Σάββατο, Νοεμβρίου 24

Α1 ΠΟΛΟ: ΜΕ 3Χ3 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η 4ΑΔΑ

ΕΥΚΟΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ







  Εύκολη ημέρα για την τετράδα των πρωτοπόρων αφού όλοι κατέκτησαν νίκες. Ο Παναθηναϊκός αρκετά δύσκολα τα Χανιά στο Ο.Α.Κ.Α., ο Ολυμπιακός με νέο περίπατο επί του Π. Φαλήρου, η Βουλιαγμένη και η Χίος επίσης εύκολα επί του Ν.Ο. Πατρών και Κέρκυρας αντίστοιχα και συνεχίζουν με 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο.

 Τέλος ο Πανιώνιος "τσίμπησε" βαθμό στην Ηλιούπολη με την ισοπαλία που πήρα.
ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΗΤΤΑ  10-9 Ο Ν.Ο.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.
 ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ "ΕΚΛΕΨΕ" ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ
 Με πολλά παράπονα αντί της ισοπαλίας επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη και τον αγώνα του με τον Π.Α.Ο.Κ. για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο η ομάδα του Ν.Ο.Α.. Εκεί ο διαιτητής Αχλαδιώτης με μια "περίεργη" απόφαση καταδίκασε την ομάδα μας σε ήττα 10-9 από τον Δικέφαλο του Βορρά.
  Συγκεκριμένα 1΄ και 14΄΄ πριν την λήξη ο Ε. Δουδέσης θα σουτάρει και η μπάλα θα καταλήξει γκολ, αυτή θα περάσει μέσα από τα σχισμένα δίχτυα και θα φύγει έξω. Ο Α΄διαιτητής κ. Σκαλοχωρίτης όπως και ο κριτής τερμάτων έδειξαν σέντρα, ο β΄ διαιτητής κ. Αχλαδιώτης  κόρνερ.
 Μετά από διαβουλεύσεις και έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και των ανθρώπων της ομάδας μας έγινε μια μίνι σύσκεψη που τελικά κατέληξε σε κατάφωρη αδικία εις βάρος της ομάδας μας αφού η ετυμηγορία τους ήταν τελικά το κόρνερ.
 Άξιον απορίας το γεγονός ότι δεν πήρε την φάση επάνω του και να επιμείνει στην απόφαση του ως όφειλε ο α΄ διαιτητής.
  Επίσης γιατί δεν έγινε έλεγχος των διχτύων πριν την έναρξη του αγώνα και αν έγινε γιατί ξεκίνησαν με σχισμένα αυτά;
    Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση πέτυχε ο Π.Α.Ο.Κ.. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 10-9 του Ν.Ο. Αργοστολίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, σ' ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι και είχε συγκλονιστικό φινάλε, με την ομάδα μας δικαιολογημένα  να διαμαρτύρεται για μια "περίεργη" φάση.
   Ο Π.Α.Ο.Κ. προηγήθηκε με 10-7 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, αλλά στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας αντεπιτέθηκε, εκμεταλλευόμενη και κάποια λάθη των γηπεδούχων και μείωσε σε 10-9. Η αμφισβητούμενη φάση έγινε στο 1.14 πριν λήξη.    Παραπάνω αναφέρουμε λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.
   Τελικά στην τελευταία  φάση ο Ν.Ο.Α. για  την ισοφάριση  δεν τα κατάφερε για να μείνει το 10-9. 
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 3-3, 3-2, 1-2
ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς Στρ., Σαρησάββας 2, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ. 2, Παππάς 1, Δημητριάδης, Κόλιανιν 3, Αργυρός, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης 1, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Τζιαφέτας, Ζιάκας, Φοροτζίδης.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος, Μητρόπουλος, Ρατσούνιτσα 3, Δάνδολος, Σαλάχας, Παπαδόπουλος Γ. 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Τραυλός, Χαραλαμπόπουλος, Δουδέσης Ευ. 5, Ντότσικας.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Αχλαδιώτης.
629532
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Π.Α.Ο.Κ. – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
10 - 9 
2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Π. ΦΑΛΗΡΟ
15 - 3 
3.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
9 - 7 
4.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
15 - 1 
5.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
16 - 3
 6. 
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
9 - 9 
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ
Η EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)
Αγώνας
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Ν.Ο. ΧΙΟΥ
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου