Σάββατο, Νοεμβρίου 17

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΜΑΛΑ-ΣΑΜΗ)

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 4-4 











ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σε ένα φανταστικό σε θέαμα, ευκαιρίες και πάρα πολλές φάσεις παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Ομαλά και Σάμη αναδείχθηκαν δίκαια ισόπαλοι με το "Αγγλικό" σκορ 4-4!!!
   Οι επιθέσεις πέταγαν "φωτιές" και τα δίχτυα συνεχώς "σπαρταρούσαν" από γκολ, ενώ οι άμυνες φάνηκαν αρκετά χαλαρές. 
   Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο ελαφράς υπεροχής, με την Σάμη να είναι καλύτερη στο πρώτο και τα Ομαλά στο δεύτερο, ενώ οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς όπως και η αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στον αγώνα.
  Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι δυο ομάδες συνεχίζουν μετά από τέσσαρες αγωνιστικές χωρίς να έχουν "γευθεί" τη χαρά της νίκης αφού τα Ομαλά έχουν τρεις ισοπαλίες και η Σάμη δυο. 
   Φάσεις και γκολ
   Στο 7' ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ν. Μωραίτη θα αποκρούσει εξαιρετικά ο Αρτούρ κρατώντας το "0".
   Νέα απόκρουση του Αρτούρ  στο 12' που θα σταματήσει με έξοδο τον Γ. Αμούργη στην μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των Ομαλών.
   Η Σάμη θα προηγηθεί 0-1 στο σκορ με σουτ  μέσα από την περιοχή του Αυγερινού μετά από κόρνερ του Νικολοβιέννη.
   Πέναλτι στο 17' για τους γηπεδούχους όταν ο Κ. Γκαζάρ θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Σκιαδαρέση. 
   Το πέναλτι θα εκτελέσει στο 18' εύστοχα ο Φ. γεωργόπουλος για την ισοφάριση και το 1-1.
   Ένα σοβαρό αμυντικό λάθος του Μηλιαρέση στο 21' θα δώσει την ευκαιρία στον Γ. Αμούργη με πλασέ να ξαναβάλει και πάλι την ομάδα του "οδηγό" στο μάτς πετυχαίνοντας το 1-2.
   Νέα ισοφάριση στο παιχνίδι για τα Ομαλά και 2-2 στο 44' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργόπουλου στο "Γ' της εστίας του Καλιβωκά. 
   Με αυτό το σκορ οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
   Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνέχιζε να χαρίζει συγκινήσεις στου φιλάθλους που το παρακολουθούσαν και στο 47' ο Καλιβωκάς θα αποκρούσει με διπλή προσπάθεια το δυνατό πολύ μακρινό σουτ Σπ. Τσακαρισιάνου.
   Φάουλ με απ' ευθείας εκτέλεση του Γεωργόπουλου στο 58' θα περάσει λίγο άουτ από την εστία του Καλιβωκά.
   Στο 61' ο Καλιβωκάς με έξοδο προλαβαίνει τον Μεταξά και διώχνει την μπάλα με τα πόδια μακριά.
    Μια πολύ καλή πάσα του Γεωργόπουλου στο 64΄θα βρει τον Κ. Γκαζάρ στην περιοχή που πλασάρει έξυπνα στην έξοδο τον Καλιβωκά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 και την ομάδα του για πρώτη φορά στο ματς μπροστά.
    Ο Αρτούρ θα πει "όχι" στο 70' με φοβερή απόκρουση στο "Γ" μετά από δυνατό σουτ του Σταμούλη.
   Σε ένα λάθος στο 75' του Αρτούρ που δεν θα μπορέσει να μπλοκάρει την μπάλα στο σουτ και πάλι του Σταμούλη,  ο Γ. Αμούργης θα την στείλει σε κενό τέρμα άουτ.
   Νέα ισοφάριση και 3-3 στο παιχνίδι αυτή τη φορά για την Σάμη στο 80' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Α. Αμούργη στο "Γ" της εστίας του Καλιβωκά που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. 
   Στο 89΄τα Ομαλά θα πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ πετυχαίνοντας το 4-3 με τον Κ. Γκαζάρ να περνάει την μπάλα στην μεγάλη μπαλιά του Καλογηράτου στην πλάτη της άμυνας της Σάμης πάνω από τον Καλιβωκά και να την στέλνει στα δίχτυα.
   Και ενώ όλα έδειχναν ότι τα Ομαλά θα έφευγαν με τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι  ο Α. Αμούργης και πάλι με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ θα διαψεύσει τους πάντες στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 4-4
   Οι συνθέσεις
Ομαλά: (Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης (78' λ.τ. Καλογηράτος), Τσακαρισιάνος Χ., Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Σπ., Μετάϊ, Μπελτσώνιας, Καπετάνιος (46' Μεταξάς), Γεωργόπουλος (69' Φραγκιάς Βασ.), Γκαζάρ Κ..
Σάμη: (Θ. Βουκελάτος), Καλιβωκάς, Τουλάτος (83' Αραβαντινός), Μιχαλίτσης Μαρ. (56' Βιτωράτος), Σκιαδαρέσης (60' Σταμούλης), Αυγερινός, Μωραίτης, Δευτεραίος, Νικολοβιέννης, Αμούργης Αρ., Αμούργης Ι., Καππάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου