Κυριακή, Νοεμβρίου 4

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Π.A.O. ΟΔΥΣΣΕΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ















ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΠΡΟΔΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ 2-1 ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ
    Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Πρόοδος στο τοπικό ντέρμπι της Ιθάκης αφού επικράτησε του "συντοπίτη" της Οδυσσέα με γκολ στο 87' 1-2 και συνεχίζει αήττητη το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας θέλοντας όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή και να συνεχίσει για το καλύτερο.

   Σε τέτοια παιχνίδια, με τοπικό χαρακτήρα τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες αφού το θέαμα στις περισσότερες των περιπτώσεων απουσιάζει. Κάπως έτσι έγινε και στο Βαθύ.
    Η Πρόοδος ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τρια δοκάρια με τους Πρεβεζιάνο, Λαγκαδά και Τσίρο και πήρε στο τέλος μια δίκαιη νίκη.
   Από την άλλη ο Οδυσσέας ήταν πολύ μαχητικός, το πάλεψε όσο το επέτρεπαν οι δυνάμεις του, είχε σαν στόχο να μη χάσει και με το σύστημα των αντεπιθέσεων προσπαθούσε να πετύχει το καλύτερο κάτι που τελικά δεν κατάφερε, αλλά στάθηκε και άτυχος με τον Αργυρακάκη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Τσιντήλα.
    Τα γκολ  
    Με τη συμπλήρωση του α΄ 25λέπτου και συγκεκριμένα στο 25΄ η Πρόοδος θα προηγηθεί στο σκορ 0-1 όταν ο "πολύπειρος" Β. Πρεβεζιάνος θα πλασάρει εύστοχα σε τετ α τετ τον Ζ. Κουτσουβέλη, ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Τόφαλου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
   Ο Οδυσσέας θα ισοφαρίσει στο 55΄με τον Lila L. ο οποίος μετά από κόρνερ, θα εκμεταλλευθεί την σύγχυση στην άμυνα της Προόδου και με ωραίο πλασέ θα πετύχει το 1-1 ισοφαρίζοντας προσωρινά για την ομάδα του.
    Τελικά η Πρόοδος θα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς αφού στο 87' θα "κλέψει" την νίκη από την ομάδα του Σταυρού. Συγκεκριμένα ο Αρταβάνης με ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή από πλάγια και θα πλασάρει έξυπνα τον Ζ. Κουτσουβέλη πετυχαίνοντας το τελικό 1-2
    Πολύ καλός ο διαιτητής κ. Μολφέτας.
     Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Ζ. Κουτσουβέλης, Σκούρας (74' Ι. Κουτσουβέλης), Μαρούδας, Αργυρακάκης, Μαλιακρίδας, Μορφέσης, Βλησμάς, Χαϊδεμενάτος, Π. Κουτσουβέλης, Προσαλέντης, Lila R..
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Βλασσόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τσάμης, Χάνος (46' Στασινός), Αρταβάνης, Τσίρος (90' Αλ. Τόφαλος), Τόφαλος (65' Κωστόπουλος).  
    Δήλωση του εκπροσώπου της Προόδου Ιθάκης κ. Στ. Πόρτολου.
"Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την νίκη και θεωρώ ότι  είναι δίκαιη. Όπως γίνεται σε τέτοια παιχνίδια το άγχος και η νευρικότητα για το αποτέλεσμα δεν αφήνουν να επικρατήσει το θέαμα. Είχαμε τον έλεγχο και πιο πολλές δυνάμεις με αποτέλεσμα έστω και στο τέλος αν πάρουμε μια σπουδαία νίκη. Συνεχίζουμε για να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει στην συνέχεια". 
   













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου