Δευτέρα, Ιανουαρίου 21

Aegean Cup: Τουρκία-Ελλάδα 2-0

Με ήττα 0-2 από την Τουρκία άρχισε η Εθνική Ομάδα κάτω των 16 τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Aegean Cup».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι διοργανωτές εκμεταλλεύθηκαν την υπεροχή τους στο ψηλό παιχνίδι και με δύο τέρματα σε κρίσιμα χρονικά σημεία (39΄ Ερσού, 80΄ Ενές Γιουνάλ) πήραν τη νίκη.
Ελλάδα: Κατσιμήτρος, Κασαπίδης, Ξηρός, Μακροστέργιος (75΄ Πάτας), Πατράλης, Αγγελόπουλος (62΄ Πλέγκας), Δημητριάδης (41΄ Τριανταφύλλου), Παπανικολάου (75΄ Καρβουνίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Λάμπρου (53΄ Μανθάτης), Γκρόσιος (62΄ Δαλκαφούκης).
«Η εμφάνιση των παικτών ήταν άκρως ικανοποιητική σε αυτή την πρώτη παρουσία της ομάδας στο Aegean Cup. 
Ήμασταν καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας και στη συνοχή των γραμμών, όμως είχαμε δύο άτυχες στιγμές στο τέλος των ημιχρόνων και ηττηθήκαμε. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν είχαν διάθεση και αγωνιστικότητα. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε στους αγώνες πολλά πρόσωπα για να δούμε τις δυνατότητές τους. 
Ελπίζω στη συνέχεια του τουρνουά να έχουμε ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά. Χρειαζόμαστε βελτίωση στον επιθετικό τομέα και οφείλουμε να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη που δίνουν την ευκαιρία στους αντιπάλους να απειλούν την εστία μας», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Χαράλαμπου Ζελενίτσα.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά τη Δανία (επικράτησε στην πρεμιέρα 5-1 της Νορβηγίας) στις 22/1 και ώρα 12:00 στο Akhisar Ilce.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου