Τρίτη, Ιανουαρίου 15

Διαθεσόπουλος: «Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα της Ημερίδας κολύμβησης»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν σε δύο κολυμβητήρια της Αττικής οι αγώνες κολύμβησης της πρώτης επίσημης ημερίδας που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία στον Πειραιά και στη Νίκαια.

Κατά την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης (Κυριακή, 13/1) στα κολυμβητήρια παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος από φέτος διατηρεί παράλληλα και τη θέση του εφόρου στο άθλημα, καθώς επίσης και οι τεχνικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας κ.κ Χρήστος Χούμας και Νίκος Κραουνάκης.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μιλώντας για τους πρώτους αγώνες της χρονιάς υποστήριξε: «Το πολύ ενθαρρυντικό για εμάς είναι ότι και στα δύο κολυμβητήρια περίπου 1000 παιδιά έδωσαν το «παρών», πήραν μέρος από όλα τα σωματεία της Αττικής, και βέβαια μπορεί να μη σημειώθηκαν μεγάλες επιδόσεις, όπως φυσικά αναμενόταν, αλλά πολλά από τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πιάσουν τα όρια για τη συμμετοχή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα».
Να θυμίσουμε ότι φέτος η Κολυμβητική Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να κάνει πιο εφικτά τα όρια για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες. Ο κ. Διαθεσόπουλος εξέφρασε την άποψη του πάνω στο θέμα: «Πράγματι, διακρίνοντας κανείς την παντελή έλλειψη κινήτρων, καθώς επίσης και τα τεράστια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι αθλητές με την έλλειψη και το κλείσιμο των κολυμβητηρίων, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων, ήταν επιτακτική ανάγκη για εμάς να δώσουμε ένα κίνητρο επιτέλους σε αυτά τα παιδιά. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε πιο εφικτά τα όρια για την συμμετοχή σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και αυτό φάνηκε τις δύο τελευταίας μέρες, όπου πληθώρα παιδιών πήραν μέρος και διεκδίκησαν την επίτευξη των ορίων και τη συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους αγώνες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου