Κυριακή, Νοεμβρίου 11

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
 











ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2-2  ΣTO ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ
  Στην Ιθάκη και στο ντέρμπι των ουραγών, σε ένα πάρα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι Οδυσσέας και Σάμη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Ένα χορταστικό παιχνίδι από άποψης θεάματος και γκολ.
  Έτσι οι δυο ομάδες κατέκτησαν τον πρώτο φετινό τους βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των Σαμικών ήταν και ο Θ. Βουκελάτος δίνοντας άλλη διάσταση στις προσπάθειες και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.
    Στον Οδυσσέα τα έχουν με την τύχη τους αφού δε μπόρεσαν να κρατήσουν το 2-1 και ισοφαρίσθηκαν στο 88΄και ύστερα από αμυντικό λάθος.
   Τα γκολ του αγώνα
   Η Σάμη θα προηγηθεί στο σκορ 1-0 στο 37΄όταν ο Γ. Αμούργης θα δεχθεί μια πάσα στην πλάτη της άμυνας του Οδυσσέα, θα προχωρήσει και αφού περάσει και τον τερματοφύλακα θα στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
   Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53΄ο Κουτσουβέλης Π. με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του του Προσαλέντη (κάτι σαν κόρνερ) θα πετύχει το 1-1.
   Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ομάδες θα πετύχουν από ένα γκολ και τελικά θα πάρουν από έναν βαθμό.
  Έτσι κατ' αρχήν στο 77΄ ο Προσαλέντης θα προσπαθήσει να πιάσει ένα ανάποδο ψαλίδι χωρίς επιτυχία, η μπάλα θα φτάσει στον Κουτσουβέλη Π. ο οποίος θα εκμεταλλευθεί την αμυντική σύγχυση των φιλοξενουμένων στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Φάση από παλαιότερο αγώνα
   Τελικά η ισοφάριση θα έλθει στο 89΄για τη Σάμη όταν στην μεγάλη μπαλιά προς την περιοχή των γηπεδούχων ο Καππάτος θα εκμεταλλευθεί την σύγχυση και προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων θα "τσιμπήσει" την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα για να γράψει το τελικό 2-2
   Διαιτητής ο κ. Βασιλόπουλος Δημ. με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλος Θ. και Λογοθέτης Βασ.
   Οι συνθέσεις:
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Καλιβωκάς, Τουλάτος, Μιχαλίτσης Μαρ., Καππάτος, Σκιαδαρέσης, Δευτεραίος, Νικολοβιέννης, Σταμούλης, (80' Χειμώνας), Αμούργης Αρ., Αμούργης Γ., Βιτωράτος Κ. (65' Αντωνάτος Κ.).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Κώστας Κουτσούβελης), Κουτσουβέλης Ζ., Φατούρος, Νουτσάτος, Αργυρακάκης, Μαλιακρίδας, Μορφέσης, Βλήσμας, Χαίδεμενάτος, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Γαλάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου