Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 3-0 ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι.










  Σε έναν πολύ καλό ποιοτικά φιλικό αγώνα σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία καλύτερη του Α.Ο.Κ.Ι. επικράτησε τελικά με σκορ 3-0.
   Στο α΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Δ. Ζησιμάτου ήταν καλύτεροι, έλεγχαν τον ρυθμό, άλλαζαν εύκολα την μπάλα και φάνηκαν περισσότερο σαν ομάδα. Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι. του Γ. Τόγια με αρκετές ελλείψεις στην σύνθεση του δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, γενικά η εμφάνισή του δεν ήταν καλή ενώ προσπαθούσε ανορθόδοξα με μεγάλες μπάλες να απειλήσει τον Καραϊσκο.

   Στο β΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα κάτω αλλά και πάλι κάτι έλειπε για να αλλάξει η κατάσταση, αντίθετα με την Εικοσιμία που συνέχιζε να παίζει την μπάλα κάτω να δημιουργεί ωραίες φάσεις και να πετυχαίνει τελικά τρία ωραιότατα τέρματα, επικρατώντας όπως προαναφέραμε με σκορ 3-0. Πάντως στο διάστημα αυτό το παιχνίδι έγινε πιο ανοικτό με αποτέλεσμα να βγουν και πολλές φάσεις για τις δυο ομάδες.
   Φάσεις και γκολ
   Στο 15' ο Θ. Μπαζάρογλου με ψηλοκρεμαστή πάσα θα βρει στο 2ο δοκάρι τον Κανάκη, αλλά η κεφαλιά του θα βρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των γηπεδούχων.
   Ατομική ενέργεια του Ι. Βουκελάτου, αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρεί από πολύ πλάγια θα περάσει ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καραίσκου.
   Πολύ καλή ενέργεια του Αντ. Κορσιάνου στο 22' θα βγάλει τον Παν. Κορσιάνο τετ-α-τετ με τον Μαρκαντωνάτο, αλλά το πλασέ του επιθετικού της Εικοσιμίας θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών του Α.Ο.Κ.Ι. και θα καταλήξει κόρνερ.
   Ωραία παράλληλη πάσα στο 32' του Αντ. Κορσιάνου μέσα στην περιοχή στον Αντωνάτο, αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει ο Μαρκαντωνάτος.
   Στο 38' πολύ δυνατό σουτ του Πολλάτου με πορεία στα δίχτυα θα κοντράρει  στα σώματα των αμυντικών και θα καταλήξει κόρνερ.
   Με αυτές τις φάσεις και χωρίς σκορ οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
   Στο β΄ημίχρονο  και συγκεκριμένα στο 43' ο Α.Ο.Κ.Ι. θα βγει στην "κόντρα" από αριστερά με τον Ι. Βουκελάτο να σεντράρει στον Κανάκη μέσα στην περιοχή, όμως αστοχεί κάνοντας πολύ άσχημο κοντρόλ.
   Στο 47' θα ανοίξει το σκορ για την Εικοσιμία, όταν ο Αντ. Κορσιάνος με έξυπνη κάθετη πάσα στην μεγάλη περιοχή θα βρει τον Παν. Κορσιάνο, ο οποίος κερδίζει την κόντρα και με διπλή προσπάθεια θα "τσιμπήσει" την μπάλα στέλνοντάς την στα δίχτυα του Γιαννά για το 1-0.
   Ωραία σέντρα από αριστερά του Ντουκάϊ στο 52΄ θα βρει τον Κονόμη μόνο στο 2ο δοκάρι, αλλά το σουτ που πιάνει στην κίνηση θα καταλήξει άουτ.
   Στο 53' πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ι. Βουκελάτου θα βγάλει μόνο του τον Ε. Σπανό με τον έμπειρο τερματοφύλακα των γηπεδούχων Απ. Καραίσκο να πραγματοποιεί έξοδο και να σώζει την ομάδα του από την ισοφάριση διώχνοντας με τα πόδια.
  Στο 60΄ νέα κάθετη πάσα του Αντ. Κορσιάνου στον Παν. Κορσιάνο με τον τελευταίο να κόβει την μπάλα στον Αντωνάτο, αυτή θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών του Α.Ο.Κ.Ι. και θα καταλήξει κόρνερ. Το κόρνερ θα εκτελέσει από αριστερά ο Μπούσι στο δεύτερο δοκάρι όπου εκεί ο Παν. Κορσιάνος με ωραία κεφαλιά θα πετύχει το 2-0 για την Εικοσιμία, αλλά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
   Ένα απευθείας φάουλ στο 70΄ του Θαν. Μπαζάρογλου από δεξιά θα διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο Καραϊσκος.
   Νέα ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 72΄ όταν ο Γερ. Βουκελάτος θα κοντρολάρει την μπάλα με το στήθος, θα την κατεβάσει στο αριστερό του πόδι, αλλά ο Καραϊσκος θα τον προλάβει με έξοδο και θα σώσει την ομάδα του από το 2-1.
   Στο 77΄ η Εικοσιμία θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0, που θα είναι και το τελικό, ύστερα από κόρνερ του Μπούσι από αριστερά, σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και τον Ε. Σπανό με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ).
   Τέλος, στο 78΄ το πλασέ του Ε. Σπανού θα καταλήξει ελάχιστα άουτ.
   Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι είχε διάρκεια 80΄ (40 λεπτά κάθε ημίχρονο).
   Οι συνθέσεις
Α.Ο. Εικοσιμία:(Δημ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Γερασιμάτος, Κουλάκης, Ντουκάι,  Κουμαριώτης, Κονόμης, Μπούσι, Στεφανάτος, Αντωνάτος, Κορσιάνος Αντ., Κορσιάνος Παν. (έπαιξαν και οι: Τασιούλης, Κόρμαλης, Αποστολάτος, Μιχαλάτος).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ.Τόγιας), Μαρκαντωνάτος Δημ., Μπαζάρογλου Π., Μαρκαντωνάτος Δημ., Κλειτογιάννης, Μεσοροπιάν, Παπαναστασάτος, Ζαμπαύτης, Πολλάτος Αλ., Βουκελάτος Ι., Μπαζάρογλου Θαν., Κανάκης (έπαιξαν και οι: Σπανός Ε., Γιαννάς, Βουκελάτος Γερ., Σπανός Βασ.).
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ SPORTSTHEA ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου