Τετάρτη, Νοεμβρίου 21

Γιώργος Κατσαρός: «Αρωγός η Forthnet στην προσπάθεια των αθλητών»

621329
   Την Κολυμβητική Ομοσπονδία στην χθεσινή τελετή απονομής του επάθλου Forthnet εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κατσαρός, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το συγκεκριμένο θεσμό λέγοντας:

«Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο Όμιλος Forthnet έχει αγκαλιάσει αυτά τα δύο αθλήματα. Εμείς σαν Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα, γιατί γίνεται αρωγός κάθε χρόνο σε αυτή την προσπάθεια που έχουν κάνει τα δικά μας παιδιά, να έρχονται στα κολυμβητήρια, και μέσα από τις πισίνες να βγαίνουν οι μεγάλοι αθλητές του πόλο που κάθε τετραετία δίνουν το μεγάλο τους ραντεβού στην Ολυμπιάδα».
   Τέλος, ο κ. Κατσαρός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Όμιλο Forthnet και να ευχηθεί κι άλλες επιτυχημένες διοργανώσεις στο μέλλον: «Η ΚΟΕ αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά γιατί ο Όμιλος Forthnet συνεχίζει αυτό το μεγάλο έργο. Εύχομαι για πολλά χρόνια, στα δικά μας παιδιά τα Ελληνόπουλα, να προσφέρει αυτή τη χαρά, αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, ώστε κάθε χρόνο να έρχονται καινούργια παιδιά και να βραβεύονται. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου