Παρασκευή, Νοεμβρίου 9

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α' ΚΑΙ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α'..... ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β'
    Μεγάλα παιχνίδια και την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.   
   Με μια ματιά στο πρόγραμμα μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει ότι όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και ο νικητής θα αναδειχθεί πολύ δύσκολα.
  Το σημαντικότερο από αυτά, κατά την άποψη μας, είναι μεταξύ Εικοσιμίας-Α.Ο.Κ.Ι. με τις δυο ομάδες, και ιδιαίτερα την γηπεδούχο να "καίγονται" για βαθμούς.
  Δυνατό αναμένεται και το παιχνίδι Α.Ε.Κ.-Διλινάτων με τις δυο ομάδες να προέρχονται από γκέλες με αποτέλεσμα να θέλουν τη νίκη για να μη μπουν σε περιπέτειες.
   "Μάχη" αναμένεται σε Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και Βαθύ Ιθάκης όπου σε παιχνίδια με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον συναντώνται οι Παλληξουριακός-Παγκεφαλληνιακός, Πρόοδος Ιθάκης-Ομαλά και Οδυσσέας Ιθάκης-Σάμη αντίστοιχα. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 10-11-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Σκαλτσής Αθαν.
Βασιλόπουλος Δ. 
2.
Σάββατο 10-11-12 ώρα 11:30
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Κιόσης Κων.
Αβάζαρος Χρ.

3.
Κυριακή 11-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Λυμπερόπουλος Θ
Λογοθέτης Βασ.
4.
Κυριακή 1-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο.Κ.Ι. 
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝ.
Σπυράτος Αλ.
Κιόσης Κων.
5.
Κυριακή 11-11-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ 
ΕΛΕΥΘ.
Βουτσινάς Νικ.
Σκαλτσής Αθαν.
    
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ










ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ..... ΧΑΝΕΤΑΙ










   Με το παιχνίδι Α.Ε.Κ - Διλινάτων το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 3μ.μ. στο Δ.Α.Κ Αργοστολίου, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
 Ένα σημαντικό παιχνίδι από πλευράς βαθμολογίας όσο και ενδιαφέροντος, με τις δύο ομάδες μετά τα ανεπιτυχή τους αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική να επιθυμούν διακαώς σε αυτήν την αναμέτρηση την νίκη και τους τρεις πολύ σημαντικούς για την πορεία τους βαθμούς.
 Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου μετά την "γκέλα" της Κυριακής και το 2-2 με τον Παγκεφαλληνιακό, δε μπορεί και ούτε καν το σκέφτεται ότι θα τύχει νέου στραβοπατήματος. Έτσι, θα κατέβει με μοναδικό στόχο την νίκη θέλοντας ακόμη να εκμεταλλευτεί πιθανόν στραβοπάτημα του Παλληξουριακού στο παιχνίδι του με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό, ώστε να ξαναβρεθεί και πάλι στην 1η θέση.
   Από την άλλη τα Διλινάτα του Τ. Φωή δεν έχουν πείσει μέχρι στιγμής με την παρουσία τους, προέρχονται από ήττα, 3-0 στο ντέρμπι με τον Α.Ο.Κ.Ι. και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν θέλουν μία νέα διάκριση φέτος πρέπει να επιδιώξουν και να πάρουν αυτό το τρίποντο όσο δύσκολο και να φαντάζει απέναντι στην πολύ ενισχυμένη και φιλόδοξη φέτος Α.Ε.Κ..
 Προβλήματα για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν, ενώ για τους φιλοξενούμενους παραμένουν οι γνωστές απουσίες.
    Φαβορί:Κατά την δική μας άποψη επειδή είναι ντέρμπι το παιχνίδι αυτό ξεκινάει από το "0" με την Α.Ε.Κ. να είναι το φαβορί του αγώνα. Φυσικά τα πάντα παραμένουν ρευστά και μπορούν κατά την διάρκεια τους να αλλάξουν τα δεδομένα. 
     Διαιτητής: Ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Σκαλτσή Αθαν. και Βασιλόπουλο Δημ..  
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
    




  









ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΙΠΟΝΤΟ..... ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ










   Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμένεται να διεξαχθεί την ίδια ημέρα και χρονικά λίγο πριν. Συγκεκριμένα στις 11:30 στο Δημοτικό της Ιθάκης η αήττητη Πρόοδος φιλοξενεί τα Ομαλά. 
  Η ομάδα της Ιθάκης έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα παραμένει όπως προείπαμε αήττητη έχοντας μια σπουδαία ισοπαλία στις Κεραμειές με την Εικοσιμία και την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στο τοπικό ντέρμπι με τον Οδυσσέα. Ένα πραγματικά πολύ καλό ξεκίνημα που επιτρέπει την ανάλογη αισιοδοξία ότι εκτός του βασικού στόχου που ήταν η παραμονή της στην κατηγορία να "κρυφοκοιτάζει" και για το κάτι παραπάνω.
   Βέβαια ο αντίπαλος της παρά το αρνητικό αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής (ήττα εντός έδρας από Παλληξουριακό) είναι αρκετά δυνατός και με την νεανική του ομάδα είναι ικανός να φύγει από την Ιθάκη με βαθμό ή βαθμούς.
  Στην ομάδα του Ομ. Κωστόπουλου δεν υπάρχουν προβλήματα ενώ στα ευχάριστα η επιστροφή από τιμωρία του Κιοράϊ και η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα.
 Ο Διον. Λιονάτος από την άλλη εκτός του Κ. Τζωρτζάτου που συνεχίζει τραυματίας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα με στόχο την έκπληξη.
     Φαβορί: Ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα με την Πρόοδο να έχει ένα μικρό προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας αλλά και εμπειρίας. 
   Διαιτητής: Ο κ. Ματιάτος Διον. με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κων. και Αβάζαρο Χρ.. 
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
  
ΣΤΟ ΒΑΘΥ  Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ "ΟΥΡΑΓΩΝ"
ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 
  
  Ντέρμπι "ουραγών" την Κυριακή το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο ανάμεσα σε Οδυσσέα και Σάμη. Δυο ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν κερδίσει κάποιον βαθμό και ευρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
  Και οι δυο παραπάνω ομάδες προέρχονται από εντός έδρας ήττες, ο μεν Οδυσσέας από την Πρόοδο στο τοπικό ντέρμπι, και η Σάμη στην έδρα της από την Εικοσιμία με το βαρύ 0-4.
   Η ομάδα του Σταυρού σίγουρα κάθε άλλο παρά καλό ξεκίνημα έχει κάνει στο φετινό πρωτάθλημα και μετράει δυο συνεχόμενες ήττες.
  Το παιχνίδι αυτό όμως είναι πολύ σημαντικό για αυτήν αφού αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στη κατηγορία πρέπει να το παλέψει για τη νίκη.
   Η Σάμη πολύ ανανεωμένη φέτος και με πολλές αποχωρήσεις δεν έχει βρει ακόμη τα "πατήματα" εκείνα που θα τις δώσουν τη δυνατότητα να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που σίγουρα μπορεί αλλά και να κερδίσει κάποιους βαθμούς, ιδιαίτερα σε παιχνίδια, όπως αυτό που δίνουν κατ' αρχήν την παραμονή.
    Σημαντική επίσης θα είναι η παρουσία του Θ. Βουκελάτου στον πάγκο της ομάδας αφού ξεπέρασε κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε και θα δώσει κανονικά το παρόν στον δύσκολο αγώνα της Ιθάκης.
   Ο Κ. Κουτσουβέλης και αυτή την αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα απουσιών, ενώ ο Θ. Βουκελάτος εκτός από τις γνωστές και μόνιμες πλέον απουσίες θα παρατάξει την ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη.  
     Φαβορί: Εμείς θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες είναι ικανές να πάρουν τη νίκη  σε αυτό το παιχνίδι.  
   Διαιτητής: Ο κ. Βασιλόπουλος Δημ. με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θεοδ. και Λογοθέτη Βασ..
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
   
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ
 
  Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου στις 3 μ.μ. στο γήπεδο Κεραμειών όπου η Εικοσιμία θα φιλοξενήσει τον Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα για τις δυο ομάδες και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους που έχουν μείνει πίσω λόγω των -2 βαθμών που "κουβαλούσαν" από την περυσινή περίοδο.
  Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι ομάδες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες και έχουν τους ίδιους στόχους την φετινή περίοδο.
  Και οι δυο ξεκίνησαν, το πρωτάθλημα με το "αριστερό" αφού η μεν Εικοσιμία αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδο της με την Πρόοδο Ιθάκης και ο Α.Ο.Κ.Ι. γνώρισε την ήττα από την έτερη διεκδικήτρια του τίτλου ομάδα της Α.Ε.Κ..   Έτσι οι δυο ομάδες παρά του ότι συνήλθαν γρήγορα δεν έχουν περιθώρια άλλων βαθμολογικών απωλειών και ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι που πρέπει να "ρεφάρουν" τους -2 βαθμούς από το περυσινό πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής στο οποίο συμμετείχαν και ήδη έχουν μείνει πίσω, αν θέλουν στη συνέχεια να μη κοιτάνε την "πλάτη" των αντιπάλων τους.   Και οι δυο ομάδες προέρχονται από εύκολες νίκες την προηγούμενη αγωνιστική. Η Εικοσιμία  εκτός έδρας 4-0 τη Σάμη και ο Α.Ο.Κ.Ι. 3-0 τους περυσινούς πρωταθλητές των Διλινάτων. 
       Κάποιες απουσίες θα υπάρχουν στους γηπεδούχους του Δ. Ζησιμάτου με τις οποίες άλλωστε έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Γ. Τόγια εκτός του Τ. Κλειτογιάννη που είναι τιμωρημένος δεν υπολογίζει και πάλι στις γνωστές απουσίες από περυσινές τιμωρίες.
    Φαβορί: Χωρίς να αποκλείουμε και την ισοπαλία και οι δυο ομάδες είναι ικανές να πάρουν τη νίκη. 
    Διαιτητής: Ο κ. Κομητόπουλος Παν. με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτος Αλεξ. και Κιόσης Κων..  
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ   

ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΘΡΟΝΟ" Ο "ΠΑΓΚΕ";

    Τη Κυριακή το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Παλληξουριακός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον αήττητο Παγκεφαλληνιακό που προέρχεται από την μεγάλη του επιτυχία απέναντι στην Α.Ε.Κ. την προηγούμενη αγωνιστική.
   Και οι δυο ομάδες αποτελούνται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα λέγαμε ότι μέχρι στιγμής μας έχουν εκπλήξει ευχάριστα από το σπουδαίο παιχνίδι τους αλλά και τις πειστικές τους εμφανίσεις.
   Η ομάδα του Γ. Θωμά με 2Χ2, αποδίδοντας μάλιστα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα της δώσει τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα για την δύσκολη συνέχεια.  Όμως και ο νεανικός Παγκεφαλληνιακός του Νίκου Βουτσινά με τον πολύ δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του αλλά και την ποιότητα που βγάζει σαν ομάδα θα παίξει για την νίκη και το αήττητο ποντάροντας στην πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση.  Σίγουρα αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις και πολύ δύναμη.   Προβλήματα ιδιαίτερα για το Νίκο Βουτσινά δεν υπάρχουν, αφού θα έχει στη διάθεση του και τον Θαν. Τούρλα που επέστρεψε μετά το εκτός Κεφαλονιάς ταξίδι του. Τα ίδια ισχύουν και για τον Γ. Θωμά με τον Κ. Λυμπερόπουλο να έχει αποθεραπευθεί πλήρως και να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή.
    Φαβορί: Περιμένουμε ότι το παιχνίδι αυτό θα κριθεί κατά πολύ στη δύναμη και στις λεπτομέρειες με τις ομάδες να έχουν τις ίδιες πιθανότητες επικράτησης. 
  Διαιτητής: Ο κ. Μενεγάτος Ελευθ. με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Νικ. και Σκαλτσή Αθαν.. 
   Πρεμιέρα και στο "μικρό" πρωτάθλημα, αυτό της Β' κατηγορίας με τη συμμετοχή επτά ομάδων. Έτσι αναγκαστικά μια ομάδα θα κάνει ρεπό σε κάθε αγωνιστική. Αυτή την φορά "ξεκουράζεται" ο Ηρακλής Πρόννων.
     Είναι μια αγωνιστική με πολύ σημαντικά παιχνίδια μιας και οι περισσότερες ομάδες είναι ισοδύναμες και εκτός 1-2 όλες οι άλλες θα παλέψουν για την είσοδο τους στα playoffs.
   To μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής διεξάγεται στα Τζανάτα όπου οι ισχυροί στην έδρα τους Πρόννοι θα φιλοξενήσουν τα φιλόδοξα και πολύ ενισχυμένα φέτος Φωκάτα.  
  Εξίσου ενδιαφέρον υπάρχει και στο παιχνίδι των "νεοφώτιστων" στην κατηγορία Ανωγής-Παπυργιακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αλλά και στο τοπικό ντέρμπι της Βόρειας Κεφαλονιάς μεταξύ της Ερύσσου και του Πυλαριακού.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 10-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΑΛΕΞ.
Λυμπερόπουλος Θ
Λογοθέτης Βασ.
2.
Κυριακή  11-11-12 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 
ΑΒΑΖΑΡΟΣ
ΧΡ.
Μενεγάτος Ελ.
Κομητόπουλος Π.
3.
Κυριακή 11-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Ματιάτος Διον. 
Μουζακίτης Βασ.
    **** ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
   ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ "ΞΕΡΟ" ΤΩΝ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΩΝ
   







  Στα Μακρυώτικα η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Ερύσου το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ. ανοίγοντας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, φιλοξενεί τον Πυλαριακό στο τοπικό ντέρμπι της Β. Κεφαλονιάς.
   Οι ομάδες από αυτά που έδειξαν στους αγώνες που έδωσαν πριν έναν περίπου μήνα για το κύπελλο θα παλέψουν κατ' αρχήν για την σωτηρία τους, ιδιαίτερα η Έρυσσος και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.
  Ο Πυλαριακός του Κ. Κουγιανού φάνηκε πιο έτοιμος και σίγουρα είναι πιο ποιοτική ομάδα από αυτή του Γ. Βρυώνη. Παίζει μάλιστα στο γήπεδο της και έχει την ευκαιρία να πάρει την νίκη και να ξεκινώντας με το"δεξί" το πρωτάθλημα.
   Από την άλλη η νεοφώτιστη στην Β' κατηγορία Έρυσσος για τους ίδιους λόγους αλλά πολύ περισσότερο θέλοντας να αποδείξει ότι φέτος έχουν αλλάξει πολλά εκεί και δεν θα είναι ο "αδύναμος" κρίκος της κατηγορίας θα καταβάλει την προσπάθεια που απαιτείται για να "κλέψει" το τρίποντο.
   Ιδιαίτερα προβλήματα στις ομάδες δεν υπάρχουν και οι προπονητές τους θα κατεβάσουν ότι καλύτερο με στόχο τη νίκη.
      Φαβορί: Θεωρούμε ότι ο Πυλλαριακός είναι ανώτερη ομάδα, πιο έμπειρη στην κατηγορία και παίζοντας στο γήπεδο της, λογικά  έχει τον πρώτο λόγο.  
    Φυσικά σε ένα τοπικού χαρακτήρα ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν. 
    Διαιτητής: Ο κ. Σπυράτος Αλεξ. με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θεοδ.  και Λογοθέτη Βασ.. 
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Η "ΜΑΧΗ" ΤΩΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΩΝ  ΣΤΟ Δ.Α.Κ.Α 

    Η αγωνιστική μεταφέρεται την επόμενη το μεσημέρι στις 12:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Ανωγή και Παπυργιακός αναμετρούνται σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα.
  Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Ληξουριού και της Ανωγής παρά τον αποκλεισμό της από την ανώτερη της Εικοσιμία στο θεσμό του κυπέλλου με αρκετά καλά στοιχεία, έδειξε ότι θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα playoffs του πρωταθλήματος. Άλλωστε φέτος ενισχύθηκαν σημαντικά με αρκετά έμπειρους ποδοσφαιριστές.
  Ο Παπυργιακός πολύ ανανεωμένος φέτος στα δυο αντίστοιχα παιχνίδια του κυπέλλου με τους πρωταθλητές των Διλινάτων πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και μάλιστα δυσκόλεψαν αρκετά τους αντιπάλους τους.
   Προβλήματα για τον Γ. Μαλλιώρη και τον Π. Καρούσο αντίστοιχα δεν υπάρχουν αφού έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους.
     Φαβορί: Ένα παιχνίδι "λογικά" χωρίς προγνωστικά αφού το θεωρούμε ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.  
  Διαιτητής: Ο κ. Αβάζαρος Χρ. με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Κομητόπουλο Παν.. 
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ "ΦΑΒΟΡΙ" ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
   Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής όμως θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ. στα Τζανάτα όπου τα φιλόδοξα φέτος Φωκάτα  φιλοξενούνται από τους Πρόννους, που σίγουρα νιώθουν "άβολα" με την συμμετοχή τους σε αυτή την κατηγορία. Έτσι θέλουν από την αρχή να βάλουν τις βάσεις εκείνες που θα τους επαναφέρουν στα μεγάλα "σαλόνια" του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
   Οι Πρόννοι παραδοσιακά, στηρίζονται στο δυναμικό τους παιχνίδι, ενώ στην έδρα τους μεταμορφώνονται και είναι πολύ δυνατοί για κάθε αντίπαλο.
 Τα Φωκάτα που φέτος έχουν βάλει πολύ ψηλά τον "πήχη" θέλουν να αποδείξουν από την αρχή ότι είναι το φαβορί της κατηγορίας και να ξεκινήσουν με το "δεξί" τις φετινές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.
Τα προβλήματα που ψάχνουν λύσεις από τον προπονητή τους είναι πολλά και το γεγονός αυτό δυσκολεύει πολύ την κατάσταση.
   Προβλήματα για τον Γ. Κουρκουμέλη δεν υπάρχουν και η ομάδα του θα κατέβει πάνοπλη στο γήπεδο για τη νίκη.
  Αντίθετα για τον Μιχ. Αθηναίο όπως είπαμε παραπάνω είναι πολλά και σημαντικά αφού για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν από την ομάδα του πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές.
  Φαβορί: Δύσκολη η οπoιαδήποτε πρόβλεψη αφού θεωρούμε ισοδύναμες τις δυο ομάδες και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 
  Διαιτητής: Ο κ. Βουτσινάς Αγγ. με βοηθούς τους κ.κ. Ματιάτο Διον. και Μουζακίτη Βασ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου