Σάββατο, Νοεμβρίου 10

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 












ΟΛΑ "ΜΗΔΕΝ" ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

   Σε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι που έγινε στην Ιθάκη ανάμεσα στην τοπική Πρόοδο και στα Ομαλά δεν είχαμε σκορ (0-0) και τους φιλοξενούμενους να αποδράσουν από το Βαθύ με έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

   Το παιχνίδι ήταν όπως προαναφέραμε πολύ κακό ποιοτικά και αυτό φαίνεται από την απουσία έστω και μιας αξιόλογης φάσης.
  Και οι δυο ομάδες έριξαν το μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα ώστε να μην δεχθούν κάποιο γκολ, ενισχύοντας πολύ το κέντρο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να παίζεται εκεί και σπάνια να φτάνει η μπάλα στις αντίπαλες περιοχές.
   Με αυτή την εικόνα το τέλος του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες αρκετά ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα, μιας και οι γηπεδούχοι κράτησαν το αήττητο, ενώ οι φιλοξενούμενοι "τσίμπησαν" έναν σημαντικό βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Η φώτο είναι από παλαιότερο αγώνα της Προόδου
   Η Πρόοδος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στο 60' αποβλήθηκε από τον πολύ καλό διαιτητή κ. Ματιάτο, ο Τόφαλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
   Διατητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κων. και Αβάζαρου Χρ.. 
    Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Πατσαλιάς (46' Στασινός), Δόριζας (83' Τσάμης), Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κιοράϊ, Χάνος (80' Σολδάτος),  Αρταβάνης, Τσίρος Τόφαλος.
Ομαλά:(Διον. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης (73' Ciko), Καπετάνιος (46' Δ. Γκαζάρ), Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Σπ., Μετάϊ, Μπελτσώνιας, Μεταξάς, Γεωργόπουλος (80΄Τσακαρισιάνος Χ.), Γκαζάρ Κ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου