Πέμπτη, Ιανουαρίου 24

ΠΟΛΟ: Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πάει στο Ο.Α.Κ.Α. να "πολεμήσει" για το καλύτερο ο Ν.Ο.Α. με τον Παναθηναϊκό

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η "ΝΑΥΜΑΧΙΑ" ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ
Με αρκετό ενδιαφέρον τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος
Το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης όπου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φυσικά ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο Λαιμό όπου το Σάββατο στις 7 μ.μ. ο Ν.Ο.Β. υποδέχεται τον αήττητο και με το απόλυτο (9Χ9) νικών Ολυμπιακό όπου κρίνονται πολλά για την 1η θέση.
Στους υπόλοιπους αγώνες το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιχνίδια Ηλιούπολης-Π.Α.Ο.Κ. και Κέρκυρας-Πανιωνίου. Δυο παιχνίδια που το μεν πρώτο ενδιαφέρει άμεσα και τον Ν.Ο.Α., ενώ στο δεύτερο κρίνονται πολλά για την νεοφώτιστη Κέρκυρα που θα αγωνισθεί πρώτη φορά φέτος σαν γηπεδούχος αλλά και με ότι έχει να κάνει με την παραμονή της στην Α1 αφού σε περίπτωση ήττας θα μείνει πίσω και δύσκολα θα καλυφθεί μια διαγραφόμενη διαφορά αρκετών βαθμών.
Τέλος στους αγώνες Χανίων-Ν.Ο.Π. και Χίου-Φαλήρου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τους γηπεδούχους που δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες από τους κατώτερους αντιπάλους τους. Το τελευταίο θα διεξαχθεί την Κυριακή και κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής.
Αναλυτικά η 10η αγωνιστική 
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ο.Κ.
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. Ο Ν.Ο.Α
Φαβορί οι "πράσινοι" αλλά όλα μπορούν να συμβούν 
Πρόβλημα για την ομάδα μας η απουσία ξένου αθλητή μετά την αποχώρηση του Ιγκόρ Ρατσούνιτσα
Η ομάδα μας μετά τις σερί επιτυχίες της και το σχετικά βατό πρόγραμμα, αρχίζει να "βουτάει" στα βαθειά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής στην Αθήνα και στο Ο.Α.Κ.Α. φιλοξενούμενη του πολύ δυνατού Παναθηναϊκού.
Οι γηπεδούχοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα, κυρίως οικονομικά που τους ταλάνιζαν τον τελευταίο καιρό με η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να είναι το φαβορί για τη νίκη.
Όμως το σίγουρο είναι ότι ο Ν.Ο.Α. δεν πάει για "τουρισμό" στο Ο.Α.Κ.Α. και όπως κάθε αγωνιστική παλεύει ξεχωριστά κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό, σεβόμενος και το όνομα του αντιπάλου,  θα κάνει το καλύτερο ώστε να "κλέψει ένα καλό αποτέλεσμα  και να κάνει την έκπληξη.
Προβλήματα για τον Θοδωρή Ανδρεάκο δεν υπάρχουν, η ομάδα προετοιμάζεται για μια καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο πάρει από τον μεγάλο της αντίπαλο στην προσπάθεια της για το Ευρωπαϊκό όνειρο θα είναι μια μεγάλη της επιτυχία.
Φυσικά η απουσία ξένου στην ομάδα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα αλλά όλοι στην ομάδα δε μένουν σε αυτό και δείχνουν πανέτοιμοι για την μεγάλη μάχη.
Διαιτητές οι κ.κ. Κατσαρός και Πολυχρονόπουλος.
Δηλώσεις έκανε στο sportsthea για αυτό το παιχνίδι ο "φύλακας άγγελος" της εστίας του Ν.Ο.Α. Θόδωρος Πλατίδης του οποίου η παρουσία στην ομάδα είναι καταλυτική και κάθε αγωνιστική με το πάθος και την αγάπη του για την ομάδα δίνει το σύνθημα νίκης.
Άλλωστε ο Θοδωρής είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας αφού οι καταπληκτικές του αποκρούσεις και η γενικότερη παρουσία του, τους έχει κερδίσει. Ο τελευταίος τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν και απόλυτα υγιής επέστρεψε  εδώ και δυο αγωνιστικές κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας μας και τις υποχρεώσεις της, δίνοντας παράλληλα την ανάλογη σιγουριά στους συμπαίκτες του.
Ας δούμε τι μας δήλωσε:
Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν πάρα πολύ και οι δύο ομάδες, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Εμείς για να αυξήσουμε την διαφορά μας βαθμολογικά και ο Παναθηναικός για την μειώσει..
Εμείς πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος γιατί ακόμη και με ήττα μέσα στο Ο.Α.Κ.Α. δεν θα έρθει και η καταστροφή, πάλι θα παραμείνουμε πάνω από τον αντίπαλο μας βαθμολογικά. Το άγχος το έχουν οι αντίπαλοί μας αφού σε περίπτωση δικής μας νίκης θα αυξηθεί η μεταξύ μας διαφορά στους +7 βαθμούς. 
Βέβαια, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναικός είναι το φαβορί αφού παίζει στην δική του έδρα και με την παρουσία του κόσμου του. Επίσης μειονέκτημα για εμάς είναι η απουσία ξένου παίχτη αφού όπως είναι γνωστό ο Ιγκόρ Ρατσούνιτσα πήρε μεταγραφή σε ευρωπαική ομάδα. Η ομάδα μας όμως πάει στο Ο.Α.Κ.Α. να παλέψει χωρίς "φόβο" για την νίκη και μόνο γι'αυτή, σεβόμενοι πάνω απ'όλα τον αντίπαλό μας.
Όλη την χρονιά δουλεύουμε σκληρά γι'αυτά τα παιχνίδια αφού αυτά είναι που σε κάνουν ομάδα. Μακάρι όλα τα παιχνίδια στην Α1 να ήταν τόσο δυνατά όσο αυτό με τον Παναθηναικό μιας και θα αναγκαζόσουν να δίνεις παιχνίδια ζωής και θανάτου με ξεχωριστό ενδιαφέρον την κάθε αγωνιστική.
Τέλος, εύχομαι στον συγκεκριμένο αγώνα να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, δηλαδή τη νίκη αφού μια τέτοια χρωστάμε από πέρυσι στον κόσμο της Κεφαλονιάς που στηρίζει τις προσπάθειες μας κάθε αγωνιστική και για αυτό τους ευχαριστούμε”.

616609
ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η ομάδα έχει βρει πλέον και πάλι το ρυθμό της και γίνεται πολύ ανταγωνιστική.
«Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία», είχε τονίσει στην αρχή της περιόδου ο έφορος της ομάδας Νίκος Πλυτάς. Το ρόστερ του ΠΑΟ ενισχύθηκε φέτος με την απόκτηση των Δήμου Δερμιτζάκη, Σπύρου Κονταξή, Γιάννη Κουρλιάφτη, Γιώργου Κατσαούνη, Παναγιώτη Παπαδόγκωνα και Πάρη Χαττζηγούλα.
Ακολουθεί πίνακας με το ρόστερ του Παναθηναϊκού Α.Ο. για το 2012-2013
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ ΓΕΝ.

1.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
1981

2.
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
1979

3.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΙΑΦΤΗΣ
1989

4.
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΟΧΕΙΛΑΣ
1983

5.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
1982

6.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΚΩΝΑΣ
1987

7.
ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
1994

8.
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ
1987

9.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
1980

10.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΝΤΖΟΣ
1979

11.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
1997

12.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ
1995

13.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
1994

14.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ
1995

15.
ΜΙΧΑΗΛ-ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
1997

16.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
1994

17.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ
1997

18.
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
1997

19.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΓΑΖΙΑΝΟΣ
1997

20.
ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
1983

21.
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΛΥΤΑΣ
1994

22.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ
1976
Προπονητής της ομάδας κι αυτή την σεζόν ο κ. Φάνης Κουντουδιός
Οι διαιτητές και οι παρατηρητές της10ης αγωνιστικής
Σάββατο 26-1-2013
Κυριακή 27-1-2013
Η  Βαθμολογία 
(Σε 9 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
27
128- 37
2.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 
25
139- 44
3.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ
21
98 - 57
4.
Π.Α.Ο.Κ.
16
77 – 85
-
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
16
82- 86 
6.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
12
94- 74
7
Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
09
64– 81 
-
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
0949 - 85 
9.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
08
77 – 102
-
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
08
67 - 80 
11.
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
0452 - 110 
12.
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
00
56- 132
Η Eπόμενη αγωνιστική (11η)
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – Ν.Ο. ΧΙΟΥ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Π.Α.Ο.Κ. – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου