Σάββατο, Νοεμβρίου 17

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Ο.Κ.Ι. - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 6-1





ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!!!!
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΝΙΚΗ 6-1 Ο Α.Ο.Κ.Ι. ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ
   Σε ένα μέτριο στο α΄ημίχρονο και αρκετά καλό, κυρίως για τους γηπεδούχους παιχνίδι, ο Α.Ο.Κ.Ι. "διπρόσωπος" κατάφερε τελικά να επικρατήσει εύκολα 6-1 του πολύ καλού στο α΄ημίχρονο Οδυσσέα Ιθάκης και να συνεχίσει το κυνήγι των πρωτοπόρων.
   Η ομάδα του Γ. Τόγια επηρεασμένη σίγουρα από την πρωινή ώρα διεξαγωγής του αγώνα, αν και προηγήθηκε 2-0 στη συνέχεια ο Οδυσσέας που δε φοβήθηκε τον μεγάλο αντίπαλο του μείωσε σε 2-1 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.
   Στο β΄ημίχρονο οι παίκτες του Κ. Κουτσουβέλη εμφανώς κουρασμένοι από την μεγάλη προσπάθεια του πρώτου, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο Α.Ο.Κ.Ι., σαφώς πιο βελτιωμένος και σοβαρός και δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στο εντυπωσιακό τελικό 6-1. 
    
    Φάσεις και γκολ
   Ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 16΄όταν το πλασέ του Κόμητα θα αποκρούσει με τα πόδια σε κόρνερ ο Ζ. Κουτσουβέλης.
  Στο 20΄ο Tnushaj θα εκτελέσει ένα κόρνερ από αριστερά αλλάζοντας την μπάλα με τον Μολφέτα. Στη συνέχεια ο πρώτος θα σεντράρει στο ύψος μεταξύ μικρής περιοχής και πέναλτι όπου ο Αλεξανδράτος θα πιάσει πολύ όμορφη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκο και πετυχαίνοντας το 1-0.
  Στο 25' σε σέντρα από δεξιά του Δημ. Πολλάτου ο Κόμητας με πολύ ωραίο γυριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού εκμεταλλεύθηκε και την άστοχη έξοδο του Ζ. Κουτσουβέλη για το 2-0.
   Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν ακριβώς στο μισάωρο με έναν καταπληκτικό συνδυασμό μεταξύ Lila και Μορφέση οι οποίοι παίζοντας εκπληκτικά το 1-2 ο πρώτος θα βρεθεί απέναντι στον Aguashi και πολύ ψύχραιμο πλασέ να κάνει το σκορ 1-2.
   Στο 33΄ο Βουκελάτος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής θα στείλει τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζ. Κουτσουβέλη.
   Τελευταία καλή φάση για το α΄ημίχρονο ένα καλοκτυπημένο απ' ευθείας  φάουλ του Tanushaj στο 39' θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουτσουβέλης.  
   Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και τον Α.Ο.Κ.Ι. προηγούμενο 2-1.
   Στο 49΄ο Κουτσουβέλης θα αποκρούσει και πάλι δύσκολα το δυνατό σουτ του Tanushaj σε κόρνερ.
   Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν η κεφαλιά του Αλεξανδράτου στην σέντρα του Κόμητα θα καταλήξει ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
   Στο 62΄ο Γ. Βουκελάτος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1 βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα όποια όνειρα των παικτών της Θιακιώτικης ομάδας.
  Από το σημείο αυτό και μετά ο Οδυσσέας "βγήκε" εκτός παιχνιδιού με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δυο γρήγορα γκολ για τους γηπεδούχους το πρώτο για το 4-1 στο 67΄με τον Αλ. Πολλάτο που εκμεταλλεύθηκε την πολύ καλή κάθετη πάσα του Σ. Ζαμπαύτη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ενώ το δεύτερο στο 69' με πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Σ. Ζαμπαύτη αυτή τη φορά για το 5-1.
   Μια καλή ευκαιρία, από τις λίγες που είχε στο β' ημίχρονο θα χάσει ο Οδυσσέας για να μειώσει εκ νέου το σκορ όταν σε κόρνερ του Προσαλέντη από αριστερά ο Τριτσαρόλης λίγο έξω από την μικρή περιοχή θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Aguashi.
   Τέλος το σκορ θα διαμορφωθεί στο τελικό 6-1 στο 82' με γυριστό σουτ του Βουκελάτου μέσα από την περιοχή στην πολύ καλή παράλληλη πάσα από τον Αλ. Πολλάτο.
   Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος μς βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Άγγ. και Αβάζαρο Χρ.
   Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Aguashi, Κλειτογιάννης, Tanushaj (71' Παπαναστασάτος), Αλεξανδράτος, Φωκάς, Κόμητας (65' Ζαμπαύτης), Πολλάτος Δημ. (76' Σπανός), Πολλάτος Αλ., Βουκελάτος, Μαρκαντωνάτος, Μολφέτας. 
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζ., Φατούρος, Νουτσάτος (74' Τριτσαρόλης), Αργυράκης, Μαλιακρίδας, Μορφέσης (71' Βασιλόπουλος), Βλησμάς, Χαϊδεμενάτος, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Lila.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου