Σάββατο, Νοεμβρίου 17

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ-Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ)

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 0 - 4 






   Συνεχίζοντας το αήττητο σερί της η Εικοσιμία δε δυσκολεύθηκε να επικρατήσει των περυσινών πρωταθλητών και τυπικά γηπεδούχων Διλινάτων με σκορ 4-0.
   Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πέτυχε άλλη μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια να διεκδικήσει την είσοδο της στα playoffs αλλά και την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι σε ένα γνώριμο για αυτήν γήπεδο (τα Διλινάτα ήταν τυπικά γηπεδούχα λόγω τιμωρίας της έδρας τους) και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους της.
    Αντίθετα τα Διλινάτα ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφεραν να ξεφύγουν από την μετριότητα και η ήττα τους ήρθε φυσιολογικά.
   Η ομάδα του Τ. Φωή προσπαθούσε στον αγωνιστικό χώρο αλλά και πάλι κάτι της έλειπε για να γίνει η γνωστή περυσινή ομάδα που κατάκτησε το πρωτάθλημα.
   Έτσι έφτασε να έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με μεγάλο σκορ.
   Γκολ και φάσεις
  Στο 15΄ανατροπή του Π. Κορσιάνου στην περιοχή των Διλινάτων από το Μύρτο μετά από σύγχυση στην άμυνα των τυπικά γηπεδούχων και τον διαιτητή κ. Μολφέτα να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
   Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπούσι εκτελεί το κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα της Εικοσιμίας και σημειώνει το 0-1 για την ομάδα του.
  Στο 19΄πολύ δυνατό σουτ του Π. Κορσιάνου έξω από την περιοχή των γηπεδούχων με το Μίχο να πραγματοποιεί φανταστική απόκρουση και έτσι να σώζει την εστία του.
 Στο 24΄η διαγώνια πάσα του Γ. Αναλυτή μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων βρίσκει μόνο τον Μποσίνη, αλλά το χλιαρό σουτ που επιχείρησε, καταλήγει στα χέρια του Καραϊσκου.
  Στο 27΄σε μία ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών της Εικοσιμίας, ο Ντουκάι κάνει σέντρα από τα δεξιά και ο Αντ. Κορσιάνος με ωραίο πλασέ στην κίνηση πετυχαίνει το 0-2 για την Εικοσιμία.
    Στο 30΄ένα πολύ μακρινό σουτ του Ντουκάι αποκρούει εντυπωσιακά και πάλι ο Μίχος, η μπάλα καταλήγει κόρνερ, που εκτελεί ο Π. Κορσιάνος βρίσκοντας τον Ντουκάι μέσα στην περιοχή των Διλινάτων, αλλά το σουτ που επιχειρεί καταλήγει άουτ.
   Στο 38΄μετά από λάθος του Χ. Μινέτου την μπάλα κερδίζει ο Μποσίνης και σε μία φάση ακριβώς όμοια με το 24΄θα χάσει και νέα καλή ευκαιρία.
   Στο 43΄ο Θ. Αναλυτής εκτελεί φάουλ από τα δεξιά για τα Διλινάτα, η μπάλα καταλήγει στον Χ. Τζωρτζάτο που επιχειρεί κεφαλιά και τον Καραϊσκο να αποκρούει εύκολα.
   Στο 45΄ μετά από κόντρα ο Γ. Αναλυτής κερδίζει την μπάλα, σουτάρει αμέσως στην κίνηση και αποκρούει ο Καραϊσκος.
  Εκτέλεση κόρνερ του Μπούσι στο 56΄, πλασέ στην κίνηση του Κονόμη, κοντράρει στα σώματα των αμυντικών των Διλινάτων και καταλήγει κόρνερ.
   Στο 65΄σέντρα του Γερασιμάτου από δεξιά, στη συνέχεια κεφαλιά του Ντουκάι με το Μίχο να αποκρούει και στην επαναφορά ο Π. Κορσιάνος σουτάρει από καλή θέση άουτ.
  Στο 68΄μακρινό σουτ του Π. Κορσιάνου φεύγει λίγο άουτ πάνω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μίχου.
   Πολύ δυνατό απευθείας φάουλ του Ντουκάι στο 75΄καταλήγει ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των Διλινάτων.
   Στο 79΄σε έναν ωραίο συνδυασμό των παικτών της Εικοσιμίας ο Ντουκάι κάνει κάθετη πάσα προς τον Αντ. Κορσιάνο, αυτός δίνει παράλληλα προς τον Αποστολάτο, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ανεβάζει το σκορ στο 0-3.
   Σε μια ακόμη επίθεση των Διλινάτων από δεξιά ο Αναλυτής επιχειρεί σουτ που καταλήγει άουτ.
  Στο 87΄ο Ντουκάι αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μολφέτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
  Στο 89΄σε εκτέλεση πέναλτι του Π. Μηλιώνη μετά από ανατροπή του Γ. Αναλυτή από τον Χ. Μινέτο, ο Καραϊσκος πραγματοποιεί φανταστική απόκρουση σε κόρνερ διατηρώντας έτσι την εστία του ανέπαφη και αποκρούοντας πέναλτι για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή κρατώντας συγχρόνως την εστία του ανέπαφη για 4η συνεχόμενη αγωνιστική.
   Με ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ στο 90΄ο Αντ. Κορσιάνος σημειώνει το 0-4 για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ για τα Διλινάτα η μπάλα καταλήγει στον Αποστολάτο, ο οποίος πασάρει προς τον Αντ. Κορσιάνο, που φεύγει μόνος και σουτάρει ψηλοκρεμαστά θέλοντας να κρεμάσει τον τερματοφύλακα των Διλινάτων, ο Μίχος όμως αποκρούει προσωρινά και τελικά ο ίδιος παίκτης με ανάποδο ψαλίδι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.  
   Συνθέσεις:
Α.Ο. Διλινάτα: (Τ.Φωής), Μίχος, Ομουριάδης, Παρασκευόπουλος, Μανώλης (70΄Τζωρτζάτος Δ.), Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Αναλυτής Γ., Μύρτο, Μποσίνης (61΄Ψαριανός), Τζωρτζάτος Χ., Κίριος (54΄Μηλιώνης).
Α.Ο. Εικοσιμία: (Δ.Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης (46΄Γερασιμάτος), Μινέτος Χρ., Ντουκάι, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Π. (81΄Μινέτος Ι.), Βολτέρας, Κονόμης (66΄Στεφανάτος Π.), Κουλάκης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου