Τετάρτη, Νοεμβρίου 7

Ε.Π.Ο.: Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων

ΜΕ ΕΠΙΠΛΗΞΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

   Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:1.Με την υπ΄αριθμ.112/7-11-2012 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΠοδοσφαιρικούΕισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά  της υπ΄ αριθμ. 313/4-10-2012 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ, του σωματείου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

   Εξαφανίζει την  εκκαλουμένη  απόφαση. Διακρατεί και δικάζει  στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι το σωματείο  «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  2012»  τέλεσε το αποδιδόμενο σ΄αυτό πειθαρχικό παράπτωμα κατά το ακόλουθο  περιεχόμενο:      «Ήταν  το πρώτο μήνυμα  του συστήματος. Δηλαδή  με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία  κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως  και το αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση  της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων κ. Σαρρή  στις εκλογές  της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος…». Επιβάλλει σ΄ αυτό την πειθαρχική ποινή της επιπλήξεως  με την υποχρέωση ανακλήσεως της ανακοινώσεως καθ΄ όμοιο τρόπο κατά τις ως άνω φράσεις εντός προθεσμίας  είκοσι (20) ημερών από της δημοσιεύσεως της παρούσας.
2. Με την υπ΄αριθμ. 113/7-11-2012 απόφασή της  απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του σωματείο ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ κατά της από 23-10-2012  απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου