Κυριακή, Νοεμβρίου 11

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ   
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ....
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ;
   Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με ένταση, πολύ πάθος και πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους για την διαιτησία, το οποίο διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παλληξουριακός πήρε μεγάλη νίκη από τον Παγκεφαλληνιακό 1-0 και διατήρησε το αήττητο και την παρουσία του στην κορυφή.

   Έτσι η ομάδα του Ληξουριού συνεχίζει με 3Χ3, ενώ ο Παγκεφαλληνιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα.
   Φάσεις και γκολ 
  Στο 5' ένα διαγώνιο σουτ από αριστερά του Πλατανίτη θα περάσει λίγο άουτ.
 Σειρά του Παλληξουριακού στο 14΄ με το σουτ του Καμινάρη έξω από την περιοχή να έχει την ίδια κατάληξη.
   Νέο διαγώνιο σουτ για τον Παλληξουριακό στο 21' με τον Κοζομπόλη να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πολλάκη.
Φάση από παλαιότερο αγώνα
  Στο 26' θα ακυρωθεί ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους όταν στο δυνατό σουτ του Κίριο θα αποκρούσει ασταθώς ο Λαδάς για να φτάσει η μπάλα στον αμαρκάριστο Πλατανίτη ο οποίος θα την στείλει στα δίχτυα πλην όμως το γκολ θα ακυρωθεί με υπόδειξη του βοηθού μέσα σε διαμαρτυρίες από πλευράς Πάγκε.
  Ένα μακρινό σουτ του Παπαδάτου στο 31' θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πολλάκη άουτ.
  Μια σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων στο 36' ύστερα από κόρνερ θα εκμεταλλευθεί ο Ζερβός που θα σουτάρει αλλά θα αποκρούσει ο Πολλάκης.
     Στο 44΄οι τυπικά γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0 με ωραία ενέργεια και πλασέ του Ν. Κοσμάτου.
   Άλλο ένα γκολ δε θα μετρήσει σαν οφσάιντ για τον Πάγκε και πάλι με υπόδειξη του βοηθού στο 55'  όταν στην σέντρα του Διακρούση ο Κίριο με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Φάση από παλιότερο αγώνα
   Μια μεγάλη μπαλιά του Μερολάϊ στο 68' στον Πλατανίτη θα καταλήξει σε ένα καλό σουτ του τελευταίου το οποίο θα περάσει και πάλι άουτ.
  Ένα πολύ επικίνδυνο μπάσιμο του Βουκελάτου  στην αντίπαλη περιοχή στο 84' θα προλάβει τελευταία στιγμή και θα διώξει σωτήρια ο Μαυροειδής.
   Την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα θα χάσει  ο Παγκεφαλληνιακός στο 87' με το δυνατό σουτ του Ροζάριο να αποκρούεται έξοχα από τον Λαδά.
   Διατητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σκαλτσή Θαν. και Ν. Βουτσινάς
   Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Λαδάς, Γαβαλάς, Μαυροειδής, Βολντνίσκι, Λυκούδης (83' Μαρκάτος), Ζερβός, Κοζομπόλης (55' Αραβαντινός), Καμινάρης, Παπαδάτος, Κοσμάτος (58' Μαρκέτος), Λυμπερόπουλος.
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Διακρούσης (72' Βουκελάτος), Γιαννάτος (Ροζάριο), Μερολάϊ, Πλατανίτης, Ζαίμι, Κίριος.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου