Σάββατο, Ιουνίου 30

H ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΕ"

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ “ΠΑΓΚΕ”
     Με μια πάρα πολύ ωραία γιορτή έκλεισε η φετινή περίοδος για τις ακαδημίες του Παγκεφαλληνιακού σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
     Στην αρχή μίλησε ο πολύ καλός και υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών κ. Γ. Βασιλάκης αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας και μέλη του Δ.Σ.. Στην συνέχεια οι τρεις ομάδες, juniors, προπαίδες και παίδες έδωσαν μεταξύ τους αγώνες επίδειξης καταχειροκροτούμενοι από τους παρευρισκομένους γονείς και φίλους των ποδοσφαιριστών.
     Στο τέλος αναταλλάχθηκαν ευχές για καλό καλοκαίρι και ανανεώθηκε το ρανντεβού για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Αμέσως μετά έγινε μια μικρή δεξίωση στον χώρο και υπήρχε ένας μπουφές για όλους, γονείς και ποδοσφαιριστές.

ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ


Αναχωρούν για Εσθονία οι Νέοι

     Το Σάββατο 30/6/2012 και ώρα 06:30 αναχωρεί για το Ταλίν η Εθνική Ομάδα Νέων προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση του EURO U-19 2012. Εξάλλου, με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής 29/6 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα τραυματισμών, η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
     Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Εσθονία είναι οι:

24o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

24ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους

Συνέχεια στα Κουρκουμελάτα σήμερα
Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ «γυμναστική για όλους» με την 3η εκδήλωση στο Στάδιο των Κουρκουμελάτων και ώρα έναρξης 20:00.
Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή τχθεσινή παρουσίαστην πλατεία του Ληξουρίου η οποία καθήλωσε τους εκατοντάδες φίλους της γυμναστικής που το παρακολούθησαν.
Τα προγράμματα που παρουσιάζουν τα διάφορα τμήματα είναι εντυπωσιακά και κανείς και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν όσους τα παρακολουθήσουν, αλλά και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών που συμμετέχουν.

24o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ

24ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους
     Συνεχίστηκε χτες Σάββατο το 24ο διεθνές Φεστιβάλ «γυμναστική για όλους» με την 2η εκδήλωση στην πλατεία Ληξουρίου στις 20:00.
Η εκδήλωση και πάλι ήταν εντυπωσιακή και καθήλωσε τους εκατοντάδες φίλους της γυμναστικής που το παρακολούθησαν, ενώ οι διαγωνιζόμενοι καταχειροκροτήθηκαν για αυτό που παρουσίασαν.

Παρασκευή, Ιουνίου 29

Δ.Τ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Μία ακόμη επιτυχία για το σύλλογο δρομέων Κεφαλονιάς !

      Στης 24 Ιουνίου 2012 δύο ακόμη αθλητές του συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς ο Γεράσιμος Μαζαράκης και ο Στέφανος Κουνάδης  έδωσαν το παρόν στον πρώτο  αγώνα τριάθλου που διοργανώθηκε στην Άνω Κορινθία  με την ονομασία  «δόξαθλον»  .
     Ο αγώνας  πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Δόξα  στην περιοχή Φενεού και αποτελείτο από τρία σκέλη : 750 μ κολύμβηση  / 21 κμ. Ποδηλασία  /  4,2 κμ τρέξιμο. Παρόλο που η κολύμβηση σε  λίμνη ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους αθλητές μας, κατάφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις  από την αρχή και να συνεχίσουν στα επόμενα σκέλη της ποδηλασίας και του τρεξίματος πολύ δυναμικά.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΤΣΑΝΑ ΣΤΟ UEFA.com

Συνέντευξη Κ.Τσάνα στο UEFA.com


     Συνέντευξη του προπονητή της Εθνικής Νέων, Κώστα Τσάνα, φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, στις αντιπάλους της Εθνικής και στους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε αυτή τη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.  
Αναλυτικά:
UEFA.com: Ποιοι είναι οι στόχοι σας στο Euro U-19;
Τσάνας:
 Κύριος στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι δικαίως ανήκουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρουμε ότι έχουμε δυνατό σύνολο, όμως πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα το καταφέρουμε αν έχουμε αυτοσυγκέντρωση σε όλους τους αγώνες, καθώς έχουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους στον όμιλό μας. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Θα κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια. Θα θεωρήσω επιτυχημένη τη συμμετοχή μας αν προκριθούμε στους ημιτελικούς, παίρνοντας, παράλληλα, την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20.

UEFA.com: Ποια είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας σας;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Ο.


Ανακοίνωση ΕΠΟ 27-6-2012

     Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών και το τεχνικό επιτελείο της εκφράζουν τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες τους προς το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο εμπράκτως αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης του. 
      Η απόφαση του ιδρύματος να επιλέξει την Εθνική Ανδρών προκειμένου να δωρίσει το ποσό των 1.250.000 ευρώ σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αποτελεί τιμή για την ποδοσφαιρική οικογένεια και φωτεινό παράδειγμα γενναιοδωρίας προς ασθενείς ομάδες συνανθρώπων μας που την έχουν ανάγκη.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΩΝ

«Μπορούμε την πρωτιά!»



     Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Νέων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Άγιο Κοσμά ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 (3-15/7/2012). Στις τάξεις των νεαρών διεθνών επικρατεί αισιοδοξία για καλή πορεία της Εθνικής στο τουρνουά, σύμφωνα με τις δηλώσεις στο epo.gr των Σταφυλίδη και Γιαννιώτα. 
Αναλυτικά:
Κώστας Σταφυλίδης: «Όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά για να είμαστε έτοιμοι στην τελική φάση της Εσθονίας. Είμαστε όλα τα παιδιά σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση για να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας. Αρχικός στόχος μας είναι να περάσουμε στα ημιτελικά. Από κει και πέρα, όλα είναι πιθανά. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή της Ευρώπης».

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΕΣΤ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

     Όπως σας είχαμε ενημερώσει την αρχή της εβδομάδας, τελικά οι πληροφορίες μας αποδείχθηκαν σωστές και οι τρεις διαιτητές του τοπικού Συνδέσμου πέρασαν με επιτυχία τα γραπτά τεστ και απομένουν πλέον τα αγωνιστικά για να μπουν στις φετινές αξιολογήσεις για την συμμετοχή τους στην Δ΄Εθνική.
     Το  sportsthea συγχαίρει τους τρεις εξαίρετους διαιτητές μας και εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες δοκιμασίες που θα συμμετέχουν.
     Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΕΔ   
   Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων διαιτητών Δ’ Εθνικής Κατηγορίας,  που συμμετείχαν στις γραπτές εξετάσεις του σεμινάριο προεπιλογής της Αθήνας, για την αγωνιστική περίοδο 2012/13.  

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ Δ ΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΡΑΠΤ ΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩ Ν
........................................
Βουτσινάς Νικόλαος  Κεφ/νίας
Μολφέτας Παναγής   Κεφ/νίας
Σκαλτσής Αθανάσιος Κεφ/νίας
........................................


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΡΗ

Αργοστόλι, 29-6-2012
Αρ. Δελτίου 61

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συναυλία της Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας « Ο Καποδίστριας»
Το Μουσικό Σώμα της Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας «Ο Καποδίστριας» υπό τη Δ/νση του Αρχιμουσικού κου Μιχαλόπουλου Μιχάλη σήμερα και ώρα 20:30 θα πραγματοποιήσει Περαντζάδα στην Αγορά του Αργοστολίου Η διαδρομή που θα ακολουθήσει είναι: Φιλαρμονική Σχολή (Ριζοσπαστών) – Πλατεία – Παναγή Βαλλιάνου - Λιθόστρωτο – Μεταξά (προς παραλία) - Αντώνη Τρίτση – Επτανήσου (Alpha Bank) – Σιτεμπόρων (Εθνική) – Πλατεία Καμπάνας - Λιθόστρωτο και επιστροφή στη Φιλαρμονική.
Το Σάββατο 30.6.2012 και ώρα 21:00 το Μουσικό Σώμα της Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας «Ο Καποδίστριας» θα δώσει συναυλία στη κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ


ΑΦΙΣΣΑ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ "ΦΩΚΑΤΑ 2012"


Δ.Τ. Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ


Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 τρέχουμε όλοι στα Φωκάτα
Ο Α.Ο. Φωκάτα σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνει την Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 αγώνα δρόμου στα Φωκάτα, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και παιδικοί αγώνες στην μνήμη του πάτερ Μιχαήλ Φωκά. Αφετηρία και τερματισμός είναι η εκκλησία του Αγ. Ιωάννη στα Φωκάτα.
Με στόχο εφικτό και ψυχαγωγικό, με προσφορά στην υγεία μας, σωματική και ψυχική, ας τρέξουμε ή ας περπατήσουμε για να συμμετέχουμε και να τερματίσουμε στον Αγώνα Δρόμου Φωκάτα 2012.
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Διαδρομή 50μ.

για τους λιλιπούτιους αθλητές
- ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ)
Διαδρομή 550μ.
Εδώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε μια διαδρομή 550 μέτρων για την χαρά της συμμετοχής.
- ΑΓΟΡΙΑ 7- 10 ΕΤΩΝ, - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 7 - 10 ΕΤΩΝ
- ΑΓΟΡΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ, - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ
Διαδρομή 5 km περίπου (5.250 km ακριβώς)
- 13-18 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, - 13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
- 19- 30 ΕΤΩΝ ΑΝΤΡΕΣ, - 19-30 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
- 31-40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, - 31-40 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
- 41-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, - 41-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
- 51 + ΓΥΝΑΙΚΕΣ, - 51+ ΑΝΔΡΕΣ

24o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ


24ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους
     Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή και αγωνιστικά το 24ο διεθνές Φεστιβάλ «γυμναστική για όλους» με την 1η εκδήλωση στην πλατεία Ληξουρίου και ώρα έναρξης 20:00.
     Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή τελετή έναρξης στην πλατεία του Αργοστολίου η οποία καθήλωσε τους εκατοντάδες φίλους της γυμναστικής που το παρακολούθησαν το ίδιο αναμένεται από τους διοργανωτές ότι θα συμβεί και στην πρωτεύουσα της Παλλικής σήμερα το βράδυ.

ΑΥΑΛΑΙΑ ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 ANOIΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 24ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
     Σήμερα με την τελετή έναρξης στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου που είχε κσατακλιστεί από κόσμο άνοιξε η αυλαία του 24ου Φεστιβάλ Γυμναστικής που διοργανώνει εδω και 24 χρόνια ο πολύ δραστήριος Σύλλογος Α.Γ.Σ. Επτανήσων με τεράστια μάλιστα επιτυχία.
     Χαιρετισμό απήυθηνε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ κ. Σταύρος Μπασιαρδής, ενώ την κήρυξη των αγώνων έκανε ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Σάββας Σαβαόγλου.
     Στην συνέχεια τα διάφορα τμήματα παρουσίασαν εντυπωσικά προγράμματα και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρευρισκόμενους.
     Την παράσταση για μια ακόμη φορά έκλεψε το τμήμα του τραμπολίνο.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

EURO 2012: ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η "ΣΚΟΥΑΝΤΡΑ ΑΤΖΟΥΡΑ"

        2-1
     Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπαλοτέλι η Ιταλία πέταξε έξω από τον τελικό το φαβορί Γερμανία νικώντας την στον ημιτελικό με σκορ 2-1.
     Έτσι στον τελικό της Κυριακής η "Σκουάντρα Ατζούρα" θα βρει απέναντι της το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης Ισπανία. Εκεί όμως τα πάντα μπορούν να συμβούν και το ξέρουν πολύ καλά τόσο ο Πραντέλι όσο και οι ποδοσφαιριστές του. 

Πέμπτη, Ιουνίου 28

8 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΛΗ


Ανακοίνωση-επιβεβαίωση του sportsthea  για Gracia Gomes
    Ανακοίνωση-επιβεβαίωση για Gracia Gomes
          Η επιβεβαίωση του δημοσιεύματος όταν ακόμη ούτε στην Κύπρο δεν ήταν γνωστή η παρακάτω μεταγραφή δικαιώνει τον συντάκτη του sportsthea που είχε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό για αυτήν, ενώ ο Γαβρίλης κάνει πολύ καλή δουλειά εκεί φτάνοντας αισίως τις "8" μεταγραφές!!!!
    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
         "Η Ένωσις Νέων Παραλιμνίου ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού αμυντικού DA GRACIA GOMES RUI FERNANDO.

    Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας για 2 χρόνια και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 4.

    Καλωσορίζουμε τον DA GRACIA GOMES RUI FERNANDO στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".
         Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής ανήκει στο γραφείο manager στο οποίο ανήκει και ο Κεφαλονίτης Γαβρίλης Παπαναστασάτος που κάνει πολύ καλή δουλειά στο χώρο και ιδιαίτερα στην Μεγαλόνησο.

    Δ.Τ. Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.












    ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
    ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
    Λεωφόρος Βεργωτή 16, Αργοστόλι
    Τηλ.26710 25600 Fax.26710 22847
    Ε-mail:argostolitheatre@yahoo.gr
    Προς: Μ.Μ.Ε.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    28/06/2012
    Την Πέμπτη 21-6-2012 διεξήχθησαν εξετάσεις κλασσικού μπαλέτου στο κλειστό γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης". Πιο συγκεκριμένα τη διοργάνωσή τους ανέλαβε το μέλος και εγκεκριμένη δασκάλα χορού από την Βασιλική Ακαδημία χορού του Λονδίνου κ.Χριστίνα Μαρούλη και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.).
    Η εξετάστρια απεσταλμένη του οργανισμού Royal Academy of Dance London (RAD) ονομάζεται Σάρον Σμιθ (Sharon Smith). Συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 7-14 ετών και οι επιδόσεις τους -πάντα κατά την απεσταλμένη εξετάστρια- ήταν εξαιρετικές.









                                         ITAΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    EURO 2012: ΜΑΧΗ 
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
        Συνέχεια σήμερα της αγώνων της ημιτελικής φάσης του Εuro με τον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία-Γερμανία στο «National Stadium» της Βαρσοβίας με ώρα έναρξης 21:45 και με την παρουσία 50.000 θεατών. Η νικήτρια ομάδα προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει τον τίτλο της καλύτερης Ευρωπαϊκής ομάδας στην συνέχεια και στον τελικό από την μεγάλη Ισπανία.
    ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙA 2-4 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ









    ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ FOURIA ROJAS
    ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
    Νικήτρια η Ισπανία των Πορτογάλων 4-2
    Για άλλη μια φορά ο Κριστιάνο φεύγει από το γήπεδο με το κεφάλι κάτω. Δεν πρόλαβε να εκτελέσει το δικό του πέναλτι!!
    Για μια ακόμη φορά το μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από μια μεγάλη διοργάνωση φεύγοντας με σκυμμένο κεφάλι χωρίς καν να προλάβει να εκτελέσει το δικό του 5ο πέναλτι για την Πορτογαλία.

    Τετάρτη, Ιουνίου 27

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΚΕΔ

       
      













    ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ "ΣΦΥΡΙΚΤΡΕΣ" ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
        Διεξήχθησαν στην Αθήνα από την Κ.Ε.Δ. τα γραπτά τεστ αξιολόγησης των διαιτητών ενόψει των προσεχών αξιολογήσεων. Από τον τοπικό Σύνδεσμο πήραν μέρος και σύμφωνα με πληροφορίες τα πήγαν πολύ καλά οι διαιτητές της Δ΄  Εθνικής κ.κ.Νίκος Βουτσινάς, Παναγής Μολφέτας και Θανάσης Σκαλτσής.

    24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ


    ΑΥΡΙΟ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 24ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2012»
            Αύριο, Πέμπτη 28/6/2012 ξεκινάει επίσημα το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2012» με την Τελετή Έναρξης στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου στις 21.30.
              Στο Φεστιβάλ φέτος συμμετέχουν πολλές ομάδες από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Βουλγαρία. Το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι εξής:

    Δ.Τ. Ν.Ο.Α.

                                                                                                 

    Αργοστόλι 27/06/2012
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

             Το τμήμα Ιστιοπλοϊας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι  η λειτουργία του  την Παρασκευή 30/06/2012  με έμπειρο προπονητή και καλούμε όλα τα παιδιά που επιθυμούν να χαρούν τη θάλασσα, τον αέρα, να παίξουν με αυτά, να ταξιδέψουν, να έρθουν κοντά μας.
              Πρέπει όμως να γνωρίζουν κολύμβηση και να είναι από οκτώ (8) ετών και άνω.  Τα σκάφη μας έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές και είναι ασφαλισμένα.  Αποτελούμε επίσημο μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και τα παιδιά σας θα είναι ασφαλή με την εμπειρία που κατέχουμε.
              Για περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά  στο τηλέφωνο 2671022874.