Τετάρτη, Ιανουαρίου 23

Εθνική Σάλας: Ελλάδα-Ουαλία 4-1

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η Εθνική Ανδρών Σάλας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον 4ο προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal EURO 2014. Η ελληνική ομάδα επικράτησε εύκολα 4-1 της Ουαλίας στην βουλγαρική πόλη Μπλαγκόεβγκραντ, κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα τέρματα της Εθνικής πέτυχαν οι Μουρδουκούτας (03:09, 20:21), Κουβαράς (06:47), Δελαπόρτας(29:02), ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Γουέμπ (08:02).
Η Ελλάδα ξεκίνησε τον αγώνα με τους Αχή, Κουβαρά, Μουρδουκούτα, Δελαπόρτα, Μάνο και η Ουαλία με τους Τζόουνς, Ράμσεϊ, Κίτσον, Χούπερ, Ίστερ.
«Στο πρώτο ημίχρονο, αν και προηγηθήκαμε νωρίς με 2-0, είχαμε άγχος επειδή ήταν η πρεμιέρα μας στο τουρνουά. Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε απελευθερωμένα και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ίσως το αποτέλεσμα να μας αδικεί, όμως το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους βαθμούς της νίκης. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Πηγαίνουμε στο επόμενο ματς με την Αρμενία με την ψυχολογία μας ανεβασμένη και πάντα με τον στόχο της νίκης», σχολίασε στο epo.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές.
Ο επόμενος αγώνας της Ελλάδας με την Αρμενία θα διεξαχθεί στις 24/1 και ώρα 16:00, στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου