Παρασκευή, Νοεμβρίου 16

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α'..... 
ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
   Αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι Α.Ο.Κ.Ι.-Οδυσσέα Ιθάκης, όλα τα υπόλοιπα μπορεί εύκολα να χαρακτηριστούν ντέρμπι. Παιχνίδια πολύ δυνατά και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον που μπορεί να μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις.
   Το πιο αμφίρροπο της ημέρας φαίνεται να είναι αυτό μεταξύ των "πληγωμένων" Διλινάτων και της Εικοσιμίας. Ένα παιχνίδι που εκτός από το τεράστιο ενδιαφέρον του και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη και τους βαθμούς αφού για την αήττητη Εικοσιμία είναι απαραίτητη στο κυνήγι της πρωτιάς ενώ τα Διλινάτα "καίγονται" για αυτούς έχοντας μείνει αρκετά πίσω.
   Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η μάχη του πρώτου της βαθμολογίας Παλληξουριακού με την δεύτερη Α.Ε.Κ..
   "Καλό" φαίνεται και αυτό του "Πάγκε" με την Πρόοδο με τους γηπεδούχους πεισματωμένους από την ήττα του Παλληξουριακού, ενώ οι Θιακοί θέλουν να κρατήσουν το αήττητο.
    Τέλος σημαντικό είναι το παιχνίδι ανάμεσα σε Σάμη και Ομαλά  αφού και οι δυο ψάχνουν επειγόντως βαθμούς και την πρώτη τους νίκη γιατί έχουν μείνει αρκετά πίσω.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 17-11-12 ώρα 10:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Βουτσινάς Αγγ.
Αβάζαρος Χρ.
2.
Σάββατο 17-11-12 ώρα 12:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ  
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ
ΓΕΩΡΓ.
Βασιλόπουλος Δ.
Αβάζαρος Χρ.
3.
Σάββατο 17-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΜΟΛΦΕΤΑΣ
ΠΑΝ.
Κομητόπουλος Π.
Λογοθέτης Βασ.
4.
Σάββατο 17-11-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Σπυράτος Αλεξ.
Μουζακίτης Βασ.
5.
Κυριακή 18-11-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Ματιάτος Διον.
Γασπαράτος Γ. 
    
Α.Ο.Κ.Ι. - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 













 ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΓΙΑ  Α.Ο.Κ.Ι.-ΟΔΥΣΣΕΑ.......  ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 







   Με το παιχνίδι Α.Ο.Κ.Ι.-Οδυσσέα Ιθάκης ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα διεξαγωγής 10:00!!!!
    Το παιχνίδι αυτό παρουσιάζει το μικρότερο ενδιαφέρον από όλα τα υπόλοιπα αφού η διαφορά δυναμικότητας αλλά και ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.
    Έτσι αναμένεται ένα εύκολο πρωινό για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Τόγια που δεν αναμένεται να συναντήσουν δυσκολίες απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Κ. Κουτσουβέλη.
     Ο Γ. Τόγιας αναμένεται σε αυτό το παιχνίδι να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές ώστε να δώσει ευκαιρίες είτε σε κάποιους ποδοσφαιριστές του που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, είτε σε αυτούς που γύρισαν πρόσφατα από τιμωρίες.
  Από την άλλη ο Κ. Κουτσουβέλης και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο απέναντι στον "μεγάλο" τους αντίπαλο.
 Προβλήματα ιδιαίτερα για τις ομάδες δεν υπάρχουν, ενώ στην ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. επιστρέφει από τιμωρία και ο Τάσος Κλειτογιάννης.
    Φαβορί: Μόνο με θαύμα το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό από νίκη του Α.Ο.Κ.Ι.. Και τέτοια στο ποδόσφαιρο σπάνια συμβαίνουν!!
  Διαιτητής: Ο κ. Ματιάτος Διον. με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Αβάζαρο Χρ.. 
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 

ΠΡΩΙΝΗ "ΜΑΧΗ" ΣΤΟ Δ.Α.Κ.
Ο ΠΑΓΚΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ "ΣΠΑΣΕΙ" ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ

   Αμέσως μετά και ώρα 12:00 στο ίδιο γήπεδο ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί την αήττητη ομάδα της Προόδου Ιθάκης σε έναν αγώνα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες αφού αν θέλουν να παραμείνουν στον στόχο τους που είναι η είσοδος τους στα playoffs θα πρέπει να φύγουν με το τρίποντο από το "χορτάρι" του Δ.ΑΚ. Αργοστολίου.
  Η ομάδα του Ν. Βουτσινά πεισμωμένη από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και τον τρόπο τον οποίον, όπως πιστεύουν, ήρθε αυτή, θα επιδιώξει να περάσει το εμπόδιο της επικίνδυνης και πάντα αξιόμαχης ομάδας της Ιθάκης ώστε να πάρουν  την πρώτη τους νίκη και συγχρόνως βαθιά βαθμολογική όσο και ψυχολογική ανάταση.
  Από την άλλη η ομάδα της Ιθάκης έρχεται στο Αργοστόλι με στόχο να διεκδικήσει με αξιώσεις το καλύτερο και να διατηρήσει το μέχρι τώρα αήττητο της.  Ο Παγκεφαλληνιακός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Δημ. Γιαννάτο που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, και τον Παν. Διακρούση που είναι τιμωρημένος. Κατά τα άλλα σοβαρά προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι. 
   Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ν. Τόφαλος.
   Όσον αφορά τον εδώ και αρκετό καιρό τραυματία Γ. Βασιλάκη, να πούμε ότι η κατάσταση του προβλήματος του εξελίσσεται σταθερά και ήδη άρχισε να μπαίνει στις προπονήσεις της ομάδας.
   Φαβορί: Και οι δυο ομάδες δείχνουν ικανές για τη νίκη. Θεωρούμε ότι είναι ένα αμφίρροπο ματς με τον "Πάγκε" να έχει ένα πολύ ισχνό προβάδισμα περισσότερο λόγω έδρας χωρίς αυτό να τον εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση.
   Διαιτητής: Ο κ. Γασπαράτος Γ. με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Αβάζαρο Χρ..
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  


ΝΤΕΡΜΠΙ..... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ 3 ΒΑΘΜΩΝ
  Συνέχεια δράσης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 μ.μ. όπου δυο ομάδες που δεν έχουν "γευθεί" τη χαρά της νίκης Σάμη και Ομαλά, αγωνίζονται με στόχο να σπάσουν την ¨κατάρα" και να κάνουν "σεφτέ" στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.
  Οι δυο ομάδες προέρχονται από ισόπαλα αποτελέσματα στην Ιθάκη με Οδυσσέα και Πρόοδο αντίστοιχα αλλά έχουν μείνει αρκετά πίσω στην προσπάθεια που κάνουν η κάθε μια για να πετύχει τους στόχους της.   Έτσι λοιπόν το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί πρόκληση και για τις δυο και αναμένεται πολύ δυνατό και ενδιαφέρον.     Η Σάμη τυπικά γηπεδούχος και με τον Θ. Βουκελάτο στον πάγκο της παρά τα γνωστά πλέον προβλήματα απουσιών κατεβαίνει για το διπλό.    Το ίδιο ισχύει και για τον Διον. Λιονάτο που συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Κ. Τζωρτζάτου που είναι τραυματίας.                              
   Φαβορί: Εξαιρετικά αμφίρροπο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιο φαβορί.
    Διαιτητής: Ο κ. Βασιλόπουλος Δημ. με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Αλ. και Μουζακίτη Βασ..
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΝΤΕΡΜΠΙ.... ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ;
 
   Ίσως στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής και μέσα στα πολλά ντέρμπι, αυτό που ξεχωρίζει είναι η μάχη μεταξύ της περυσινής πρωταθλήτριας ομάδας των Διλινάτων και της κυπελλούχου Εικοσιμίας αναβιώνοντας μάλιστα τον περυσινό τελικό του τοπικού κυπέλλου στον οποίο είχε επικρατήσει πολύ δύσκολα στην παράταση η δεύτερη με σκορ 3-0.
   Βέβαια καμία ομοιότητα ή σύγκριση δε μπορεί να έχει αυτός ο αγώνας με τον προηγούμενο αφού και οι δυο ομάδες είναι τελείως διαφορετικές σε σχέση με το περυσινό έμψυχο δυναμικό τους.
   Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα το παιχνίδι αποτελεί μεγάλη πρόκληση και για τις δυο ομάδες αφού τα Διλινάτα με δυο ήττες και μια νίκη στο ενεργητικό τους δεν έχουν άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών, αν θέλουν να βρίσκονται μέσα στην 4αδα στο τέλος του πρωταθλήματος.
   Από την άλλη η Εικοσιμία μετά μάλιστα την νίκη της επί του Α.Ο.Κ.Ι. 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική, αήττητη και με μηδέν παθητικό τερμάτων στο ενεργητικό της, "καίγεται" για τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνει στο group των πρωτοπόρων της βαθμολογίας.   Ο Τ. Φωής εκτός των μόνιμα απόντων δεν θα έχει στη διάθεση του και τους τιμωρημένους Σπ. Τζωρτζάτο και Κ. Τσάκο, με την απώλεια του τελευταίου συν την μη συμμετοχή του Γ. Φιοράτου (τραυματίας) ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα στην θέση των "μικρών" αφού οι υπόλοιποι είναι πολύ μικρότερης ηλικίας, χωρίς αγώνες και εμπειρία. 
   Στον αντίποδα ο Δ. Ζησιμάτος δεν έχει προβλήματα και θα κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει προκειμένου να "δραπετεύσει" από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τους τρεις βαθμούς της νίκης
    Φαβορί: Θεωρούμε ότι είναι ένα ντέρμπι με ανοικτό οποιοδήποτε αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο όταν ο ένας αντίπαλος είναι ο περυσινός πρωταθλητής.    
   Επομένως θα συνιστούσαμε κανείς να μην παίξει με την "καρδιά" του.
    Διαιτητής: Ο κ. Μολφέτας Παν. με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Π. και Λογοθέτη Βασ..
Π.Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΜΕ "ΦΟΝΤΟ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

   Στο μοναδικό παιχνίδι της κατηγορίας που θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα Κυριακή και ώρα 15:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το οποίο αποτελεί ένα σπουδαίο ντέρμπι, αφού αγωνίζονται ο 1ος με το 2ο της βαθμολογίας, ο τυπικά γηπεδούχος, αήττητος  και πρωτοπόρος Παλληξουριακός υποδέχεται την πολύ ενισχυμένη και επίσης αήττητη φέτος ομάδα της Α.Ε.Κ.
   Και οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες και εκτός των άλλων το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού θα κρίνει αν θα αλλάξει ή όχι κάτοχο η πρώτη θέση.
  Οι Ληξουριώτες, η φετινή αποκάλυψη της Α' κατηγορίας θα προσπαθήσουν μέσα από το δυναμικό τους παιχνίδι να πάρουν τους βαθμούς της νίκης αν και γνωρίζουν τη δυσκολία που θα έχει αυτός ο αγώνας και να κάνουν το 4Χ4.  Η Α.Ε.Κ. η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν θέλει να γίνει "οδηγός" σε αυτό θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρει απέναντι στην σκληροτράχηλη και πολύ αξιόλογη ομάδα του Παλληξουριακού.
   Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γ. Θωμά όσο και τον Σπ. Παπαδάτο αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές τους είναι ετοιμοπόλεμοι για την "μάχη" της πρωτιάς.      
  Φαβορί: Απρόβλεπτο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. να έχει ένα  προβάδισμα σε σχέση με τον αντίπαλο της κυρίως λόγω έδρας.
  Διαιτητής: Ο κ. Βουτσινάς Νικ. με βοηθούς τους κ.κ. Ματιάτο Διον και Γασπαράτο Γ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου