Τετάρτη, Ιανουαρίου 16

ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΜΕ ΑΧΑΪΑ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ
                                                
Δυο ήττες ήταν ο σημερινός απολογισμός των μικτών μας στο E.A.K. Φαρακλάτων με τις αντίστοιχες της Αχαίας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Ενωσιακού πρωταθλήματος.
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστική
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
0 - 4 
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1 - 1 
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ

Πολύ καλύτερη η μικτή παίδων της Ε.Π.Σ. Αχαίας δεν δυσκολεύτηκε σε καμία στιγμή του αγώνα απέναντι στην ομάδας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. παίρνοντας μια άνετη όπως αποδείχθηκε νίκη με σκορ 4-0.
Η ομάδα του Τ. Κυριακόπουλου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο δεν κινδύνεψε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, είχε τον έλεγχο σε όλη του την διάρκεια και η νίκη της κρίνεται απόλυτα δίκαιη.
   Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη της καλή ευκαιρία η Αχαία και συγκεκριμένα στο 9' θα προηγηθεί στο σκορ όταν στην σέντρα από αριστερά του Μούζου ο Θεοδωρόπουλος αφύλακτος μέσα στην περιοχή θα πιάσει ωραία κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πετεινάτου για το 0-1.
Δυο συνεχόμενα σουτ για την Αχαία στο 17' και 18' των Μούζου και Σουράνη αντίστοιχα θα αποκρούσει υπέροχα ο Πετεινάτος.
Πολύ ωραία σέντρα του Μούζου στο 33' θα βγάλει τον θεοδωρόπουλο μόνο απέναντι από τον Πετεινάτο αλλά το γυριστό σουτ στην κίνηση που επιχειρεί αποκρούεται και πάλι από τον Πετεινάτο.
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το α' ημίχρονο 
Με την έναρξη του β΄και συγκεκριμένα στο 42' η Αχαία θα πάρει διαφορά δυο τερμάτων όταν ο Σουράνης από μεγάλη πάσα των συμπαικτών του θα βρεθεί απέναντι από τον Πετεινάτο που δεν αστοχεί στο πλασέ του στέλνοντας την μπάλα  στα δίχτυα και το 0-2.
Ένα σουτ στο 55' έξω από την περιοχή του Σουράνη θα αποκρούσει και πάλι δύσκολα ο Πετεινάτος.
Το 0-3 για τους Αχαιούς θα πετύχει στο 65' ο Ρούντος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και παρά την εξαιρετική προσπάθεια του Πετεινάτου θα στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Σημαντική ευκαιρία και πάλι για την Αχαία στο 67' όταν το διαγώνιο σουτ του Σουράνη μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα να περάσει παράλληλα από την εστία του Πετεινάτου λίγο άουτ.
Η μοναδική φορά στον αγώνα που προσπάθησε η μικτή μας να φανεί απειλητική ήταν στο 71' όταν σε μακρινό ψηλοκρεμαστό φάουλ του Τριανταφυλλίδη η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή και προ του Βαλεντή θα προλάβει ο Κυρίτσης αποκρούοντας την με έγκαιρη έξοδο.
Τέλος το τελικό σκορ 0-4 θα πετύχει ο Μπάρλας με πλασέ ύστερα από ωραλια πάσα του Καψάλη.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Παν. Μολφέτα  και των βοηθών του  κ.κ. Ν. Βουτσινά και Χρ. Αβάζαρου.
   Οι συνθέσεις:
ΕΠΣΚΙ:(Μ. Αθηναίος), Πετεινάτος, Βασιλάκης (60' Νεόφυτος), Στρακάτος (47' λ.τ. Κουγιανός, Κοκκόσης, Μινέτος, Τριανταφυλλίδης, Βαγγελάτος, Μπάμπης (68' Θεοτοκάτος), Καλιβωκάς, Αθηναίος, Βαλεντής. 
Ε.Π.Σ. Αχαίας: (Τ. Κυριακόπουλος), Κυρίτσης, Βασιλόπουλος, Μαρκόπουλος, Χριστόπουλος, Μπούμπαλης, Λεγάτος (63' Λιμαράκης), Σουράνης, Ρούντος, Θεοδωρόπουλος (60' Κρίμας), Μούζος, Σταυρόπουλος ((41' Μπάρλας). 
Η  Βαθμολογία
(σε 5 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
10
13 - 02 
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
8
10 - 04
3.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
6
13 - 02 
4.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
4
04 - 11 
5.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
0
01 - 22

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστική
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
0 - 1
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1 - 2 
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ

Αμέσως μετά ακολούθησε η αναμέτρηση των Νέων όπου η Μικτή ομάδα  της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην ανώτερη και πιο έτοιμη, ομάδα της Αχαίας όπου μια σύγχυση ήτσν η αιτία να δεχθεί το μοναδικό γκολ που έκρινε εις βάρος της τον αγώνα.
Η ομάδα του Μάκη Παρασκευόπουλο σίγουρα ήταν καλύτερη, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά το ένα γκολ της ήταν αρκετό για να φύγει με την νίκη και το τρίποντο από τα Φαρακλάτα.
Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου (κοουτσάρισε και πάλι λόγω απουσίας του Δ. Λιονάτου) προσπάθησε για κάτι καλό έπαιξε δυνατά  αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο τέλος από την ομάδα της Αχαίας της οποίας η νίκη είναι δίκαιη σύμφωνα με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.
   Φάσεις και γκολ
Στο 8' ο Βέρρας από μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρεθεί απέναντι στον Παυλάτο και την τελευταία στιγμή ο Σπανός να τον κόβει διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Ευκαιρία για την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο 16' όταν ο Κουμαριώτης με ωραία προσωπική ενέργεια από αριστερά θα βρει τον Βουκελάτο λίγο μέσα στην περιοχή με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Εντυπωσιακή διπλή απόκρουση του Παυλάτου στο 25' σε πλασέ του Μασούρα από πολύ κοντά.
Στο επόμενο λεπτό ένα καλό διαγώνιο γυριστό σουτ του Βέρρα από καλή θέση θα καταλήξει άουτ.
Σέντρα από τον Παντελή στο 32' με την μπάλα να φτάνει στην περιοχή και τον Μασούρα να πιάνει άστοχη κεφαλιά.
Ένα σουτ του Τρίγκα στο 43' θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία του Παυλάτου.
Στην τελευταία φάση του α' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45' ο Παντελής με ωραία ατομική ενέργεια θα μπεί στην περιοχή των γηπεδούχων και από το σημείο του πέναλτι, απέναντι από τον Παυλάτο θα πλασάρει για να διώξει εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα του ο νεαρός τερματοφύλακας της Κεφαλονιάς σε κόρνερ.
Έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο β΄η εικόνα του αγώνα παρέμεινε η ίδια με τους Αχαιούς συγκριτικά καλύτερους αλλά και πιο επικίνδυνους σε αρκετές περιπτώσεις.
Ένα μακρινό φάουλ του Παναγιωτόπουλου στο 49' θα διώχει δύσκολα σε κόρνερ ο Παυλάτος.
Μια καλή ευκαιρία πήγε να δημιουργηθεί για τους γηπεδούχους όταν στην σέντρα από δεξιά του Μπελτσώνια ο Κουμαριώτης, περισσότερο φαίνεται να αιφνιδιάζεται από την σύγχυση των αμυντικών της Αχαίας και δεν πιάνει καλά το σουτ που επιχειρεί και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Καλέτζη.
Στο 58΄η Αχαία θα πετύχει το μοναδικό γκολ του αγώνα με το οποίο πήρε τη νίκη, όταν ο Παναγιωτόπουλος ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια θα πιάσει ένα φαλτσαριστό σουτ προς το τέρμα του Παυλάτου, εκεί μια κίνηση του Γκαζάρ ήταν αρκετή να μπερδέψει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τους γηπεδούχους όταν ο Τσάκος που μόλις είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο θα βρεθεί απέναντι από τον Καλέντζη με το πλασέ του να σταματάει στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που έδιωξε σε κόρνερ γλειτώνοντας την ομάδα του από την ισοφάριση.
Κόρνερ του Παναγιωτόπουλου στο 75' θα φέρει την μπάλα στο κεφάλι του Τρίγκα αλλά η μπάλα θα σταματήσει πάνω στην γραμμή από το κεφάλι του Σπανού που θα την στείλει κόρνερ.
Στο 88' νέο κόρνερ του Παναγιωτόπουλου, αυτή τη φορά θα στείλει την μπάλα στην περιοχή και τον Παπαβερκίου απέναντι από τα δίχτυα να την στέλνει με το γόνατο άουτ.
Τελευταία φάση στον αγώνα και αυτή για την Αχαία στο 93' όταν από ατομική ενέργεια του Στασινόπουλου η μπάλα αποκρούεται με διπλή προσπάθεια από τον εξαιρετικό Παυλάτο.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Νικ. Βουτσινά και των βοηθών του κ.κ. Π. Μολφέτα και Χρ. Αβάζαρου.
   Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.: (Μιχ. Αθηναίος), Παυλάτος, Τουλάτος, Σπανός, Βολτέρας, Γκαζάρ, Αντωνίου (86' Κόρμαλης), Κόμητας (46' Τσιγαρίδας), Μπελτσώνιας, Βουκελάτος, Κονόμη, Κουμαριώτης.
Ε.Π.Σ. Αχαίας:(Μ. Παρασκευόπουλος), Καλέτζης, Μπούρσαλης, Οικονόμου, Σουρανής, Κουραχάνης, Τρίγκας, Παντελής (61' Καράγιωργας), Χαλαζωνίτης, Βέρρας (84' Στασινόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Μασούρας (46' Παπαβερκίου).
   Σημειώνουμε ότι για ακόμη μια φορά ο κ. Μιχ. Αθηναίος αντικατέστησε τον προπονητή της ομάδας των Νέων, κ. Διον. Λιονάτο εξαιτίας της απουσίας του για προσωπικούς λόγους.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΠΑΙΔΕΣ
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1-1
alt
    Στο 22ο λεπτό είχαμε την πρώτη αξιόλογη φάση της συνάντησης με τον Προβίδα να προλαβαίνει τον Τσιριγώτη που προσπάθησε να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων.
Στο 37' ο Ματαράγκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπακάμης βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και με ένα γυριστό σουτ ανάγκασε τον Προβίδα να διώξει με το ένα χέρι.
Στο 50' το σύνολο της Αιτωλοακαρνανίας άνοιξε το σκορ (0-1) με τον Γεωργούση Σ. που πέρασε πετυχημένα τη μπάλα πάνω από τον Καμπιώτη, ύστερα από μεταβίβαση του Ρούση. 
Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για 4 λεπτά, καθώς στο 54' ο Τσιριγώτης με πλασέ από πλάγια θέση σε αντεπίθεση των γηπεδούχων πέτυχε το 1-1. Ο σκόρερ της Ζακύνθου δευτερόλεπτα μετά είχε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, αλλά ο Προβίδας πρόλαβε τη μπάλα.  
altΗ αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς στο 59' ο Καβαλάτης με ψιλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή είδε τη μπάλα να χτυπά το οριζόντιο δοκάρι του Καμπιώτη.  
Η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 70' με τον Λαγό να επιχειρεί σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Όμως, ο επερχόμενος Κουφός προ κενής εστίας δεν πρόλαβε τη μπάλα. 
Τρία λεπτά μετά ο Τσιριγώτης εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων επιχείρησε ένα ψιλοκρεμαστό πλασέ το οποίο έφυγε λίγο άουτ.  
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τουρλουμούσης Νίκος με βοηθούς τους Μπλάνα Γεώργιο, Τσουκάλη Αναστασία.  
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Δημήτρης Τσουκαλάς): Καμπιώτης, Καλτσούνης, Μαρίνος Δ., Μπακάμης Π., Μαρίνος Σ., Ρίκος, Ματαράγκας (51' Κυριάζος), Δεδούσης, Τσιριγώτης, Ντάσης (78' Καλογερόπουλος), Τσουκαλάς (55' Καπνίσης). 
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Νίκος Παλάτζας): Προβίδας, Λαγόας, Ντίνος, Γιαννιώτης, Καβαλάρης, Νταλακούρας Δ., Τσιαντής (79' Αλ Ομπισάτ), Χριστογιάννης, Γεωργούσης Σ. (60' Κουφός-74' Φυτόπουλος), Ανδρεόπουλος, Ρούσης. 
Κ.Μάργαρης - ioniansports.gr
ΝΕΟΙ
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1-2
alt

Με τέρμα στο 88ο λεπτό το σύνολο της Αιτ/νίας πήρε νικηφόρα αποτέλεσμα στους νέους. 
Η Ζάκυνθος ήταν καλή αλλά στάθηκε άτυχη.  
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πασπαλιάρη στο 60ο λεπτό της συνάντησης και στο 75' η Ζάκυνθος ισοφάρισε με τον Ανδρέα Πλέσσα
Το νικητήριο τέρμα για την Αιτωλοακαρνανία πέτυχε ο Κονιδάς στο 88ο λεπτό, έπειτα από λάθος που υπέπεσε η άμυνα των γηπεδούχων.  
Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας Γεώργιος, με βοηθούς την Τσουκάλη Αναστασία με τον Τουρλουμούση Νίκο. 
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Παναγιώτης Γουσέτης): Σιούκας, Λάππος, Μαυρίας, Φετσάνης, Σταύρο, Κόλα (39' Σκιαδαρέσης), Καψάσκης, Πέττας, Πίσκοπος, Πλέσσας, Μακρής (75' Τσουράκης).  
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Βασίλειος Λόλος): Λαχανάς, Ξενάκης, Ζιγκήρης, Ζαΐμης, Διαμαντόπουλος, Μπουμπουλής (Αποστολόπουλος), Νάκας (57' Τσιλίκης), Κοντογιάννης, Μωραΐτης, Κονιδάς, Πασπαλιάρης (88' Καλοκαίρης). 
Κ.Μάργαρης - ioniansports.gr
Η  Βαθμολογία
(σε 5 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
12
14 - 05
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
9
11 - 08
3.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
6
  07 - 07  
4.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
3
05 - 11 
5.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
3
04 - 06 
Η επόμενη (6η) αγωνιστική  
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
2.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου