Κυριακή, Νοεμβρίου 4

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 














"Χ"ΑΡΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΕ"...... ΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.
Την απόκρουση του αγώνα στο 92' ο Άννινος που γλίτωσε την Α.Ε.Κ. από το "έμφραγμα"
   Την ίδια ημέρα και ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα "πιτσιρίκια" του Ν. Βουτσινά βάλθηκαν να "τρελάνουν" κόσμο με την απόδοση και το δυναμικό τους παιχνίδι παίρνοντας μάλιστα δίκαια την ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά με στόχο την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος.

   Το παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής ήταν μοιρασμένο και πολύ καλό ποιοτικά με τις ομάδες να καταθέτουν ψυχή για το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα οι τυπικά γηπεδούχοι.
    Η Α.Ε.Κ. είχε κάποια καλά διαστήματα αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά και η μπάλα έφτανε με δυσκολία ή με κακές επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται πολύ επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του  Β. Πολλάκη.
  Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ και ισοφαρίστηκε ισάριθμες από τον αντίπαλο της.
    Στο τέλος μάλιστα θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ηττημένη, όταν στις καθυστερήσεις ο Άννινος έσωσε την ομάδα του με εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του νεαρού Βουκελάτου!!
    Φάσεις και γκολ
   Στο 9' μία πολύ επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Μοσχονά παράλληλα με την εστία ο Κουμαριώτης πετάχτηκε προς την πορεία της μπάλας αλλά να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα του Β. Πολλάκη.
  Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μ. Μοσχονά στο 16' από πλάγια αριστερά αιφνιδιάζει τον Πολλάκη και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του τελευταίου για το 0-1.
   Δυνατό σουτ του Πλατανίτη στο 31' η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Άννινου.
   Στο 39' το φάουλ που κερδίζει η ΑΕΚ στο χώρο του κέντρου, εκτελεί ο Λούλουδας που βρίσκει με γέμισμα τον Χασάι σε καλή θέση στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου καταλήγει άουτ.
   Τελευταία φάση του ημιχρόνου για την ΑΕΚ με τον Μοσχονά να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια  από δεξιά αλλά την παράλληλη μπαλιά του δεν προλαβαίνει ο Χασάι και η μπάλα φεύγει πλάγια για να απομακρυνθεί στη συνέχεια από τους αμυντικούς του "Πάγκε".
   Ωραία ψηλοκρεμαστή πάσα του Ζαίμη στο 57' μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Πλατανίτη να εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΚ και με ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Άννινο και θα κάνει το 1-1.
   Άμεση ήταν η απάντηση για την ΑΕΚ, αφού 3' αργότερα και συγκεκριμένα στο 60' το διαγώνιο πολύ δυνατό σουτ του Π. Κουμαριώτη δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Β. Πολλάκη και έτσι θα γίνει το 1-2.
   Σειρά του "Πάγκε" να απαντήσει και αυτός άμεσα στο γκολ που δέχθηκε αφού στο 65' ύστερα από κόρνερ του Ζαίμη και κακή έξοδο του Άννινου η μπάλα θα φτάσει στον Παπαθεοδωρόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ κάνει το 2-2 και φέρνει το ματς στα ίσα.
   Στο 67' ωραία ατομική ενέργεια του Αντωνόπουλου που θα μπει από αριστερά αλλά το σουτ που επιχειρεί καταλήγει στα εξωτερικά δίχτυα του Πολλάκη.
   Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 90' όταν η μπαλιά του Κρούτη στην πλάτη της άμυνας θα φέρει σε θέση βολής τον Πολλάκη Γερ. με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να περάσει τον τερματοφύλακα του "Παγκε" και την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του και να καταλήγει άουτ.  
    Στο 91' νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Γαλανό να πιάνει το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Πολλάκη.
   Ευκαιρία του "Παγκε" να "κλέψει" το ματς στο 92' όταν ύστερα από ένα λάθος γύρισμα του Περιβολάρη η μπάλα θα φτάσει στον νεαρό Γ. Βουκελάτο ο οποίος θα πιάσει το σουτ με το δεξί και θα υποχρεώσει τον Άννινο στην απόκρουση του αγώνα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ και διατηρώντας το 2-2 για την ομάδα του.
   Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός(Ν.Βουτσινάς):Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος (69' Τσιγαρίδας), Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Διακρούσης, Γιαννάτος (Μίστκα), Μερολάι, Πλατανίτης, Ζαίμι (88' Βουκελάτος), Κίριο.
Α.Ε.Κ.(Σπ. Παπαδάτος):Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης (68' Γ. Πολλάκης), Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Χασάι, Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς (79' Γαλανός), Κουμαριώτης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου