Κυριακή, Νοεμβρίου 18

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 0-0 











"ΚΟΛΗΣΑΝ" ΣΤΟ "0" ΗΡΑΚΛΗΣ- ΕΡΥΣΣΟΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
   Το παιχνίδι των Τζανάτων που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας μεταξύ Ηρακλή Πρόννων και Ερύσσου τηρουμένων των αναλογιών ήταν καλό σε γενικές γραμμές.
    Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και είχαν μια ευκαιρία με σουτ έξω από την περιοχή στο 12'.    
   Από το 15' και μετά πήρε τον έλεγχο του αγώνα ο Ηρακλής και έκανε κάποιες φάσεις, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου είχε οριζόντιο δοκάρι σε χτύπημα φάουλ του Παναγή Καμπίτση. 
   Στο διάστημα ατο το 45-60 ο Ηρακλής πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Μανέντη, Γιώργο και Δημήτρη Καμπίτση. 
  Όσο περνούσε η ώρα όμως η Έρυσσος κέρδιζε μέτρα και στο τέλος του αγώνα ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων  του αγώνα, χωρίς ωστόσο να κάνει καθαρή ευκαιρία. 
  Το μεγάλο μειονέκτημα για τους γηπεδούχους, που φάνηκε στο γήπεδο ήταν το ότι δεν είχαν δώσει καν φιλικό αγώνα πριν το παιχνίδι, φάνηκε επίσης ανέτοιμος και θα πρέπει να προβληματιστεί για τη συνέχεια ενώ και η Έρυσσος σε σημεία του αγώνα φάνηκε να μένει από δυνάμεις. 

   Ο Ηρακλής απέδωσε καλύτερα από τα άκρα στην επίθεσή του ενώ η Έρυσσος ήταν καλύτερη στον άξονα του γηπέδου επιθετικά.
   Και οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι. 
   Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Αθ. Σκαλτσή.

   Οι συνθέσεις
Ηρακλής Πρ.:(Γ. Γαβριελάτος), Κορκός, Π. Καμπίτσης, Μαράτος, Μεταξάς, Γ. Ρασσιάς, Κορισιάνος, Σ. Καμπίτσης, Σ. Μανέντης, Δ. Καμπίτσης, Α., Μανέντης (84 Σολωμός), Κ. Βανδώρος (52' Κ. Νικολετάτος).
Α.Ο. Ερύσσου:(Γ. Βρυώνης), Ξ. Καμπανός, Καψάλης (88' Χρυσάφης), Ζαμπέλης, Σκιαδαρέσης, Αντύπας, Παπαδημητράτος, Τζιβόλας, Μέτα, τραχάνης, Κοψίνης, Ε. Καββαδίας (60' Μπέλλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου