Πέμπτη, Ιανουαρίου 3

Φιλανθρωπικό bazaar με τις αναμνήσεις μιας ζωής στη διαιτησία

 ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ «SUPERSTARS» ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ Ο ΚΥΡΟΣ
   Ένα bazaar διαφορετικό από τα άλλα, διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2013, ώρες 17:00 - 21:00 με θέμα «Αναμνήσεις μιας ζωής στη διαιτησία του Κύρου Βασάρα», όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
  Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης θα τιμήσει τον κ. Βασάρα για την προσφορά του, κατά τα εγκαίνια του bazaar την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013, ώρα 19:30, στην αίθουσα «Τέχνης» του Δημαρχιακού Μεγάρου (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως, Περιστέρι). 
   Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος διαιτητής της εποχής του, που είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, διαθέτει γι' αυτόν το σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό τα συλλεκτικά αντικείμενα για κάθε ποδοσφαιρόφιλο από την τεράστια καριέρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  Για τους ποδοσφαιρόφιλους και συλλέκτες περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φανέλες ποδοσφαιριστών Ρονάλντο, Νάνι, Νέστα, Ριβάλντο, Κακά, Ριμπερί, Ρομπέν, Ντρογκμπά, Πανούτσι, Μπουφόν, Ντελ Πιέρο, Μούτου, Ρομπίνιο, Χούλιο Σέζαρ, Φαν Νίστελρόϊ, Βαν Πέρσι, Ρούνεϊ, Μαλντίνι, αξεσουάρ διαιτησίας και φανέλες του Κύρου Βασάρα από τη συμμετοχή του σ' όλες τις διοργανώσεις.
   Επίσης υπογεγραμμένες φανέλες διαιτησίας από σημαντικούς αγώνες, μπάλες από σπουδαίους αγώνες, όπως ο τελικός ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, κασκόλ, λάβαρα και άλλα που αποτελούν ανάμνηση μιας ζωής αφιερωμένης στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου