Τρίτη, Νοεμβρίου 6

Με σύμμαχο τη νίκη στη Γαλλία

   Τη Μονπελιέ υποδέχεται απόψε (21:45 / Novasports 2) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League.
  Με σύμμαχο την ανατροπή της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στη Γαλλία(1-2), ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει απόψε να πάρει άλλο ένα τρίποντο, το οποίο θα του επιτρέψει να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

   Ουσιαστικά, όμως, «καπαρώνει» την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στο Europa League, καθώς η Μονπελιέ θα χρειάζεται στη συνέχεια ένα μικρό θαύμα για να πάρει αυτή το «εισιτήριο».
Με σύμμαχο τη νίκη στη Γαλλία





   Οι Γάλλοι θα πρέπει να κερδίσουν τη Σάλκε και την Άρσεναλ και την ίδια ώρα να χάσει, αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός και από τις δύο. Με οποιοδήποτε άλλο σενάριο, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να φορούν το ευρωπαϊκό «κουστούμι».
  Βέβαια, το αποψινό ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς οι Γάλλοι αναμένεται να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν.
   Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανωλά, Σιόβα στην αμυντική γραμμή.    Την τριάδα των χαφ θ' αποτελέσουν, εκτός σοβαρού απρόοπτου, οι: Μοδέστο, Μανιάτης και Μασάντο (σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους), ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Σε ό,τι αφορά στις δύο πλευρές της επίθεσης θα παίξουν είτε οι: Γκρέκο (αριστερά) και Αμπντούν (δεξιά), είτε οι: Αμπντούν(αριστερά) και Φουστέρ (δεξιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου