Σάββατο, Ιανουαρίου 26

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΔΙΛΙΝΑΤΑ-Α.Ε.Κ.)

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  0-4
  










ME ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΚΡΟΥΤΗ Η Α.Ε.Κ. ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ (;)
Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. πέτυχε "χατ τρίκ" και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη με αποτέλεσμα να δημιουργεί πολλές πιθανότητες η διαφορά με τον δεύτερο να αυξηθεί μετά τα αυριανά παιχνίδια
Σε ένα αρκετά καλό από πλευράς φιλοξενούμενων παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και το οποίο πριν τη διεξαγωγή του χαρακτηριζόταν ντέρμπι η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με τον Άλκη Κρούτη σε πολύ καλή ημέρα επικράτησε εύκολα των περυσινών πρωταθλητών Διλινάτων με σκορ 4-0.
Η Α.Ε.Κ. ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η νίκη της είναι δίκαιη. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να το "καθαρίσει" από νωρίς και τα κατάφερε αφού μέσα σε 35' είχε πετύχει και τα τέσσερα τέρματα  της.
Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν ήταν εντυπωσιακή πέτυχε τέσσερα τέρματα και έχασε και κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ και τη νίκη της. Σε αυτό το διάστημα τα Διλινάτα δεν φάνηκαν ιδιαίτερα, δεν είχαν ρυθμό και με μεγάλες μπάλες προσπαθούσαν να βρουν τον Γ. Αναλυτή τις οποίες "καθάριζαν" εύκολα οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να μην κάνουν την παραμικρή ευκαιρία στα πρώτα 45'.
Με το σκορ στο 0-4 οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο η εικόνα παρέμεινε η ίδια, τα Διλινάτα με κάποιες αλλαγές του Τ. Φωή κατάφεραν να μη δεχθούν άλλο τέρμα. Η Α.Ε.Κ. όμως παρότι κατέβασε "ταχύτητα" (βλέπε ντέρμπι με Εικοσιμία την επόμενη αγωνιστική) και πάλι ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει και κάποιο άλλο τέρμα. 
Κορυφαίος του αγώνα ο Άλκη Κρούτη που πέτυχε χατ τρικ.
Φάσεις και γκολ
Στο 3' ο Κοσμάτος δοκιμάζει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει ψηλά αουτ.
Ο Κρούτη στο 7' εκτελεί απ' ευθείας φάουλ μέσα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 0-1.
Ο Κουμαριώτης μέσα από την περιοχή στο 20' θα πιάσει ενα τεχνικό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί ''Γ'' του Μίχου και στα δίχτυα για το 0-2.
Στην αμέσως επόμενη φάση (22') ο Κοσμάτος θα βγάλει την παράλληλη σέντρα με τον Κούκλη να μην μπορεί μέσα από την μικρή περιοχή να σκοράρει περνώντας η μπάλα παράλληλα με την εστία των γηπεδούχων άουτ.
Ωραία κάθετη πάσα στο 30' από το Μοσχονά στον Πολλάκη με τον δεύτερο να μη καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Πολλάκης έξω από την μεγάλη περιοχή θα δοκιμάσει το σουτ με τον Μίχο να  λέει ''οχι''.
Στο 34' ύστερα από ατομική ενέργεια του διακριθέντος για την Α.Ε.Κ. Κρούτη,  με σουτ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 0-3 δίνοντας ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη και το τρίποντο στην ομάδα του.
Στο 35' σε μια στημένη φάση, λίγο μπροστά από το κέντρο με τον Μοσχονά να γίνεται εκτελεστής και τον Κρούτη να παίρνει τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πετυχαίνοντας το 0-4 και το δικό του προσωπικό χατ-τρικ.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 47' η ομάδα των Διλινάτων κερδίζει κορνερ από δεξιά και τον Σπ.Τζωρτζάτο να πιάνει τη κεφαλιά και η μπάλα να αποκρούεται από τον Άννινο.
Στο 55' ο Κουμαριώτης θα δοκιμάσει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μίχου.
Μετά από 2 λεπτά (57') η ομάδα των Διλινάτων θα κερδίσει ένα νέο κόρνερ το οποίο εκτελείται από τον Θ. Αναλυτή η μπάλα μετά από σύγχυση των αμυντικών καταλήγει στον Τσάκο που θα σουτάρει ψηλά αουτ.
Ύστερα από ωραία εναλλαγή της μπάλας των παικτών της Α.Ε.Κ. στο 61', ο Πολλάκης θα δοκιμάσει ένα διαγώνιο σουτ με τον Μίχο να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.
Στο 64' τα Διλινάτα θα βγουν στην αντεπίθεση με τον Γ. Αναλυτή ύστερα από μεγάλη πάσα του Χρ.Τζωρτζάτου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων αυτός θα πιάσει το σουτ και ο Άννινος θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
Στο 67' ο Μοσχονάς σουτάρει και η μπάλα περνάει λίγο άουτ από την εστία του Μίχου.
Τα Διλινάτα στο 70' θα βγούν στην επίθεση και κερδίζουν φαουλ με τον Γ. Αναλυτή. Την εκτέλεση   αναλαμβάνει  ο Θ. Αναλυτής, τη σέντρα του οποίου θα μπλοκάρει ο Άννινος.
Στην εξέλιξη της φάσης (71') ο Κούκλης δεν θα ευτυχήσει να σκοράρει απο πλεονεκτική θέση και συγκεκριμένα μέσα λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Ο Μίχος πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα (78') όταν θα πεταχθεί στην γωνία του και θα απεκρούσει εντυπωσιακά το πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση του Αντωνόπουλου.
Ακόμα μια φάση στο 80' για την Α.Ε.Κ., που δεν έχει σταματήσει να επιτίθεται παρότι το σκορ βρίσκεται στο 4-0, αλλά το σουτ του Περιβολάρη έξω απο την περιοχή θα καταλήξει κόρνερ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Η τελευταία φάση του παιχνιδιού (90+1') έχει ως πρωταγωνιστή τον Εμιλλιάνο που βγαίνει μόνος απέναντι στον Μίχο αλλά δεν καταφέρνει να πετύχει κάτι καλό για την ομάδα του.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Παν. Κομητόπουλο και Διον. Ματιάτο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Μίχος, Μίρτο, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Κ. (68' Μηλιώνης), Τζωρτζάτος Δημ., Θεοδωρακάτος, Σκριβάνος (72' Παππάς), Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Κίριο (46' Τσάκος). 
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Χασάη, Κούκλης (72' Περιβολάρης), Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης (74' Δρόσος), Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς (77' Εμιλλιάνο), Κουμαριώτης.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου