Κυριακή, Νοεμβρίου 4

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 














ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΣΑΜΗ 4-0
   Θυμίζοντας πολλά από τον παλιό καλό εαυτό της η Εικοσιμία δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει 4-0 της Σάμης σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και να αφήσει πίσω της τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής.

   Η Εικοσιμία ήταν καλύτερη της νεανικής αλλά ελλιπέστατης ομάδας της Σάμης και η νίκη της κρίνεται δίκαιη. 
   Η ομάδα του Β. Μιχαλάτου προσπάθησε αρκετά μπήκε με πάθος στον αγώνα, έχασε δυο ευκαιρίες για να προηγηθεί αλλά τελικά στάθηκε άτυχη χάνοντας λόγω τραυματισμού το βαρύ επιθετικό "πυροβολικό" της Γ. Αμούργη από το μισάωρο.  
   Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, παρά το ακατάλληλο της ώρας, είχε τέσσερα γκολ και πολλές καλές φάσεις.  
Φάσεις και γκολ
Μια επίθεση από αριστερά του ταχύτατου επιθετικού της Σάμης Γ. Αμούργη θα καταλήξει με ένα σουτ από πλάγια και μέσα από την περιοχή λίγο άουτ.
Στο 20' νέα επέλαση του Γ. Αμούργη από δεξιά πρόλαβε με έξοδο ο Καραίσκος διώχνοντας με τα πόδια την μπάλα άουτ.
Στο 22' οι φιλοξενούμενοι παίρνουν "κεφάλι" στο σκορ όταν το κόρνερ από τα αριστερά του Μπούσι θα φέρει την μπάλα στην περιοχή και ο Α. Κορσιάνος με ωραία γυριστή κεφαλιά θα πετύχει το 0-1.
Στο επόμενο λεπτό (23') ο Α. Κορσιάνος θα κερδίσει το "ριμπάουντ" στη λάθος απόκρουση του Φλαμιάτου και θα πασάρει στον Π. Κορσιάνο, ο οποίος μόνος στην κενή εστία με πλασέ ανεβάζει το σκορ στο 0-2.
Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 27' σε πλασέ του Κονόμι μέσα από την περιοχή ύστερα από κόρνερ του Μπούσι.
  Ένα έξυπνο γυριστό σουτ του Π. Κορσιάνου στο 31' μετά από σέντρα του Στεφανάτου θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φλαμιάτου.
 Εντυπωσιακή απόκρουση του Φλαμιάτου στην καρφωτή κεφαλιά του Γερασιμάτου στη σέντρα του Π. Κορσιάνου στο 41'.
   Με αυτό το σκορ (0-2) οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στο β' ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε, η Εικοσιμία συνέχιζε να είναι καλύτερη πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ ενώ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
Έτσι με το "καλημέρα" (47') το σκορ θα γίνει 0-3 ύστερα από συνεργασία των Παν. και Αντ. Κορσιάνου με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Φλαμιάτου.
  Στο 52' η Σάμη γίνεται για πρώτη φορά απειλητική όταν ο Νικολοβιένης κερδίζει την κόντρα μέσα στην περιοχή αλλά η κεφαλιά του θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραίσκου.
   Στο 59' ατομική ενέργεια του Στεφανάτου καταλήγει σε σουτ μέσα από την περιοχή που θα αποκρούσει ο Φλαμιάτος.
    Νέο δοκάρι για την Εικοσιμία στο 69'. Ο Α. Κορσιάνος θα μπει στην περιοχή μετά από ατομική ενέργεια αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Στο 71' ο Π. Κορσιάνος από αριστερά θα βγάλει μία ακίνδυνη σέντρα που φαίνεται να απομακρύνει ο Φλαμιάτος. Αυτός όμως θα χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Κονόμι θα την "σπρώξει" στην κενή εστία ανεβάζοντας το σκορ στο 0-4.
   Την ευκαιρία να χρισθεί σκόρερ χάνει ο Κ. Αντωνάστος στο 76' όταν μόνος με τον Φλαμιάτο σουτάρει άουτ.
Νέα ευκαιρία για τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 85' όταν στην σέντρα ακριβείας του Α. Κορσιάνου θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Φλαμιάτο που θα τον "νικήσει" με πολύ ωραία απόκρουση.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ματιάτου και των βοηθών του κ. κ.     Λυμπεροπούλου και Λογοθέτη.
    Οι συνθέσεις
Α.Ο. Σάμης:(Β.Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Β. Τουλάτος, Γερολυμάτος, Μιχαλίτσης, Καππάτος, Αλυσανδράτος (60΄Κόκκαλης), Αραβαντινός (73΄Στ.Τουλάτος), Νικολοβιένης , Ι. Αμούργης (37΄Σκιαδαρέσης), Άννινος, Κ.Βιτωράτος.
Εικοσιμία:(Δ.Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης (69΄Αποστολάτος), Α. Κορσιάνος, Μπούσι, Π. Κορσιάνος (73΄Αντωνάτος), Βολτέρας (82΄Κόρμαλης), Π. Στεφανάτος, Κονόμης, Δ. Γερασιμάτος, Κουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου