Κυριακή, Νοεμβρίου 18

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ.)

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 0-5














   ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!!! ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. 4-0
 Ρεπορτάζ: Χάρης Πρεντάνος

  Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το παιχνίδι των δύο πρώτων της βαθμολογίας, με την δεύτερη ΑΕΚ να συντρίβει τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό με σκορ 0-5 και δικαίως να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
   Η ΑΕΚ είχε καθολική υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε από τον Παλληξουριακό παρά στο 90' με μια κεφαλιά του Κοσμάτου Ν. να φεύγει άουτ έπειτα από σέντρα του Λυμπερόπουλου.
   Ο Κοσμάτος Ηλίας για την ΑΕΚ άνοιξε το σκορ 1-0 στο 21' με πολύ ωραίο πλασέ από τα αριστερά σε αντεπίθεση της ομάδας του.
   Στο 40' ο Μοσχονάς πάλι στην αντεπίθεση για την ΑΕΚ περνάει και τον τερματοφύλακα και δίνει σίγουρο γκολ στον Κρούτη ο οποίος με πλασέ κάνει το 0-2.
   Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου η ΑΕΚ με τον Π. Κουμαριώτη κερδίζει πέναλτι με το οποίο ο Μοσχονάς κάνει το 0-3.
     Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε εκεί και έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών της έξω από τη μεγάλη περιοχή καταλήγει σε γκολ 0-4 πάλι με σουτ του Κοσμάτου Η. στην σέντρα από αριστερά του Αντωνόπουλου. 
   Το σκορ θα κλείσει ο νεαρός Κουμαριώτης Π. στο 86' όταν με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλάσε πάνω από τον τερματοφύλακα θα κάνει το 0-5 για την ΑΕΚ στην καταπληκτική σέντρα ακριβείας από αριστερά του Γ. Ζάβαλη.
     Ο Παλληξουριακός προβλημάτισε με την απόδοση του αφού δεν θύμισε με τίποτα τις καλές εμφανίσεις των η προηγούμενων αγωνιστικών ενώ η ΑΕΚ έδειξε εμπειρία, πειθαρχία, καλή φυσική κατάσταση και η οποία φαίνεται ότι δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
     Στο 77΄αποβλήθηκε ο Αντωνόπουλος της Α.Ε.Κ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Νικ. Βουτσινά.
   Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Βουτσινά και των βοηθών του κ.κ. Ματιάτου και Γασπαράτου.
     Οι συνθέσεις
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Γ. Θωμάς), Βλάχος, Γαβαλάς, Αραβαντινός, Μαυροειδής, Βολιντσκι, Μαρκάτος Σπ. (59' Φαρακλός), Μαρκάτος Σωκ., Παπαδάτος, (46' Κοσμάτος) Λυμπερόπουλος, Καμινάρης, (Λαδάς Ι.), Λυκούδης 
ΑΕΚ:(Σπ. Παπαδάτος), Αννινος (70' Παυλάτος), Ψαλτης, Περιβολάρης, Κουκλης, Λουλουδας, Αντωνοπουλος, Θωμας, (70' Κοτίνης), Κρούτη (70' Ζάβαλης), Κοσματος, Μοσχονας, Κουμαριωτης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου