Σάββατο, Νοεμβρίου 17

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΓΚΕ-ΠΡΟΟΔΟΣ)

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 0-0









 "Χ" ΑΜΕΝΟ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΕ- ΠΡΟΟΔΟ
   Σε ένα μέτριο και δυνατό παιχνίδι στο οποίο οι ομάδες φοβόταν η μια την άλλη και παίζοντας αμυντικά σαν την "γάτα" με το "ποντίκι", Παγκεφαλληνιακός και Πρόοδος Ιθάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ 0-0.
   Οι ομάδες κατ' αρχήν φύλαγαν τα νώτα τους και βασιζόμενες στις αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και να "κλέψουν" το τρίποντο, κάτι που τελικά δεν το κατάφερε καμία και τελικά μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
   Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι είχαν περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας αλλά έπεσαν πάνω στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Προόδου και εκεί σταματούσε κάθε τους καλή προσπάθεια.
   Οι Φάσεις του αγώνα
   Στο 6' κόρνερ του Κίριου από δεξιά με το Ν. Κουλουμπή να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
   Φάουλ στο 23' έξω από την περιοχή με τον Ζαίμι να εκτελεί απευθείας αλλά το σουτ που επιχειρεί κοντράρει στο τείχος και εν συνεχεία οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων διώχνουν μακρυά.
   Στο 31' ο Βουκελάτος θα πιάσει το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιντήλα.
  Νέο επικίνδυνο φάουλ για τους γηπεδούχους με τον Ζαίμι στο 33' θα καταλήξει ελάχιστα άουτ.
   Αυτή θα είναι και η τελευταία καλή στιγμή των δύο ομάδων για το α' μέρος.
   Στο 60' ύστερα από επικίνδυνη σέντρα από αριστερά η μπάλα θα φτάσει στην μέσα στην μεγάλη περιοχή της Προόδου στον αμαρκάριστο Βουκελάτο με τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσιντήλα.
  Σε ένα πολύ φαλτσαριστό σουτ του Αρδαβάνη στο 75' η μπάλα θα πάρει παράξενη τροχιά και ενώ φαινόταν να καταλήγει στα δίχτυα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
  Στο 85' ο Τσίρος θα πιάσει την κεφαλιά που περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολλάκη.
    Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός(Ν. Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος Γερ. (66' Τσιγαρίδας), Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Κουλουμπής Ορ. (76' Μίσκα), Ζαίμι, Πλατανίτης, Μερολάι, Βουκελάτος, Κίριο.
Πρόοδος (Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας Γεωρ., Βλασσόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κιοράι (86' Τσιντήλας Τηλ.), Χάνος, Αρταβάνης, Τσίρος, Τσάμης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου