τακουνάκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μίχου πετυχαίνοντας συγχρόνως το τέταρτο δικό του.
   Νέα ενέργεια του Αντωνόπουλου από αριστερά που θα καταλήξει σε ωραίο διαγώνιο σουτ που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για το 6-0 στο 70'.
   Ένα αρκετά μακρινό δυνατό σουτ του Θωμά  στο 74' θα διώξει σε κόρνερ ο Μίχος.
   Στο 76' κόρνερ του Κίριου από δεξιά θα φέρει την μπάλα στην περιοχή με τον Σπ. Τζωρτζάτο να πιάνει δυνατή κεφαλιά που θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Παυλάτου.
  Στο 80' ο Κοτίνης θα χρισθεί σκόρερ όταν ο Χασάη θα τον βρει μόνο λίγο έξω από την μικρή περιοχή και με πλασέ στην κίνηση θα την στείλει στα δίχτυα για το 7-0.
  Μετά από δυο λεπτά (82') ο Χασάη θα φύγει πίσω από το κέντρο μόνος, θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει τον Μίχο ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 8-0.
   Δεύτερο δοκάρι στον αγώνα και αυτό για την Α.Ε.Κ. στο 88' σε σουτ του Πολλάκη.
  Τέλος στο 89' θα κλείσει το σκορ φτάνοντας το εντυπωσιακό 9-0 με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από 35 μ. του Περιβολάρη στην αφύλακτη εστία του Μίχου ο οποίος είχε πραγματοποιήσει έξοδο διώχνοντας προσωρινά την μπάλα σε τετ α τετ με τον Πολλάκη.
   Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σ. Παπαδάτος), Λ. Καλαφάτης, Περιβολάρης, Αντωνόπουλος, Ψάλτης, Σωτήρ, Χασάη, Κούκλης, Μοσχονάς, Π. Κουμαριώτης, Πολλάκης, Κοσμάτος, (έπαιξαν και οι Παυλάτος, Θωμάς, Κοτίνης και Στεφανάτος).
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Μίχος, Δημ. Τζωρτζάτος, Θ. Καλαφάτης, Κατσούρης, Σπ. Τζωρτζάτος, Χαραλαμπόγλου, Σκριβάνος, Ψαριανός, Γ. Αναλυτής, Χρ. Τζωρτζάτος, Τσάκος, (έπαιξαν και οι Λάσκαρης, Δούκας, Στ. Κίριο, Μανώλης και Παρασκευόπουλος).
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου