Κυριακή, Νοεμβρίου 4

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ














ΣΤΗΝ "ΚΟΡΥΦΗ" Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ..... 
ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΤΑ 1-2

   Σε ένα καλό ποδοσφαιρικά παιχνίδι ο Παλληξουριακός επικράτησε των Ομαλών στο Αργοστόλι με 1-2 και "σκαρφάλωσε" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
   Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλληξουριακός είχε μια μικρή υπεροχή και καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι του ενώ τα Ομαλά προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις και μακρινές μπαλιές.
 Στο 6' ο Ζερβός ύστερα από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Παλληξουριακού βρίσκεται αμαρκάριστος στο πέναλτι όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από την εστία των Ομαλών.
   Οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Καπετάνιο στο 33' με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
   Στο 35' ο Ζερβός με διπλή προσπάθεια ύστερα από εκτέλεση φάουλ κάνει το 0-1 για τον Παλληξουριακό,το οποίο ήταν και σκορ του ημιχρόνου.
 Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 50΄όταν από κόρνερ του Γεωργόπουλου, ο Μεταξάς θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο του Λαδά.
   Στο 55' ο Λυκούδης αλλάζει ωραία τη μπάλα με τον Παπαδάτο και ο τελευταίος με ωραίο δυνατό πλασέ κάνει το 0-2 για την ομάδα του Ληξουρίου.
   Νέα ατυχία για τα Ομαλά όταν στο ψηλοκρεμαστό σουτ του Μεταξά στο 63' η μπάλα θα πάρει μια περίεργη τροχιά και θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Λαδά.
  Τα Ομαλά πίεσαν και στο 65' έπειτα από τραγικό λάθος του Μαυροειδή στην άμυνα, ο Μεταξάς χάνει μοναδική ευκαιρία για γκολ αφού το πλασέ που επιχείρησε από το ύψος της μικρής περιοχής αποκρούστηκε από τον Λαδά.
  Στο 72' τα Ομαλά είχαν και τρίτο δοκάρι με τον Καλογηράτο έπειτα από σέντρα-σουτ πάνω από τον τερματοφύλακα του Παλληξουριακού.
  Στο 75' έπειτα από σουτ του Μηλιαρέση λίγο πιο κάτω από το κέντρο, ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού Λαδάς κάνει ασταθή απόκρουση και βάζει τη μπάλα μόνος του στα δίκτυα της ομάδας του για να μειώσει το σκορ στο 1-2
   Στο 85' τα Ομαλά σημείωσαν γκολ με τον Μετάϊ αλλά ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ γεγονός που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους.
   Ο Παλληξουριακός άξιζε τη νίκη ενώ τα Ομαλά μένουν με το παράπονο ότι δικαιούνταν κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.
   Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλούς παίκτες νεαρής ηλικίας οι οποίοι τα έδωσαν όλα προσφέροντας ένα καλό θέαμα στους θεατές και αφήνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του ποδοσφαίρου στο νησί μας.
Ομαλά:Ιβαν Αρτούρ,Τζανής Π., Μηλιαρέσης Α., Παγουλάτος Τ., Καπετάνιος Δ.(Καλογηράτος Α.), Μεταξάς Μ. (Τσακαρισιάνος Χ.), Μπελτσιώνας Γ., Αμπτού Α.(Μινέτος Η.), Αμπτού Γ., Γεωργόπουλος Φ., Μετάι Β.
Παλληξουριακός:Λαδάς Ι., Γαβαλάς Α., Κοζομπόλης Π, Λυκούδης Α., Ζερβός Η., Καμινάρης Δ. (Λυμπερόπουλος Κ.), Βολίνσκι Ρ., Μαρκέτος Θ. (Κοσμάτος Ν.) , Φαρακλός Γ., Παπαδάτος Δ (Πρεντάνος Χ.)., Μαυροειδής Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου