Σάββατο, Ιανουαρίου 12

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΜΑΛΑ-ΠΑΓΚΕ)

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ 1-0













ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο "ΠΑΓΚΕ"
   Χωρίς να είναι καλύτερα τα Ομαλά και σε ένα μέτριο παιχνίδι πήραν σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη απέναντι στον προβληματικό Παγκεφαλληνιακό σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 1-0 εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή τους στην Α΄κατηγορία.
   Ο Παγκεφαλληνιακός καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά πολύ κακός στο δημιουργικό του κομμάτι, δε μπόρεσε να βρει τρόπους να "ξεκλειδώσει" την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να το πληρώσει αυτό με μια ήττα που σίγουρα δεν τον αφήνει τουλάχιστον να εφησυχάσει στην συνέχεια.
   Οι φάσεις, ειδικά στο β΄ημίχρονο αλλά και γενικότερα στο παιχνίδι ήταν λίγες και όχι ιδιαίτερα σημαντικές.
   Φάσεις και γκολ
   Μόλις στο 2' θα χαθεί η πρώτη ευκαιρία για τα Ομαλά όταν ο Μετάϊ μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα γυρίσει την μπάλα πολύ επικίνδυνα στην περιοχή του Ζαμπαύτη ωστόσο χωρίς να υπάρχει κάποιος συμπαίκτης του στον συγκεκριμένο χώρο.
   Στο 8' τα Ομαλά θα ανοίξουν το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0. Συγκεκριμένα ο Γεωργόπουλος θα εκτελέσει ένα κόρνερ από δεξιά με την μπάλα ύστερα από σύγχυση των αμυντικών του Πάγκε να φτάνει στο Μετάϊ που θα πιάσει ένα κακό σουτ. Η μπάλα θα φτάσει και πάλι πλάγια έξω από την περιοχή στον Γεωργόπουλο ο οποίος με νέα σέντρα την φέρνει και πάλι στο ίδιο σημείο, ο Καπετάνιος κατ' αρχήν πλασάρει και ο Ζαμπαύτης αποκρούει προσωρινά με τα πόδια για να φτάσει και πάλι στον επιθετικό των Ομαλών που αυτή την φορά δεν θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που αποδείχθηκε "χρυσό" για την ομάδα του.
   Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο γκολ των Ομαλών με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Μερολάϊ να περνάει λίγο πάνω από το δεξί "Γ" της εστίας του Αρτούρ.
   Νέο δυνατό σουτ του Νουρεντίνι μέσα από την περιοχή στο 25΄θα έχει την ίδια τύχη αφού η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων άουτ.
   Στο 42΄από πολύ πλάγια ο Βουκελάτος επιχειρεί σέντρα σουτ και η μπάλα καταλήγει κόρνερ μετά από απόκρουση του Αρτούρ που φάνηκε στην αρχή να αιφνιδιάζεται.
   Άτυχος στάθηκε ο Παγκέ στο 57' όταν το μακρινό δυνατό, ευθύβολο σουτ του νεοαποκτηθέντα Βασ. Βεκερίδη θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Αρτούρ.
   Μια μακρινή "λόμπα" του Μετάϊ επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει τον Ζαμπαύτη  που είχε βγει από την εστία του αποκρούστηκε τελικά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
   Μια επικίνδυνη σέντρα σουτ του Βουκελάτου στο 78' ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Τούρλα η μπάλα θα περάσει παράλληλα με την εστία του Αρτούρ άουτ.
   Τέλος στο 90' μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Φραγκιά  από αριστερά θα φέρει την μπάλα παράλληλα στην εστία του Ζαμπαύτη με τον Παπαθεοδωρόπουλο να διώχνει την μπάλα λίγο πριν καταλήξει στον αμαρκάριστο Γεωργόπουλο απέναντι από την εστία.
Διαιτητής ο κ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ματιάτο και Κωστόπουλο.
   Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Τσακαρισιάνος Χρ., Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Σπ. (86' Φραγκιάς), Μετάϊ, Μπελτσώνιας, Καπετάνιος (90+2 Μινέτος), Γεωργόπουλος, Καλογηράτος (81' Βαλλιανάτος).
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος (46' Τούρλας), Αντωνίου (68' Κουλουμπής Ορ.), Βεκερίδης, Παπαθεοδωρόπουλος, Κίριο, Νουρεντίνι (85' Καραντινός-Νεόφυτος), Πλατανίτης, Μερολάϊ, Βουκελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου