Κυριακή, Νοεμβρίου 11

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
"Χ"ΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΑΜΑ 
ΔIKAIO ΤΟ 2-2 ΑΝΩΓΗΣ- ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΥ
 Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα το μεσημέρι οι νεοφώτιστες στην Β΄κατηγορία ομάδες της Ανωγής και Παπυργιακού μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και θα πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι με το τελικό σκορ στο 2-2.
  Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι κάτι το σημαντικό και πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι.
 Στο 4' ο Παπυργιακός είχε την ατυχία να κάνει την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Σπηλιώτης.
   Φάσεις και γκολ
  Ένα σουτ του Θ. Παγουλάτου στο 6' θα περάσει άουτ από την εστία του Σπ. Αντωνέλου.
  Ωραία ατομική ενέργεια στο 10' του Η. Αντωνάτου που μπήκε στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σε κόρνερ ο Α. Μενεγάτος.
   Η Ανωγή θα πάρει κεφάλι στο σκορ 1-0 στο 13' με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή του εξαιρετικού επιθετικού της Ηλ. Αντωνάτου.
   Άμεση ήταν η απάντηση του Παπυργιακού και στο 20' που ισοφαρίζει το σκορ 1-1 με πλασέ του Β. Μενεγάτου μέσα από τη μικρή περιοχή.
  Στο 37' η Ανωγή θα πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ 2-1 και πάλι με τον ίδιο παίκτη ύστερα από ατομική ενέργεια από αριστερά και ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από το τερματοφύλακα του Παπυργιακού.
   Ένα σουτ του Τούρλα στο 48' θα περάσει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Σπ. Αντωνέλου.
    Άτυχη στιγμή για τον Παπυργιακό στο 51' όταν το σουτ του Ερμάλ θα καταλήξει στο δοκάρι.
   Η φάση αυτή ήταν προειδοποιητική για την συνέχεια αφού στο 55' θα έρθει η ισοφάριση και το 2-2 του Παπυργιακού με κεφαλιά του Τούρλα μετά από φάουλ του Ερμάλ.
   Καλή ευκαιρία θα χαθεί για την Ανωγή στο 78' όταν το σουτ του Παπαδάτου από πολύ καλή θέση θα καταλήξει ελάχιστα άουτ.
   Στο 90' θα ακυρωθεί γκολ που θα πετύχει ο Β. Μενεγάτος για τον Παπυργιακό  σαν οφσάιντ.
   Διαιτητής ο κ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτος και Παν. Κομητόπουλου.
    Οι συνθέσεις
Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Αντωνέλος Σπ., Αντωνόπουλος (52' Σούλας), Χοτζάϊ (75' Γερολυμάτος), Ρουχωτάς, Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Μαλλιώρης, μαρούλης, Αντωνάτος Ηλ., Μπερδεμπές (46' Μπενάτος), Παπαδάτος. 
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Μενεγάτος Α. Κοκκόσης Γ., Απέργης, Χατζηφωτιάδης, Παγουλάτος, Ερμάλ, Κλωνής (46' Τούρλας), Σπηλιώτης (4' λ.τ. Γασπαρινάτος), Στρακάτος, Κουμαριώτης, Μενεγάτος Β..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου