Κυριακή, Ιανουαρίου 13

Ανδρών: Ν.Ε.Ο.Λ.- ΣΠΟΡΤΙΓΚ 52-63...αξιοπρεπής ήττα απέναντι στους πρωτοπόρους

Η αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους της κατηγορίας έληξε με νίκη του Σπόρτιγκ, αλλά η ομάδα μας στάθηκε καλά και έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας για τη συνέχεια. 

Είδηση η επιτυχημένη επανεμφάνιση του Γιώργου Αντωνάτου, που παρά τη μακρόχρονη αποχή του έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας και ο Σπόρτιγκ προηγήθηκε με 10 πόντους από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. 
Παρά το ότι αμυντικά πηγαίναμε καλά, επιθετικά δεν είχαμε λύσεις. Ο Σπόρτιγκ αύξανε συνεχώς τη διαφορά, κυρίως λόγω της ευστοχίας που είχε στα τρίποντα αλλά και τη συνεχιζόμενης δικής μας δυστοκίας, φτάνοντας μέχρι και στους 20 πόντους στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, με 41-21. Από το σημείο εκείνο και μετά, βελτιώθηκαν τα σουτ μας και έτσι μπήκαμε στο 4ο δεκάλεπτο με τον Σπόρτιγκ να προηγείται με 16 πόντους.
Το τέταρτο δεκάλεπτο μπήκαμε ψυχωμένα και με συνεχή πίεση ροκανίσαμε τη διαφορά φτάνοντας στο 53-55 ογδόντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Η μπάλα όμως δεν μας ήθελε ! Είχαμε 4 άστοχα σουτ στα τελευταία αυτά δευτερόλεπτα, αντίθετα με τους αντιπάλους που ευστόχησαν σε βολές αλλά και δίποντα διαμορφώνοντας το τελικό 53-62.
Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Χάσαμε πάνω από 10 ελεύθερες βολές και τουλάχιστον τέσσερα από τα λεγόμενα «εύκολα» καλάθια σεlay-up. Θα κρατήσουμε την καλή εμφάνιση των τελευταίων δεκαπέντε λεπτών, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, που δίνει ελπίδες για την συνέχεια !
Οι πόντοι μας:Μπακούρος 7 (1), Αντωνάτος Ηλίας 5 (1), Συνοδινός 16 (1), Πρεντάνος 10 (1) , Μαντζαβίνος 6, Αντωνάτος Γιώργος 9. Συμμετοχή είχαν οι Λεγάτος, Αρακλησιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου