Τρίτη, Νοεμβρίου 27

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΥΡΙΟ



Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 
 






 Συνέχεια αύριο στο τοπικό κύπελλο με έναν αγώνα για την Α΄φάση Β΄σειρά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 11:00 μεταξύ της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Α.Ε. Κεφαλληνίας και του Οδυσσέα Ιθάκης.

    Η "κιτρινόμαυροι" είναι το μεγάλο φαβορί τόσο για την νίκη αύριο όσο και για την πρόκριση της στον επόμενο γύρο αφού η διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων είναι σημαντική. Βέβαια κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι στο θεσμό του κυπέλλου έχουν γίνει στο παρελθόν αρκετά "θαύματα".
   Οι ποδοσφαιριστές του Σπ. Παπαδάτου θα επιδιώξουν μια "καθαρή" νίκη ώστε στο επόμενο παιχνίδι να μην υπάρχει το άγχος.
  Από την άλλη αυτοί του Κ. Κουτσουβέλη με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ν. Προσαλέντη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση που θα τους βοηθήσει σημαντικά στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην Α' κατηγορία.   Άλλωστε αυτός είναι και βασικός φετινός τους στόχος και όχι το κύπελλο, χωρίς να λέει αυτό ότι δε θα ήθελαν μια διάκριση και σε αυτό.... Αλλά είπαμε με την Α.Ε.Κ. παίζουν.
   Τον αγώνα θα σφυρίξει ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Βασ. Λογοθέτη.
   Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί και η ρεβάνς θα δοθεί στην Ιθάκη σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου