Παρασκευή, Αυγούστου 31

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Ο "ΠΑΓΚΕ"


Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
   Από την προηγούμενη Δευτέρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα του Παγκεφαλληνιακού υπό τις οδηγίες του Νίκου Βουτσινά που συνεχίζει και φέτος το έργο του σε αυτήν. Το βάρος όπως είναι φυσικό και μάλιστα από έναν απαιτητικό προπονητή, όπως είναι ο συγκεκριμένος, έχει πέσει στην φυσική κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές να "χύνουν" ποτάμια ιδρώτα προκειμένου να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
   Όλα στην ομάδα κυλούν ήρεμα σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή και το κλίμα να είναι πολύ φιλικό.

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΑΒΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ν.Ο.Κ.Ι.
   Με το άγρυπνο μάτι της διοίκησης, του έφορου κωπηλασίας των προπονητών αλλά και των αθλητών του Ομίλου τα πάντα είναι στην "τρίχα" για την επιτυχία της μεγάλης διοργάνωσης που φιλοξενεί ο Ν.Ο.Κ.Ι. και δεν είναι άλλη από την 7η Πανελλήνια συνάντηση κωπηλασίας (κατηγορία ανάπτυξης) που θα διεξαχθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στην λιμνοθάλασσα του Κουτάβου με διοργανωτές την ΕΚΟΦΝΣ  και το Ναυταθλητικό Όμιλο Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

ΜΠΑΜ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΝΟ Ο Α.Ο.Κ.Ι.

   Λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η φετινή μεταγραφική περίοδος ο Α.Ο.Κ.Ι. κατάφερε να αποκτήσει από την Πρόοδο Ιθάκης ένα πολύ αξιόλογο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα του Γιώργου Τόγια τόσο στην επίθεση όσο και στα χαφ, αφού αγωνίζεται με ευχέρεια και στις δυο αυτές θέσεις. Πρόκειται για τον Γιώργο Χάνο ο οποίος αφήνει την Ιθάκη και έρχεται στο Αργοστόλι με στόχο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να κερδίσει μια θέση στην βασική ενδεκάδα του Α.Ο.Κ.Ι..
  Ο Χάνος εκτός της Προόδου έχει αγωνισθεί για έναν χρόνο και στην άλλη ομάδα της Ιθάκης, τον Οδυσσέα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΦΩΚΑΤΑ


Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
   Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα των Φωκάτων στο γήπεδο των Κεραμειών υπό τις οδηγίες για άλλη μια χρονιά του εξαίρετου προπονητή Μιχάλη Αθηναίου.
   Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό και πολύ οικογενειακό με τον πρόεδρο Νίκο Φωκά να κάνει τα πάντα για αυτό, ενώ ο στόχος της ομάδας για τη φετινή χρονιά είναι το καλό ποδόσφαιρο και όλοι να χαίρονται την κάθε στιγμή. Από εκεί και πέρα και με τις προσθήκες κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών θα αναζητηθεί το κάτι παραπάνω εκτός από την είσοδο στα playoff χωρίς φυσικά αυτό να γίνεται αυτοσκοπός. 
   Την ομάδα φέτος θα ενισχύσουν οι έμπειροι "γερόλυκοι" των γηπέδων μας, Γιάννης Αντωνίου από Παγκεφαλληνιακό, και Λεωνίδας Βανδώρος από Ηρακλή Πρόννων, ενώ ήλθε ακόμη και ο τερματοφύλακας Παν. Γαβριελάτος από την Α.Ε.Κ..
Αποχώρησαν οι: Δημ. Κουγιανός (Α.Ε.Κ.) και Χρ. Παππάς (Διλινάτα).

7-8-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ PRO SOCCER

           ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012-2013
ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΧΤΗ 
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κεφαλλονιάς
     Αγαπητοί γονείς, 
  Η αγωνιστική σεζόν 2012-13 ξεκινά το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 6.30 με συνάντηση, ενημέρωση στο αθλητικό κέντρο PRO-SOCCER (δράπανο). 
   Οι εγγραφές ξεκινούν στις 31 Αυγούστου στα γραφεία της ακαδημίας ή στο τηλ 6951666920.
  Με  εμπειρία, ποιότητα προπονήσεων, τεχνογνωσία σε υψηλό επίπεδο αρχίζουμε με όραμα και προοπτική για μία επιτυχημένη χρονιά. 

                                                                         Σας ευχαριστώ

ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ

  
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ  ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ
   Πολλές φορές έχουμε εκφράσει την άποψη ότι στην Κεφαλονιά υπάρχει σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο αρκεί να δουλευτεί και να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Και ευτυχώς τα τελευταία χρόνια (έχασαν πολύτιμο χρόνο οι ομάδες) με την ίδρυση αρκετών ακαδημιών αρχίζει να αξιοποιείται.
   Έτσι μετά τον Στάθη Βαλεντή (Arsenal school soccer), Χάρη Νάτση (Αστέρας Τρίπολης) και Σεμπάστιαν Χρουχτσιελ (Ατρόμητος Αθηνών), ένα ακόμη ξεπρόβαλε πέρνοντας τον δρόμο για την πρωτεύουσα, τον Πανιώνιο και με όνειρο το κάτι παραπάνω και την καταξίωση αλλά και με περίσσια αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει.
   Είναι ο Μάκης Βουκελάτος γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και σημερινού προπονητή Θόδωρου.
   Ο Μάκης από τις ακαδημίες του Παγκεφαλληνιακού θα βρεθεί στην Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στον ιστορικό Πανιώνιο στην ομάδα U-17 με προπονητή το γνώριμο μας από το πέρασμα του από την Κεφαλονιά σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής Δημήτρη Κουζηνό.
   Το sportsthea εύχεται στον Μάκη να έχει υγεία και δύναμη όντας απόλυτα σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.
     Καλή επιτυχία Μάκη!!!

ΣΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ Ο Δ. ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Δ. ΠΡΕΝΤΑΝΟΥ ΣΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
   Με μια πάρα πολύ σπουδαία μεταγραφή ενισχύθηκαν τα Διλινάτα στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή της λήξης της μεταγραφικής περιόδου. Μια μεταγραφή που θα ενισχύσει σημαντικά στον επιθετικό κυρίως τομέα την ομάδα του "μεγάλου" χωριού.
   Πρόκειται για τον πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή Διονύση Πρεντάνο ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα "λημέρια" αφού είχε αγωνισθεί και παλαιότερα στην ομάδα αυτή.
   Ο Διονύσης είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής γεννημένος το 1977 και αποκτήθηκε από τον Παλληξουριακό. Εκτός των παραπάνω ομάδων έχει αγωνισθεί και με τα χρώματα του Αστέρα Ληξουρίου και της Ανωγής.

ΓΗΠΕΔΑ "ΓΙΟΚ" - ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
   Στην αναβολή  της διεξαγωγής των αγώνων του τοπικού κυπέλλου μέχρι να υπάρξει απάντηση από το υπουργειο αθλητισμου στο οποίο προσέφυγε  λόγω έλλειψης γηπέδων οδηγείται η τοπική Ε.Π.Σ.Κ.Ι. σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.  Παρά τα έγγραφα της διοργανώτριας προς την αποκεντρωμένη διοίκηση μέχρι τώρα δεν έγινε κάτι με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αδειοδοτημένα γήπεδα. Αυτή την στιγμή τα μοναδικά που τηρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι αυτά του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και το Ενωσιακό Φαρακλάτων.
Η περυσινή κυπελλούχος Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ομάδα της Εικοσιμίας
   Τελικά η πληγή που χρόνια έχει ανοίξει και καταταλαιπωρεί το τοπικό ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό στα νησιά μας δυστυχώς δε λέει να κλείσει και κάποιοι τελικά πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των σωματείων και των αθλητών τους.
   Για το συγκεκριμένο θέμα μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Β. Μαζαράκη ο οποίος μας απάντησε επιβεβαιώνοντας το γεγονός τα εξής:  

Πέμπτη, Αυγούστου 30

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  Η Π.Α.Ε. Πανιώνιος με ανακοίνωση της γνωστοποιεί στον κόσμο του νησιού μας την δημιουργία σχολής ποδοσφαίρου της "κυανέρυθρης" ομάδας και καλεί τους νέους να στελεχώσουν την σχολή με σκοπό, όπως αναφέρει, την πραγματοποίηση του οράματος τους.
   Διευθυντής της παραπάνω σχολής είναι ο κ. Χρήστος Μηλιαρέσης και τεχνικός διευθυντής ο Θόδωρος Βουκελάτος.   
   Ας δούμε  τι αναφέρει ακριβώς η ανακοίνωση της Π.Α.Ε.
   "Η Διεύθυνση Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας σχολής ακαδημιών της στην Κεφαλονιά. Υπεύθυνος της ακαδημίας θα είναι ο Κος Χρήστος Μηλιαρέσης και Τεχνικός Διευθυντής ο Κος Θεόδωρος Βουκελάτος.
   Οι νέοι συνεργάτες μας θα έχουν την αμέριστη στήριξη και την παροχή τεχνογνωσίας κι επίβλεψης από την Διεύθυνση Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την πραγματοποίηση του οράματος, με στόχο την εύρεση, την άρτια εκπαίδευση και την αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του νησιού". 

Champions League 2012-2013: ΚΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ Ο.Σ.Φ.Π.

"ΒΑΤΟΣ" Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ Champions League
   Η Αγγλική Άρσεναλ, η Γερμανική Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου και η Γαλική Μονπελιέ είναι οι ομάδες που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο 2ο όμιλο του Champions League. Έναν όμιλο με πολλές ομοιότητες με τον περυσινό αφού όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι ομάδες που τον αποτελούν είναι από τις ίδιες ακριβώς χώρες.

Οι όμιλοι του Champions League

Group A
1. Πόρτο (Πορτογαλία)
2. Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)
3. Παρί Σεν-Ζερμέν (Γαλλία)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.








ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ "ΜΑΧΗ" 
     Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον νέο πρόεδρο και το Δ.Σ. της, φαίνεται να "κλειδώνουν" ως ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 6 Οκτώβρη 2012. Αυτό εκτός απροόπτου αφού κάτι τέτοιο θα επικυρωθεί στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, τελευταίο με παρούσα  σύνθεση, την Δευτέρα 3-9-12.
     Όπως είναι γνωστό ο νυν πρόεδρος κ. Σοφοκλής Πιλάβιος δεν θα είναι υποψήφιος. Έτσι μετά και την απόσυρση της υποψηφιότητας του Διονύση Ψωμιάδη για την προεδρία, μοναδικοί "μονομάχοι" απέμειναν ο πρώην πρόεδρος κ. Βασίλης Γκαγκάτσης με τον πρόεδρο της σημερινής Κ.Ε.Δ. και πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χίου κ. Γιώργο Σαρρή (είχε δηλώσει ότι τον στηρίζουν 30 Ενώσεις, "Έχω συγκεντρώσει τον τετραπλάσιο αριθμό των Ενώσεων από αυτόν που χρειάζεται να έχω ως εισήγηση για να είμαι υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ".), και η "μάχη" αρχίζει να φουντώνει για τα καλά με τους δυο υποψηφίους να δίνουν μάχη ώστε να προσεγγίσουν τον απαιτούμενο αριθμό Ενώσεων που θα τους δώσει την νίκη στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει.

Ανακοίνωση ΕΠΟ 30-8-2012


   Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, τελευταία ημέρα της θερινής μετεγγραφικής περιόδου, οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 20:00, αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των επαγγελματικών (ΠΑΕ ή ΤΑΠ) σωματείων.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE




Διαιτητές Super League (2η αγωνιστική)

     Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας που ορίστηκαν στην 2η  αγωνιστική της Super League. 

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.

                   50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ
 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
                ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1957
     ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΝ.Ο.Α.-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 28100
 ΤΗΛ/ FAX: 2671022874  e-mail: noarg@otenet.gr
 Μέλος:  Κ.Ο.Ε.- Ε.Ι.Ο.Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. - 
               Ε.Ο.Κ-Κ - Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.
Τμήματα:ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ-ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ- ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣΚΩΠΗΛΑΣΙΑ- ΚΑΝΟΕ- ΚΑΓΙΑΚΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
       ΑΦΜ 090222858ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

                   Αργοστόλι 29/08/2012
                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κολυμβητικό τμήμα του Ομίλου μας , πριν από την έναρξη του σχολικού έτους , πραγματοποιεί την Εσωτερική Κολυμβητική Ημερίδα , την Κυριακή,  02 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:00μ.μ. στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου, με σκοπό οι γονείς, οι θεατές, τα ίδια τα παιδιά, αλλά και οι προπονητές να αντιληφθούν σε επιπέδο αθλητικής προόδου που βρίσκονται ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους γιατί ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου είναι διαχρονικός και καλλιεργεί στο τμήμα του και τον αθλητισμό , όχι μόνο την εκμάθηση.  Δηλαδή , το παιδί να γίνει αθλητής, να διεκδικεί θέσεις, να μάθει το ευ αγωνίζεσθαι, σεβασμό στον εαυτό του, πειθαρχία και τιμή προς τον τόπο του προβάλλοντάς τον. 
       Όλα τα άλλα τα οποία γίνονται κατά καιρούς που ονομάζονται αγώνες και μοιράζονται μετάλλια με απλοχεριά είναι παραπλάνηση, υποβάθμιση και γελοιοποίηση του αγωνίσματος και του αθλήματος.   Με αυτόν τόν τρόπο ο νέος χάνει τη σοβαρότητα του αθλήματος και νομίζει ότι χωρίς προσπάθεια και κόπο αλλά και χωρίς σεβασμό στο ευ αγωνίζεσθαι , κρεμάει τα μετάλλια στο λαιμό του με ελαφρά τη καρδία, αλλά μάλλον του κρεμάμε τα μετάλλια στο λαιμό του και οδηγούμε το παιδί στην πρόχειρη και επιπόλαιη ζωή.

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


Αργοστόλι 28/08/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το τμήμα καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στους Ετήσιους Διασυλλογικούς Αγώνες Κανόε- Καγιάκ με την επωνυμίαΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2012που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου Τροιζηνίας στις 25-26/08/2012.
Έλαβαν μέρος δέκα (10) Σωματεία με 174 συνολικά αθλητές. Η δική μας ομάδα συμμετείχε με 7 αθλητές - τριες. Θα μπορούσαμε ο αριθμός των αθλητών μας να ήταν μεγαλύτερος όμως αποφασίσαμε να συμμετέχουμε και σε επόμενο διασυλλογικό αγώνα.
Το αγωνιστικό μέρος πραγματοποιηθήκε Σάββατο απόγευμα 25/08 και Κυριακή πρωί 26/08/2012. Η οργάνωση των αγώνων ήταν ικανοποιητική και οι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις: