Σάββατο, Νοεμβρίου 10

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

   Στα Μακρυώτικα άνοιξε η αυλαία του τοπικού πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας, όπου η τυπικά γηπεδούχος Έρυσσος στο εκεί τοπικό ντέρμπι δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με σκορ 2-1 από τον Πυλαριακό.
   Το παιχνίδι είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν ντέρμπι, με δύναμη, πάθος, κόκκινη και κίτρινες κάρτες, γκολ και φάσεις ενώ κατά διαστήματα είχε και καλό θέαμα.
    Φάσεις και γκολ
   Στο πρώτο 15λεπτο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 15΄ο Πυλαριακός θα προηγηθεί 0-1 όταν στο καλοχτυπημένο κόρνερ του Μπαλάϊ Ρ. θα πεταχτεί στο πρώτο δοκάρι ο Αλ. Ποταμιάνος και με ωραία προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού.
   Η Έρυσσος στο 20' θα φτάσει πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν στον ωραίο ομαδικό συνδυασμό των παικτών της, ο Άλμπερτ θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Μακρή αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στέλνοντας την μπάλα πρώτα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι  και στη συνέχεια να περάσει κόρνερ.
  Στο 30΄ο Σταμούλης μόνος από δεξιά και απέναντι από τον Καμπανό θα σουτάρει άστοχα άουτ.
   Νέα ευκαιρία για τους Πυλαρινούς στο 40' όταν ο Σολδάτος θα νικηθεί από τον Καμπανό στο μεταξύ τους τετ α τετ.
  Η ισοφάριση για την Έρυσσο θα έρθει στο 44' όταν στην μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πυλαριακού, ο Πάππα θα εκμεταλλευθεί το λάθος του Δημ. Παπαδάτου, θα προχωρήσει και απέναντι από τον Μακρή δεν θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
   Ο Πυλαριακός θα πάρει κεφάλι 1-2 στο σκορ στο 69' όταν σε κόρνερ του Ρ. Μπαλάϊ στο πρώτο δοκάρι ο Δημ. Παπαδάτος θα εκμεταλλευθεί το λάθος του Καμπανού και με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, διορθώνοντας ουσιαστικά το προηγούμενο λάθος του που έγινε αιτία να ισοφαρίσει η Έρυσσος.
   Το 72' ήταν το σημείο που κατά πολύ έκρινε και τον αγώνα αφού ο διαιτητής κ. Σπυράτος θα δείξει την κόκκινη κάρτα στον Πάππα όταν κάτι είπε σε φάση που έχασε το τετ α τετ με τον Μακρή.
   Στο σημείο αυτό υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους και το παιχνίδι καθυστέρησε να συνεχιστεί.
  Ένα πολύ όμορφα εκτελεσμένο φάουλ από δεξιά του Δ. Κοψίνη στο 76' θα στείλει την μπάλα στο "Γ' της εστίας του Πυλαριακού και τον Μακρή να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ.
  Ένα επίσης καλοχτυπημένο απ' ευθείας φάουλ του Άλμπερτ στο 79' θα αποκρούσει και πάλι εντυπωσιακά ο Μακρής.
   Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει θα χάσει η Έρυσσος στο 84' με τον Δ. Κοψίνη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Μακρή.
   Σε όλο αυτό το διάστημα ο Πυλαριακός θα βγει δυο φορές στην κόντρα χάνοντας ισάριθμες ευκαιρίες. Η μια μάλιστα πολύ κλασική, όταν ο Πάππα μόνος με τον Καμπανό θα στείλει την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Πυλαριακού.
   Διαιτητής ο κ. Αλ. Σπυράτος με βοηθούς τους κ.κ. Θοδ. Λυμπερόπουλο και Βασ. Λογοθέτη. 
   Οι συνθέσεις:
Έρρυσος:(Γ. Βρυώνης), Καμπανός, Καψάλης, Ζαμπέλης (53' Κουταλάς), Ταβάνι, Αντύπας, Παπαδημητράτος (77' Σκιαδαρέσης), Κατριβέσης, Μέτα, Γραβάνης, Κοψίνης, Πάππα.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Θεοδωράτος (55' Κουλουμπής), Μπαλάι (70' Πνευματικάτος), Γασπαρής Νικ., Γασπαρής Αλ., Παπαδάτος, Ποταμιάνος, Κουγιανός, Σολδάτος, Σταμούλης, Πάππα (85' Μιχελής.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου