Κυριακή, Ιανουαρίου 20

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΑΝΩΓΗ-ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ)

Α.Ο. ΑΝΩΓΗ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 2-0












 ΑΝΟΙΚΤΗ Η 4η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ PLAYOFFS

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι την Κυριακή το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την Ανωγή να είναι καλύτερη και να επικρατεί του Πυλαριακού διεκδικώντας πλέον βάσιμα την τέταρτη θέση και την είσοδό της στα playoffs.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και παίχτηκε κυρίως στο κέντρο. Χωρίς πολλές φάσεις και τις ομάδες κυρίως να ψάχνουν να πετύχουν κάποιο γκολ στις αντεπιθέσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανωγή μπήκε πολύ δυνατά με στόχο να καθορίσει το παιχνίδι πολύ νωρίς. Έκλεισε την αντίπαλό της και έχασε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι.
Εν κατακλέιδι, η νίκη της Ανωγής ήταν δίκαιη και της άνοιξε την "πόρτα" για την είσοδό της στα playoffs.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 21' μια βαθιά μπαλιά “λόμπα” του Κ. Γιακουμάτου, θα βρει μόνο μέσα στην περιοχή τον Η. Αντωνάτο και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ θα πετύχει το 1-0 για την Ανωγή.
Ένα διαγώνιο σουτ από δεξιά του Πάπα στο 21' δεν ανησυχεί τον Θεοφιλάτο αφού η μπάλα καταλήγει αρκετά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του.
Στο 27' σε κόρνερ του Μιχελή από αριστερά η μπάλα φτάνει στον Ποταμιάνο στο ύψος της μικρής περιοχής με την κεφαλιά του να καταλήγει λίγο άουτ.
Σε ένα φάουλ από αριστερά του Κουγιανού στο 45' ο Πάπα από πολύ καλή θέση αστοχεί στην κεφαλιά του στέλνοντας την μπάλα άουτ και την ευκαιρία στην Πύλαρο να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.
Με αυτό το σκορ, δηλ. το 1-0 υπέρ της Ανωγής οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Μια πολύ καλή ατομική ενέργεια του Η. Αντωνάτου, στο 48', θα μπει στην περιοχή και θα κόψει παράλληλα και λίγο έξω από την μικρή περιοχή στον Δ. Παπαδάτο, ο οποίος χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, πλασάροντας άουτ.
Στο 52' το φάουλ του Μπερδεμπέ θα αποκρουστεί προσωρινά από τον Μακρή, θα πάρει το ριμπάουτ ο Χ. Μπενάτος, αλλά το πλασέ του στην κενή, σχεδόν, εστία κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και καταλήγει κόρνερ.
Η Ανωγή είχε ανεβάσει πολλές “στροφές”, πίεζε σε όλο το γήπεδο και η πίεση αυτή θα φέρει “καρπούς” στο επόμενο λεπτό αφού θα πετύχει το 2-0 με ψύχραιμο πλασέ του Μπερδεμπέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων.
Ατομική ενέργεια του Η. Αντωνάτου, στο 66' που θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει στην κλειστή γωνία με τον Μακρή να αποκρούει όμως σε κόρνερ.
Άτυχος θα σταθεί ο Πυλαριακός στην πρώτη του ουσιατικά καλή φάση στον αγώνα, όταν ο Μπαλάι στο 69' ύστερα από ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοφιλάτου που είχε μεσολαβήσει πριν αλλάζοντας της την πορεία προς τα δίχτυα.
Στο 81' ο Μπερδεμπές μετά από εκτέλεση κόρνερ θα φέρει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι του Μακρή με τον Γερολυμάτο να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 85' ο καλύτερος παίχτης της Ανωγής, Η. Αντωνάτος, αλλά και του αγώνα θα δει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Α. Βουτσινά και θα αφήσει την ομάδα του με δέκα παίχτες.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτης και Σ. Κωστόπουλο.
Οι συνθέσεις
Ανωγή: (Γ. Μαλλιώρης), Θεοφιλάτος, Μαρούλης Δ., Μπενάτος Χ. (68' Γερολυμάτος), Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Μπερδεμπές, Σούπας, Αντωνάτος Η., Μπενάτος Γ., Παπαδάτος Δ., Κουρούκλης, Γερολυμάτος, Μοσχονάς, Γρηγορόπουλος, Αντωνέλος
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βοιυτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Σερ. Κωστόπουλο.
Πυλαριακός: (Κ. Κουγιανός), Μακρής, Καρούσος, Φούκας (77' Καρούσος Σπ.), Παπαδάτος Δ., Κουλουμπής, Μιχελής, Μπαλάι, Κουγιανός, Γάσπαρης, Ποταμιάνος, Πάπα, Καρούσος Σπ., Σταμούλης Ν., Σταμούλης Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου