Σάββατο, Νοεμβρίου 10

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ 






   Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα το απόγευμα η Α.Ε.Κ. επανήλθε στις νίκες αφού επικράτησε σχετικά εύκολα στο ντέρμπι των Διλινάτων με σκορ 3-0!
   Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν την κατοχή και τελικά σύμφωνα με την εξέλιξή του πήραν μια δίκαιη νίκη.
   Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι για άλλη μια φορά ακίνδυνοι επιθετικά, είχαν και την ατυχία να μείνουν με δέκα και στην συνέχεια να τελειώσουν τον αγώνα με εννιά, αφού είδαν την κόκκινη κάρτα του κ. Βουτσινά, την πρώτη ο Σπ. Τζωρτζάτος (απ' ευθείας) στο 57' και ο Κ. Τσάκος στο 74' (2η κίτρινη). 
   Φάσεις και γκολ
  Στο 14' μακρινό σουτ του Μοσχονά με τον Αλιάι να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή επέμβαση.
  Νέο μακρινό σουτ του Κούκλη έξω από την περιοχή θα καταλήξει στο δοκάρι και στην συνέχεια σε κόρνερ έπειτα από επέμβαση του Αλιάι.
  Πολύ ωραίο 1-2 μεταξύ Κοσμάτου και Πολλάκη στο 35', η μπάλα θα φτάσει στον Μοσχονά που με την σειρά του θα πασάρει στον αμαρκάριστο Περιβολάρη και τον τελευταίο με κοντινό πλασέ να γράφει το 1-0 για τους γηπεδούχους.
  Στο 37' σε ένα φάουλ από δεξιά του Κουμαριώτη οι αμυντικοί των Διλινάτων θα προσπαθήσουν να διώξουν την μπάλα, η οποία θα φτάσει στον Περιβολάρη, ο οποίος με εξαιρετικό και πολύ δυνατό σουτ από 30 μέτρα και αφού πρώτα η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και στην πλάτη του Αλιάι καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0 της ΑΕΚ, διπλασιάζοντας ταυτόχρονα τα προσωπικά τέρματά του.
Αυτή θα είναι και η τελευταία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες στο 1ο μέρος.
  Στο 57'  οι γηπεδούχοι κερδίζουν φάουλ έξω από την περιοχή των Διλινάτων, την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο Κοσμάτος με την μπάλα να καταλήγει πάνω από την εστία των Διλινάτων.
   Σε διαγώνιο σουτ του Περιβολάρη στο 63' έξω από την περιοχή η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
   Στο 74' ο Μουτσάϊ θα επιχειρήσει σουτ, η μπάλα δεν απομακρύνεται από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή τους,  φτάνει στον Κουμαριώτη, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύεται να κάνει το 3-0. Φάση στην οποία υπήρξαν διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης από τον Μουτσάϊ στον Τσάκο. 
  Κόρνερ από αριστερά στο 79' για την ΑΕΚ εκτελεί απ' ευθείας ο Μοσχονάς με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και τους αμυντικούς των Διλινάτων στην συνέχεια να διώχνουν την μπάλα και ταυτόχρονα τον κίνδυνο.
  Έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 85' ο Μοσχονάς θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ από καλή θέση για την ΑΕΚ με τον Αλιάϊ να αποκρούει δύσκολα και με διπλή προσπάθεια την μπάλα.
  Η τελευταία φάση στο παιχνίδι ανήκει και πάλι στην ΑΕΚ όταν στο 90' και στη σέντρα ακριβείας από δεξιά του Μουτσάι, ο Κουμαριώτης μόνος με το τέρμα θα "καταφέρει" να στείλει την μπάλα πάνω από το δοκάρι σε άουτ. 
 Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Αθ. Σκαλτσή και Δημ. Βασιλόπουλο.  
    Οι συνθέσεις
ΑΕΚ:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, (72' Μουτσάϊ), Χασάι, Κοσμάτος (85' Σωτήρ), Μοσχονάς (85' Θωμάς), Κουμαριώτης Π..
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάι, Μύρτο, Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Σπ., Κοσίνης (61' Βαγγελάτος), Μηλιώνης, Τσάκος Θ. (70' Κίριος Στ.), Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χ., Τσάκος Κ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου