Σάββατο, Νοεμβρίου 10

Α1 ΠΟΛΟ:ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ....... "ΛΑΙΜΟ"


ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΛΟΥΧΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 
   Η περυσινή πρωταθλήτρια και φετινή υποψήφια ομάδα του Ν.Ο. Βουλιαγμένης μπήκε με το δεξί στο καινούργιο πρωτάθλημα αφού όπως είναι γνωστό επικράτησε του Ν.Ο.Α με σκορ.......
   Ο δεύτερος της περυσινής βαθμολογίας και πολύ ενισχυμένος φέτος Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το "Ποσειδώνιο" επικρατώντας του φιλόδοξου Π.Α.Ο.Κ. με σκορ 14-8 και δείχνει πανέτοιμος να ξαναπάρει τα "σκήπτρα" του Βασιλιά της πισίνας.  
  Η φιλόδοξη Χίος δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον "ιστορικό" τον οποίο και νίκησε σχετικά εύκολα στο Ιωνικό κολυμβητήριο Χίου με σκορ 13-8.  
   Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει στο Ο.Α.Κ.Α. το εμπόδιο του Ν.Ο. Πατρών αλλά και να πάρει μια σημαντική πολύ ευρεία νίκη επί των Πατρινών με σκορ 28-3!!!!!!
 Τέλος, στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντιπάλους δυο ομάδες που θα παλέψουν πολύ για τη σωτηρία τους, η Ηλιούπολη δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με το "καλημέρα" από το Π. Φάληρο με σκορ ..... 
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 16-9
   Αναμενόμενη και απόλυτα φυσιολογική ήττα του Ν.Ο.Α. στην φετινή πρεμιέρα του στην Α1 πόλο στον Λαιμό από την περυσινή ταμπλούχο ομάδα της Βουλιαγμένης.
     Μια ήττα η οποία σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τα πλάνα του Θοδωρή Ανδρεάκου, αλλά πολύ περισσότερο τους στόχους της ομάδας μας.
   Τα παιδιά του Ν.Ο.Α. προσπάθησαν πάρα πολύ μέσα στο νερό για το καλύτερο και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα πολύ καλά και ενθαρρυντικά ήταν τα στοιχεία για την δύσκολη συνέχεια. Η ανωτερότητα όμως τον αντιπάλων τους ήταν εμφανής και η ομάδα του Τ. Λοράντου πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη μπαίνοντας με το "δεξί" στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα τις Α1.
   Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε να αιφνιδιάζει την Βουλιαγμένη με αποτέλεσμα να τελειώσει το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενη στο σκορ 3-2.
   Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη με το επόμενο όπως και το τελευταίο οκτάλεπτο να είναι καταστροφικά. Τελικά το σκορ έκλεισε στο 16-9.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-2, 4-3, 5-1.
Οι συνθέσεις:
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 3, Χατζηδάκης, Κομάντινα 1, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ. 7, Καρούντζος 3, Βλαχόπουλος, Γούνας, Τίγκας 1, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Μαυρωτάς Λ., Μασμανίδης.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 1, Τρίκας, Ρατσούνιτσα , Δάνδολος, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 2, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π. 1, Μπουρνάζος 1, Χαραμπόπουλος 3, Τραυλός, Δουδέσης Ευ., Ντότσικας, Μάναλης.
Οι διαιτητές: Σκαλοχωρίτης-Μικεδάκης
629532
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
(16-11-12)
2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
28 - 03 
3.
ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
13 - 08 
4.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟY
16 - 09 
5.
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
09 - 09 
 6. 
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
08 - 14 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου