Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΦΙΛΙΚΟ 5-1 Ο Α.Ο.Κ.Ι. ΤΟΝ "ΠΑΓΚΕ"
Από 2 γκολ Ι. Βουκελάτος-Σ. Μοντεσάντος και 1 ο Γ. Χάνος










  Σε ένα αρκετά καλό φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Α.Ο.Κ.Ι. επικράτησε του Παγκεφαλληνιακού με σκορ 5-1 στο τελευταίο τεστ των δυο ομάδων πριν από την έναρξη του τοπικού κυπέλλου που ως γνωστόν ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο. 
   Η ομάδα του Γ. Τόγια ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στην συνέχεια ανέβασε στροφές έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας μάλιστα σε αυτό το διάστημα τέσσερα υπέροχα γκολ.

   Στο β' ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα η ομάδα του "Παγκέ" να  ισορρόπησε ανεβάζοντας αρκετά την απόδοση της και αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Πάντως ο Α.Ο.Κ.Ι. φάνηκε πιο έτοιμος.
   Φάσεις και γκολ  
   Στο 9' ωραίος ομαδικός συνδυασμός απο την ομάδα του Πάγκε, άλλαξαν έξυπνα την μπάλα με τελευταίο αποδέκτη τον Ζαίμη να πασάρει παράλληλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή στον Κίριο ο οποίος με πολύ ωραίο γυριστό σουτ θα  ανοίξει το σκορ πετυχαίνοντας το 0-1.
   Στο 16' ο Α.Ο.Κ.Ι. θα ισοφαρίσει σε 1-1 με πλασέ του Ι. Βουκελάτου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ψηλοκρεμαστή πάσα των συμπαικτών του στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.
  Διπλό δοκάρι για την ομάδα του Γ. Τόγια στο 17' σε ισάριθμα σουτ των Μοντεσάντου και Δ. Πολλάτου.
   Το 2-1 για τον Α.Ο.Κ.Ι. θα πετύχει ο Μοντεσάντος στο 20' ύστερα από υπέροχο 1-2 με τον Σπανό.
  Έξυπνη κάθετη πάσα του Κοντοζή στο 23' θα φέρει σε θέση τετ α τετ τον Ι. Βουκελάτο απέναντι στο Μαγδαληνό και τον επιθετικό του Α.Ο.Κ.Ι. με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.
  Κάθετη πάσα στο 27' του Μοντεσάντου θα φέρει τον Σπανό τετ α τετ με τον Μαγδαληνό και τον "μικρό" να καθαρίζει την φάση αποσοβώντας το γκολ.
  Νέα κάθετη πάσα στο 30' του Κοντοζή, νέο τετ α τετ του Μοντεσάντου που με έξυπνο πλασέ θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Μαγδαληνό που πραγματοποιούσε έξοδο πετυχαίνοντας το 4-1.
  Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
 Στο 45' ο Αλ. Πολλάτος κατεβάζει υπέροχα την μπάλα μέσα και πλάγια στην περιοχή αλλά το δυνατό δεξί σουτ που επιχειρεί θα καταλήξει παράλληλα με την εστία σύριζα άουτ.
   Ευκαιρία για τον Πάγκε στο 48' όταν ο Βουκελάτος Γερ. με έξυπνη παράλληλη πάσα προς την εστία θα φέρει τον Καππάτο σε θέση βολής με το νεαρό  επιθετικό να μην προλαβαίνει την μπάλα η οποία καταλήγει άουτ.
   Στο 50' ένα πολύ δυνατό διαγώνιο αριστερό σουτ του Γ. Χάνου μέσα από την περιοχή θα καταλήξει στα δίχτυα του Μαγδαληνού, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει για το 5-1.
   Ατομική προσπάθεια του Γιαννάτου στο 51' και σουτ μέσα απο την περιοχή θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το "Γ" της εστίας του Γιαννά.
   Μία πάρα πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Βουκελάτου Γερ. θα φέρει σε θέση για γκολ τον Ροζάριο το σουτ του οποίου θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαννά.
   Τρίτη ατυχία στο παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 67' όταν στην σέντρα του Μπαζάρογλου από αριστερά ο Κανάκης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαννά.
   Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι είχε διάρκεια 70' (35' κάθε ημίχρονο).
   Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Ρ. Αγκούσι, Πολλάτος Δημ., Μαρκαντωνάτος Δ., Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Κοντοζής, Βουκελάτος Ι., Μοντεσάντος, Σπανός Ε., Ζαμπαύτης (έπαιξαν και οι Γιαννάς, Πολλάτος Αλ., Κανάκης, Μπαζάρογλου Θ., Παπαναστασάτος, Χάνος, Μεσοροπιάν, Μολφέτος, Κόμητας)
Παγκεφαλληνιακος:(Ν. Βουτσινάς), Μαγδαληνός, Κουλουμπής Γερ., Κίριος, Πετεινάτος, Παπαθεοδωρόπουλος, Κατσιγιώργης, Τσιγαρίδας, Γασπαρινάτος, Ζαίμης, Τούρλας, Δελακάς (έπαιξαν και οι Ίνγλις, Καππάτος, Καραντινός-Νεόφυτος, Σελένιτσα, Γιαννάτος, Βουκελάτος Γερ., Νουρεντίνι, Ροζάριο).
            ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ     
            ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου