Παρασκευή, Νοεμβρίου 16

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

   ΗΜΕΡΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ  Ή ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ;
   Με τον Ηρακλή Πρόννων να μπαίνει και αυτός σε αγωνιστική δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες για την 2η αγωνιστική.

   Έτσι λοιπόν το Σάββατο το απόγευμα ανοίγει η αυλαία στα Τζανάτα με το αγώνα Ηρακλή-Ερύσσου. 
   Η αγωνιστική στη συνέχεια θα μεταφερθεί την επόμενη ημέρα δηλαδή την Κυριακή όπου κατ' αρχήν στα Μακρυώτικα στις 3 μ.μ ο φιλόδοξος φέτος Πυλαριακός φιλοξενεί την επικίνδυνη Ανωγή.
  Την ίδια ώρα στις Κεραμειές τα Φωκάτα φιλοξενούν τον νεανικό Παπυργιακό σε έναν πολύ κρίσιμο βαθμολογικά για την πορεία τους αγώνα.
   Οι Πρόννοι αυτή την αγωνιστική θα κάνουν το ρεπό τους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 17-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ. - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
ΚΙΟΣΗΣ
ΚΩΝ.
Μενεγάτος Ελ.
Σκαλτσής Αθαν.
2.
Κυριακή  18-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛ.
Βουτσινάς Αγγ.
Λογοθέτης Βασ.
3.
Κυριακή 18-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔ.
Μολφέτας Παν.
Μουζακίτης Βασ.
    **** ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 

ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
Προβλέπονται δυνατές "ροπαλιές"
http://4.bp.blogspot.com/-vWPJUWs9pDE/UDVbAYJTISI/AAAAAAAAQxQ/LbfTW050B2k/s320/hraklis2009.jpg
    Πρεμιέρα αυτή την Κυριακή για τον Ηρακλή Πρόννων αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Φιλοξενεί στα Τζανάτα στις 3 μ.μ. την Έρυσσο σε έναν αγώνα αρκετά αμφίρροπο και τις δυο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
   Το πρόβλημα για την ομάδα των Πρόννων είναι η έλλειψη αγώνων αφού δεν αγωνίστηκε στο κύπελλο περνώντας χωρίς αγώνες στην επόμενη φάση, ενώ όπως προαναφέραμε την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. 
   Η Έρυσσος προέρχεται από ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Πυλαριακό αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε σχέση με τους αγώνες κυπέλλου με τα Φωκάτα δείχνοντας ικανή να διεκδικήσει ακόμη και την εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο.  Μεγάλο μειονέκτημα για την ομάδα του Γ. Βρυώνη ότι η ομάδα του θα αγωνισθεί σε γήπεδο με φυσικό χόρτο αφού αυτή χρησιμοποιεί για έδρα της το ξερό των Μακρυωτίκων.
   Ιδιαίτερα προβλήματα για τον Ηρακλή και τον Γ. Γαβριελάτο δεν υπάρχουν ενώ ο προπονητής της Ερύσσου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Πάππα Αγ. ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πυλαριακό την προηγούμενη αγωνιστική.
   Φαβορί: Μόνο λόγω γηπέδου και έδρας θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στον Ηρακλή όμως οι Ρυσσιάνοι είναι ικανοί για το τρίποντο. 
  Διαιτητής: Ο κ. Κιόσης Κων. με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Σκαλτσή Αθαν.. 
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 






   Πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται στα Μακρυώτικα την Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 3 μ.μ. ανάμεσα στον Πυλαριακό και την Ανωγή.
   Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Έρυσσο 2-1 θέλουν να συνεχίσουν και να διευρύνουν το σερί τους κατακτώντας άλλους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα αισθάνονται πιο αισιόδοξοι για την επίτευξη των φετινών τους στόχων.
    Η Ανωγή προέρχεται από ισοπαλία με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον Παπυργιακό και θέλει την νίκη στα Μακρυώτικα προκειμένου να "ρεφάρει" την απώλεια των δυο βαθμών από αυτό τον αγώνα. Πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους αποτελεί το ξερό γήπεδο της Πυλάρου.
   Προβλήματα για τον Κ. Κουγιανό  δεν υπάρχουν και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
   Αντίθετα ο Γ. Μαλλιώρης βλέπει να χάνει με τιμωρία το μεγάλο όπλο του που ακούει στο όνομα Ηλίας Αντωνάτος.
    Φαβορί: Το παιχνίδι είναι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα.
   Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Άγγ. και Λογοθέτη Βασ..  
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 

ΦΑΒΟΡΙ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ.... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΥΡΓΙ
    Πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται στις Κεραμειές την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ. με τα φιλόδοξα Φωκάτα να φιλοξενούν τον νεανικό και πολύ αξιόλογο φέτος Παπυργιακό.
   Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα 1-2 στην πρεμιέρα στα Τζανάτα από τους Πρόννους σε ένα παιχνίδι που "μύριζε" Α΄κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ισοπαλία από την ισχυρή Ανωγή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 2-2.
  Έτσι ο αγώνας αποκτά σπουδαία σημασία και για τους δυο, αλλά πολύ περισσότερο για τα Φωκάτα που δε θέλουν σε καμία περίπτωση με το καλημέρα να μείνουν πολύ πίσω βαθμολογικά.
   Από την άλλη ο Παπυργιακός με πολύ καλή και νεανική ομάδα γίνεται πολύ επικίνδυνος και θα παλέψει για τον ίδιο λόγο.
   Όπως και στην πρεμιέρα τα προβλήματα για τον Μ. Αθηναίο συνεχίζονται και σε αυτό το παιχνίδι αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γ. Αντωνίου, Γ. Αυγουστάτος και Μ. Σέρρας καθώς και ο Σ. Σαρλάνης που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και είναι αμφίβολο αν θα τον ξεκινήσει.    Ο Π. Καρούσος από την πλευρά του δεν θα έχει τον Μ. Σπηλιώτη που είναι τραυματίας (κάκωση) από τον αγώνα με την Ανωγή, καθώς και τον τιμωρημένο Γερ. Κοκκόση.
   Φαβορί: Τα Φωκάτα αντικειμενικά λόγω έδρας αλλά και εμπειρίας είναι το φαβορί κάτι βέβαια που μένει να το δείξει και στο "χορτάρι" αφού οι "μικροί" του Παπυργιακού είναι αρκετά επικίνδυνοι.
    Διαιτητής: Ο κ. Λυμπερόπουλος Θεοδ. με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Μουζακίτη Βασ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου