Δευτέρα, Ιανουαρίου 21

Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η.: ΝΕΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Ε.Ο.Λ.

Ν.Ε.Ο.Λ--ΛΕΧΑΙΝΑ 59-62...τα τρίποντα δεν μπήκανε ποτέ.

Τα Λεχαινά ήρθαν στο Ληξούρι για να κερδίσουν και τα κατάφεραν. 
Έχοντας τον ψηλό τους (Παπαδόπουλο) σε καταπληκτική ημέρα, αλλά και σημαντική βοήθεια από όλους τους υπόλοιπους, μπόρεσαν να πάρουν έστω και δύσκολα (59-62) το ροζ φύλλο. Η ομάδα μας είχε μέτρια απόδοση επιθετικά για μια ακόμη φορά, ήταν άστοχη στις βολές και απελπιστικά άστοχη σε ελεύθερα τρίποντα. Παρόλα αυτά είχαμε διαστήματα όπου παίξαμε καλό μπάσκετ, πιέσαμε, βγάλαμε αιφνιδιασμούς και ελεύθερα σουτ …που δεν βάλαμε.

Δυστυχώς, αρκετοί από τους παίκτες μας είναι ελάχιστα προπονημένοι, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και μαθημάτων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποδώσουν όσο και οι ίδιοι θα ήθελαν.
Ένα άλλο στοιχείο που μέτρησε ήταν η εμπειρία. Οι αντίπαλοι στα τελευταία δευτερόλεπτα είχαν ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα, στοιχεία που εμείς – τουλάχιστον σήμερα- δεν είχαμε. 
Το παιχνίδι, όπως φαίνεται και από τα δεκάλεπτα, πήγαινε πόντο–πόντο. Είναι χαρακτηριστικό πως η μέγιστη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν 4 πόντοι υπέρ της μιας ή της άλλης. 
Σε ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη και μας άφησε με την πικρή γεύση της ήττας, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για διακριθέντες ή υστερούντες από το ΝΕΟΛ. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Συνεχίζουμε! 
Τα δεκάλεπτα: 19-15, 38-34, 48-49, 59-62. Οι πόντοι μας: 
Ν.Ε.Ο.Λ.:Χρήστος Συνοδινός 21 (1), Άρης Μπακούρος 10, Νίκος Πρεντάνος 9, Γιώργος Αντωνάτος 9, Χαράλαμπος Βολτέρας 6, Ηλίας Αντωνάτος 4, συμμετοχή είχαν οι Φώτης Μαντζαβίνος, Δημήτρης Λεγάτος, Μάκης Αρακλησιάνος και ο Σπύρος Ρουμελιώτης.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου