Κυριακή, Νοεμβρίου 11

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
   
ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 1-0 ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι.
   Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στις Κεραμειές ανάμεσα στην Εικοσιμία και τον Α.Ο.Κ.Ι.. Ένα παιχνίδι πολύ δυνατό με πάθος, πραγματικό ντέρμπι.
   Η Εικοσιμία συνέχισε αήττητη στο πρωτάθλημα ενώ για τον Α.Ο.Κ.Ι. ήταν η δεύτερη του ήττα στα τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής. 

    Η εικόνα του ντέρμπι ήταν τέτοια που από την αρχή σου έδινε την εντύπωση ότι θα κριθεί στο γκολ, πράγμα που τελικά συνέβη και αυτή που το πέτυχε στην αρχή και το κράτησε μέχρι τέλος ήταν η Εικοσιμία.
   Στο α΄ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με λίγες φάσεις και αρκετά νευρικό. Στο β΄η Εικοσιμία οπισθοχώρησε επικίνδυνα,  έδωσε γήπεδο  στον αντίπαλο της και παραλίγο να το πληρώσει αυτό αφού στάθηκε τυχερή ή αν θέλετε βοήθησε η ικανότητα του Καραίσκου στην περίπτωση της απόκρουσης του πέναλτι που γλύτωσε τα χειρότερα αφού σε εκείνο το σημείο αν δεχόταν το γκολ τα πάντα μπορούσαν να συμβούν στον χρόνο που απέμενε.
    Πολύ σωστή ήταν και η διαχείριση της ομάδας του Α.Ο.Κ.Ι. από τον προπονητή της με τις σωστές αλλαγές του.
  Φάσεις και γκολ
   Στο 2΄απευθείας φάουλ από αριστερά του Μπούσι με το Μαρκαντωνάτο να αποκρούει προσωρινά, η μπάλα φθάνει στον Π. Κορσιάνο το σουτ του οποίου δεν είναι καλό, όμως η μπάλα καταλήγει στο Γερασιμάτο που με συρτό σουτ σημειώνει το 1-0.
   Στο 5΄ο Μοντεσάντος κάνει ωραία διαγώνια πάσα στο Βουκελάτο μέσα  στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά τελευταία στιγμή προλαβαίνουν και διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Εικοσιμίας.
   Στο 13΄ωραία μπαλιά του Μπαζάρογλου προς τον Δ. Πολλάτο στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με τον Καραίσκο να προλαβαίνει και να διώχνει την μπάλα με τα πόδια.
   Στο 22΄ωραία προσπάθεια από δεξιά του Αποστολάτου ο οποίος σπάει την μπάλα προς τον Π. Κορσιάνο, αυτός την γυρίζει με την μια προς τα έξω για τον Μπούσι, το πολύ δυνατό σουτ του οποίου κοντράρει στα σώματα των παικτών του Α.Ο.Κ.Ι.
   Στο 36' απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Μπαζάρογλου θα φύγει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραΐσκου.
   Στο 53΄ο Κουλάκης κράτησε τον Σπανό παρατεταμένα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής κ. Κομητόπουλος δίνει το πέναλτι υπέρ του Α.Ο.Κ.Ι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπαζάρογλου αλλά ο Καραίσκος απέκρουσε σε κόρνερ. 
   Στο 55΄το σουτ του Γερασιμάτου, μετά από παράλληλη σέντρα του Ντουκάι, κοντράρει στα σώματα των αμυντικών των φιλοξενούμενων και στη συνέχεια απομακρύνεται.
   Στο 60΄μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Κ.Ι. θα φύγει ο Αντ. Κορσιάνος ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντουκάι πετυχαίνει γκολ με το χέρι. γκολ το οποίο σωστά ακυρώνεται ενώ ο παίκτης της Εικοσιμίας δέχεται και κίτρινη κάρτα. 
Η φάση που έκρινε τον αγώνα. Η απόκρουση του πέναλτι από τον Καραίσκο
   Στο 75΄ο Ι. Μινέτος βρέθηκε μόνος από δεξιά και προτίμησε διαγώνιο σουτ που έφυγε άουτ ενώ από την αριστερή πλευρά ο Αντ. Κορσιάνος ήταν μόνος απέναντι από την εστία.
   Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Αλ. και Κιόση Κων.
   Οι συνθέσεις
Α.Ο.Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Ντουκάι (71΄Μινέτος Ι.), Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Π. (46΄Μινέτος Χρ.), Βολτέρας, Στεφανάτος Π. (86΄Αντωνάτος), Γερασιμάτος, Κουλάκης.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Μαρκαντωνάτος Δημ., Μοντεσάντος, Μεσοροπιάν (46΄Μαρκαντωνάτος Δ.), Αλεξανδράτος, Κόμητας, Πολλάτος Δημ., Σπανός (80΄Μολφέτας), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος Ι. (46΄Κοντοζής), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος.

Σημείωση συντάκτη:
   Εκ παραδρομής και στην ταχύτητα να βγει άμεσα το ρεπορτάζ από λάθος είχαμε αναφέρει ότι στο πέναλτι είχε υποπέσει ο Κ. Κουμαριώτης κάτι που δεν είναι σωστό αφού το έκανε ο Γ. Κουλάκης. Για ατό ζητάμε συγνώμη,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου