Κυριακή, Νοεμβρίου 18

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ-ΑΝΩΓΗ))

Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 4-0











ΝΙΚΗ 4-0 ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟ
Χατ τρικ o Νίκος Σταμούλης πέτυχε 3 γκολ
        Ρεπορτάζ: Δημ. Αλυσανδράτος
    Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε σήμερα στα Μακρυώτικα για την 2η αγωνιστική της Β' κατηγορίας, ο Πυλαριακός συνέχισε νικηφόρα την πορεία του επιτυγχάνοντας το 2Χ2 αφού επικράτησε δίκαια της Ανωγής με σκορ 4-0.
  Η ομάδα της Παλλικής αντιμετώπισε πολλά προβλήματα συγκρότησης της ομάδας της και κατέβηκε στο γήπεδο με 11 μόνο ποδοσφαιριστές.
   Ο Πυλαριακός ήταν καλύτερος στο α' ημίχρονο, ενώ η Ανωγή μπήκε δυνατά στο β' και μέχρι το 70' ήταν καλύτερη των γηπεδούχων, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα αλλά δυσκολευόταν να σπάσει την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων και να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μακρή.
    Από το σημείο αυτό και μετά η πρωτοβουλία ξαναπέρασε στους γηπεδούχους και πάλι και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δυο τέρματα και τελικά να επικρατήσουν με 4-0.

   Φάσεις και γκολ
  Στο 21' ύστερα από σέντρα του Μιχελή από δεξιά η μπάλα φθάνει στον Σταμούλη Νικ. και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή γράφει το 1-0.

    Στο 26' και έπειτα από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων η μπάλα καταλήγει στον Γρ. Σολδάτο που με κεφαλιά κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
    Ένα δυνατό σουτ του Μπαλάι Ρ. στο 33' από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδάτου.
   Τελευταία φάση του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους όταν στο 45' στο πλασέ του Ν. Σταμούλη μέσα από την περιοχή η μπάλα θα περάσει σύριζα άουτ.
   Στο 82' ο Νικ. Σταμούλης στην σέντρα του Πάππα Βαγγ. από αριστερά και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 3-0 για την ομάδα του.
   Στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+) ο Νικ. Σταμούλης θα δεχθεί την πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Γρ. Σταμούλη θα προχωρήσει και με πλασέ θα πετύχει το 4-0 ενώ ταυτόχρονα κάνει και προσωπικό χατ- τρικ.
Διαιτητής ο κ. Μενεγάτος Ελ. με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινάς Αγγ. και Λογοθέτη Βασ..
     Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, θεοδωράτος, Μπαλάϊ, Γασπαρής Νικ. (72' Κουγιανός), Γασπαρής Αλ., Πνευματικάτος, Ποταμιάνος, Μιχελής (Σταμούλης Γρ.), Σολδάτος, Σταμούλης Νικ., Πάππα.
Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Παπαδάτος, Γερολυμάτος, Μπενάτος, Αβράμης, Μπερδεμπές, Μαλλιώρης, Μαρούλης, Γιακουμάτος, Αδειλίνης, Ρουχωτάς, Αντωνόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου