Κυριακή, Νοεμβρίου 11

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ 2-1 ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
   Με το δεξί ξεκίνησαν οι Πρόννοι το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας αφού επικράτησαν 2-1 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στα Φωκάτα σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα.

   Οι δυο ομάδες με την παρουσία τους αλλά και την γενικότερη εμφάνιση τους επιβεβαίωσαν τον τίτλο του Φαβορί της φετινής περιόδου ανεξάρτητα από τον νικητή.
   Φάσεις και γκολ
   Τα Φωκάτα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 20' όμως Ντούκας θα νικήσει τον Σταμένη που βρέθηκε απέναντι του ύστερα από κάθετη πάσα του Σπ. Γαλιατσάτου.
   Οι Πρόννοι απάντησαν άμεσα όταν το πολύ δυνατό σουτ του Ντεμάι θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Δίλαλος.
     Η συνέχεια ανήκει στους φιλοξενούμενους και τον Λ. Βανδώρο να χάνει δυο εξαιρετικές ευκαιρίες να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 23' και στο 30'.
   Δοκάρι στο 45' για τους Πρόννους στην βολίδα του Αναγνώστη.
 Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Συγκεκριμένα στο 45+ ο Κατσιλίδης με πλασέ θα πετύχει το 1-0 για τους Πρόννους.
   Αμέσως και με την σέντρα ο Μάστορας με μια μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα δώσει τη δυνατότητα στον Ψυχογιό (είχε μπει πριν δυο λεπτά στο παιχνίδι) να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 1-1 με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των Πρόννων.
  Στο β΄ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65' οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 2-1 με ωραίο σουτ στην κίνηση του Τραυλού.
   Στο τέλος τα Φωκάτα βγήκαν μπροστά μήπως και πετύχουν κάποιο τέρμα και ισοφαρίσουν, κάτι που τελικά δε κατάφεραν και οι Πρόννοι έφυγαν από το γήπεδο με την νίκη και τους τρεις βαθμούς. 
   Διαιτητής ο κ. Αγγ. βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ματιάτο Διον. και Μουζακίτη Βασ.

ΠΡΟΝΝΟΙ: (Δόρης Λιναρδάτος): Ντούκας, Σολωμός, Σελάι (63' Καραλής), Λιναρδάτος, Ταραζής, Κουρκουμέλης Σ., Τραυλός, Αναγνώστης, Στέλλος, Ντεμάι, Κατσιλίδης (78' Σπαθής).
ΦΩΚΑΤΑ: (Μιχάλης Αθηναίος), Δίλλαλος, Σέρρας (44' Ψυχογιός), Στρόφυλλας, Μάστορας, Πολυδωράτος, Χασαναλιάι, Σταμένης, Κόμητας, Βανδώρος (68'  Κουρκουμέλης Ι.), Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου